muhammedsk95
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar flash tool veya twrp ile flasliyabileceğim stabil çalisan farkli bir rom öneriniz var mı.?
Cloudy g2 3.3 , Conqueror 3.1 rom , Cm12Arkadaşlar flash tool veya twrp ile flasliyabileceğim stabil çalisan farkli bir rom öneriniz var mı.?
Cloudy g2 3.3 , Conqueror 3.1 rom , Cm12
Görsellik cloudy favorim performans conqueror
Memnunsan değmez cloudy de mukkemel bi romdur. Bende onu kullaniyorumHalı hazır da cloudy yüklü zaten görseller arayüz falan G4 diğerine geçmeye değer mi kardeşim ?
Light flow var. Suaralar. Bildirim isigini uygulamaya göre degistirebiliryorsunAynen valla görenlerin ağzı açıkta kaliyor pek yaygin degil halk arasın da bu arada yok mu sende farklı işlevler de favori programların
Hard reset atLg G2 iyi ve güzel bir telefon ama.Diğer arkadaşlarda da güncelleme sonrası kasma oluyor galiba benimki gibi.İnternet tarayıcısına yada bir uygulamaya girince çok fena kasıyor.
Yalnız teli degistimde arka kapagında sadece D802 yazıodu simdi ek olarak FCC ID:ZNFD802 yazıyor.13 günlük aradan sonra yepyeni G2 ile tekrar aranızdayım . Telefonun materyalı sanki biraz daha iyi güncel galiba yeni serilerdekini koymuşlar ne biliyim yepyeni her yeri parlıyor mübarek
Benimde cihaz bugün geldi arka kapak değişmiş batarya da değişmiş yalnız batarya çok kötü halde sebebini anlamadım aynı kod benim arka kapakta da yazıyor vala özlemişim cihazımıYalnız teli degistimde arka kapagında sadece D802 yazıodu simdi ek olarak FCC ID:ZNFD802 yazıyor.
Hafta da bir kez yapiyorum kendisi yapiyo daha dogrusu yapmani tavsiye ederim 1 senelik cihazlarda %50 sapma filan olabiliyorBeyler batarya kalibrasyonu pile zarar verirmi sizce ¿
Cloudy g2 3.3 veya conqueror 3.1Merhaba beyler yeni bir rom atmak istiyorum ama önerebileceğiniz bir rom var mıdır?
Cloudy g2 3.3 veya conqueror 3.1