LG G2 Kullanıcıları Kulübü

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Cloudyg2 3.3 yüklesem mi yoksa güncelleme gelene kadar stock roma devam mı etsem karar veremedim. G2 de ilk kez custom rom kullancam...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Beyler daha G3 G4 e bile 5.1.1 vermedi G4 hala 5.1 de ,G2 de dahil hepsine birden 6.0 verebilir bence yani inşallah :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler telefon diyelim ki açılmaz hale geldi hard brick falan oldu yada rom yüklenemeyecek hale geldi garanti buna ne kadar istiyor merak ettim baya.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Haledersin kendin biraz zor olur ama cozersin zaten garantiylede ugrasma iyi fiyata mal olur
Baba parasıyla olmayınca kıymetli oluyor artık zor dayanıyorum bir gün dayanamayıp cm 12 rom atıcağım ama biraz dalgın biriyimdir genede bir masrafını öğrenelim ona göre ayağımızı denk alalım.:yes:

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baba parasıyla olmayınca kıymetli oluyor artık zor dayanıyorum bir gün dayanamayıp cm 12 rom atıcağım ama biraz dalgın biriyimdir genede bir masrafını öğrenelim ona göre ayağımızı denk alalım.:yes:
Deneyimsiz kisilere tavsiye etmem cok sacma hatalarla gelip telefonu bozdum diyip geliyorlar sonrada duzeltmen icin sunlari yapacagini soylesen dedigini yapamiyorlar anlatamiyosun sonra kendisi mecbur servis filan yaptirmak icin masraf yapiyorlar

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Deneyimsiz kisilere tavsiye etmem cok sacma hatalarla gelip telefonu bozdum diyip geliyorlar sonrada duzeltmen icin sunlari yapacagini soylesen dedigini yapamiyorlar anlatamiyosun sonra kendisi mecbur servis filan yaptirmak icin masraf yapiyorlar

Bir yerden başlamak gerekiyor daha önce çok kez rootladım telefonu şuan sayacı sıfırlayıp 5.0.2 yükledim 4.5 saat ekran süresi veriyor telefonu yoğun kullanıyorum 6 saate yakın ekran süresi alıyordum bataryayı garantide değiştirdikten sonra bu işlere çok merakım olduğu için girmek istiyorum sonuçta herkes zamanla öğrendi şuan pratikte çoğu şeyin nasıl olduğunu biliyorum.Ayrıca bir sorun olduğunda anlatacaklarınızı anlarım yani o yönden sıkıntı yok teknolojiyle biraz aramız var ya.:biggrin:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 kullanıcıları kulubu teknolojiyle arasi iyi olan root rom dan iyi anlayan kavramları iyi bilen insanlarla dolu , zaten G2 alan bir insan teknolojiden iyi anlıyor demektir yani aynı butce ve donemdeki cihazlardan en cazibi . Rootla cihazı kur istedigini , hep oyle duracak degilsin ya.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
G2 kullanıcıları kulubu teknolojiyle arasi iyi olan root rom dan iyi anlayan kavramları iyi bilen insanlarla dolu , zaten G2 alan bir insan teknolojiden iyi anlıyor demektir yani aynı butce ve donemdeki cihazlardan en cazibi . Rootla cihazı kur istedigini , hep oyle duracak degilsin ya.

Garanti bitimine doğru şu bataryayı bir değiştireyim sonra ver elini root, rom, recovery, telefonun hakkını vereceğim az sabretmem lazım ama sonra çözemediğim olaylar olursa sizden bilgi alırım.

S

SDN Okuru Deniz

SDN Okuru
Herkese merhabalar...
Telefonum son zamanlarda inanılmaz yavaşladı, şarjı resmen yiyip bitiriyor, kasılmalar gittikçe arttı.
Root yaptıktan sonra kasılmalar hissetmiştim ama sebebinin bu olacağını düşünmemiştim. Günden güne hepsinde artış oldu.
Şorum şudur;
Direkt format atsam Root silinir mi yoksa Root lu olarak kalır mı?
Root u kaldırmam gerekiyorsa bu işlem nasıl yapılır?

efeozdemirlgg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim telefonumda bağlantı sorunu var yani ne wifi ne mobil veri nede bluetooth açılmıyor bağlantıya izin verilmiyor yazıyor ne demek valla kafayı yicem lütfen yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herkese merhabalar...
Telefonum son zamanlarda inanılmaz yavaşladı, şarjı resmen yiyip bitiriyor, kasılmalar gittikçe arttı.
Root yaptıktan sonra kasılmalar hissetmiştim ama sebebinin bu olacağını düşünmemiştim. Günden güne hepsinde artış oldu.
Şorum şudur;
Direkt format atsam Root silinir mi yoksa Root lu olarak kalır mı?
Root u kaldırmam gerekiyorsa bu işlem nasıl yapılır?
stock roma dönüş yapabilirisniz

S

SDN Okuru Deniz

SDN Okuru
arkadaşlar benim telefonumda bağlantı sorunu var yani ne wifi ne mobil veri nede bluetooth açılmıyor bağlantıya izin verilmiyor yazıyor ne demek valla kafayı yicem lütfen yardım edin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

stock roma dönüş yapabilirisniz

Root halen duruyor ve başarılı oldu gibi teşekkürler

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gelir Guncelleme ya :) evet 20 is günü
Yani 23 gūn yapıyor o zaman en geç 15 gūn içinde telefon elimde . Para biriktiriyorum LG V10 almayı dusunuyom. Ama G2 den gayet memnunum kamera filan iyi olsun diyom bide v10 un karakteristik ozellikleri hosuma gitti. İnsallah alabilirim .

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani 23 gūn yapıyor o zaman en geç 15 gūn içinde telefon elimde . Para biriktiriyorum LG V10 almayı dusunuyom. Ama G2 den gayet memnunum kamera filan iyi olsun diyom bide v10 un karakteristik ozellikleri hosuma gitti. İnsallah alabilirim .
Niye bu kadar bekletiyorlar anlamadim lg kendi servisi mi baska servis mi ekran filan normalde degisimi filan direk gozunun onunde yapiliyordu

barancan.arican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben stock lollipop kullanıyorum. Ama cloudy g2 3.3 e geçmek istiyorum. Geçerken hangi dosyaları flaşlamam gerek?