normal bir sıkıntı yok hatta iyi de denilebilir.Arkadaşlar ilk defa android kullanıyorum sizce pil ömrü normal mi? yani ben pek anlamadımda.

Bu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim
 Bu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim 

ya senin cihazinda nükleer santral var yada senden elektrik alıyor

@The Originals kardesim biraz yavaş salla birinin kafasına gelecek

Tabikide normal değil. Telefon 7/24 elimden düşmüyor devamlı Real racing 3 günde 1 2 saat oynuyorum Full Whatshapp, fotoraf çekiyorum 6 7 saat müzik dinliyorum ve ekran parlaklığı %100 de iken benim şarj'ım baya dayanıyor aşağıda ss attım bakarsın. Bence telefonunu servise falan vermen gerekir. son 3 saate %20 kullanımda ne demekmiş ? 9 saat kullanmışsın %40 gitmiş ve %60 bataryana 10 saat kullanma hakkı veriyor bence ya bataryanda sorun var yada hesaplama yerinde bir yanlışlık var. %60 Kullanıma 65 70 saat kullanım vermesi gerekiyor ki benim öyleBu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim

Tabikide normal değil. Telefon 7/24 elimden düşmüyor devamlı Real racing 3 günde 1 2 saat oynuyorum Full Whatshapp, fotoraf çekiyorum 6 7 saat müzik dinliyorum ve ekran parlaklığı %100 de iken benim şarj'ım baya dayanıyor aşağıda ss attım bakarsın. Bence telefonunu servise falan vermen gerekir. son 3 saate %20 kullanımda ne demekmiş ? 9 saat kullanmışsın %40 gitmiş ve %60 bataryana 10 saat kullanma hakkı veriyor bence ya bataryanda sorun var yada hesaplama yerinde bir yanlışlık var. %60 Kullanıma 65 70 saat kullanım vermesi gerekiyor ki benim öyleBu arada Senk. Wifi. Led. vs tüm hepsi açık 2 gündür kullanıyorum teli zor 45'e indirdim

Ekran süresi dediğiniz nedir?
ekranın açık kaldığı süre.
bekliyoruz hocam ekran süresini bana atıyormuşsunuz gibi geldi.@The Originals

arkadas iki gün telefona bakmamıs sonrada burda paylasmıs
  arkadas iki gün telefona bakmamıs sonrada burda paylasmıs  telefonu alalı bir hafta oldu almadan bütün forumlarda okudum böyle bir batarya süresinden bahseden ne gördüm ne duydum
 telefonu alalı bir hafta oldu almadan bütün forumlarda okudum böyle bir batarya süresinden bahseden ne gördüm ne duydum  1 gün rahat rahat götürüyor işte beni, tüm özelliklerini sömürdügüm halde, fazlasındada gözümüz yok zaten .)
 1 gün rahat rahat götürüyor işte beni, tüm özelliklerini sömürdügüm halde, fazlasındada gözümüz yok zaten .)Oha 803 saat miNe demek oluyor bu

Bu demek oluyor ki wifi açık ve sim kart aktifken telefona hiç dokunmazsan olduğu yerde en az 33 gün bekler. =)

O kadarda değil ama oha çok iyiymiş
Hayır ciddiyim eğer kullanmazsan 1 ya da 1.5 ay boyunca bekleyebilir. Hatta wifi kapatırsan 2 ay, 3 ay bekler. =))

G2 şarj konusunda harika ya