LG g2 mi LG g3 mu HTC one max mi yada LG g flexmi

kzl_kurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkdaşlar telefon alcam yurt dışındam ama hangisini alacagımdan şüphelıyım . lg g flex mi daha iyi yoksa lg g2 yada lg g3 mu . lg g flex tasarım yonunden guzel ama pıksel konusunda vasat gibi . htc one max da güzel duruyor . hepsını bırakıp note 3 mu alsam karar veremıyorum yardımcı olun yada tavsiye ettginiz tel varsa söyleyın . unutmadan xperia z 2 de olabılır lütfen yardım edın kulalanan varsa bu telefonlardam bı yardımcı olsun :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Htc one m8 alırdım ben tereddütsüz gold rengi özellikle harika özel kılıfını da aldın mı tadından yenmez.Z2nin ısınmadan kaynaklı sorunları var g3ün kamera güzel ancak çok sade arayüzü var neredeyse hicbir özellik koymamışlar ve telefon baya büyük g2 boyutunda kalmalıydı bence note 3 şu sıra alınmaz note serisini seviyorsan almışken 4ü bekle onu al son olarak s5 var onun hakkındaki fikrim ise samsung alacaksan s serisinden almayacan note serisinden alacan note serisi her zaman daha başarılı s serilerinde hep bir sorun çıkıyor ben kesinlikle m8 gold yada gri oneriyorum ilk görüşte beğendiğim tek telefon :)

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G3 tavsiye ederim.Sade arayüzü olsada birçok yeni özellik eklenmiş durumda.

bgra92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one m8 derim. Cunku android in tum ozelliklerini ios stabilitesinde kullanabilirsiniz. Ayrica htc nin guncelleme destegi daha iyi ve uzun omurlu kaliteli.htc durmadan sacma sapan telefon cikarmior.
Z2 cok problemli ve cikmasindan 4 5 ay gectigi halde z3 cikaacak deniyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
m8 veya one max düşünüyorum baktıca ama g 3 de guzel gibi samsung tan vazgectım lg ve htc daha iyi bence de. lg gold 3 titan siyahı güzel gibi .&nbsp;<br><br>

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Lg G3 ya da HTC One M8 almak daha mantıklı.
Paran varsa 2K olmasa da olur diyorsan bence HTC One M8 al.