TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Sarı leke,çatlak ve sebeke sorunu var ama rahatsz olmuyorum 😀Sorun büyükse bence hemen ver ama benimki gibi keyfi ise bekleyebilirsin
Sarı leke,çatlak ve sebeke sorunu var ama rahatsz olmuyorum 😀Sorun büyükse bence hemen ver ama benimki gibi keyfi ise bekleyebilirsin
Benim telefonum yavaş şarj oluyor ablamınkide 4.4.2 de oda yavaş şarj oluyor 2 mizinde şarj cihazı bozuk başka aldım güzel oluyor .Arkadaşlar G2 için Lollipop yavaş şarj problemi devam ediyor mu hala? Veya şu sebeple kesinlikle yükleme diyeceğiniz bir durum var mıdır?
Reset at olmassa garantiye ver .Arkadaşlar 4 ay odu tlefonu alali gayett güzel bi telefon ama bu ay içersinde dişari vikarken telefonu cebime kayigimda yada normal biyerde kendiliginden kapanim hemen açiliyo sorunn ney acaba yada ne yapmaliyim lütfen yardimci ola bilirmisnz teşekkürler
Dusunsene butun telefonlarla beraber 6 aliyor 1 ay sonra. ÇILDIRIRSIN 😂Bazı haberler G2'ye de android 6 gelebileceğini söylüyor yabancı sitelere filanda bakarsanız büssürü görürsünüz . Çok kuvvetli kaynaklarda bile yazıyor ama yinede size umut vermek gibi olmasın 5.1.1 alacakmış gibi düşünün 6 gelirse acayip geç gelir bunuda belirtiyim
Seneye LG V10 almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti cihaz . Ama sadece düşünüyorum .
İmkansız [emoji1]Dusunsene butun telefonlarla beraber 6 aliyor 1 ay sonra. ÇILDIRIRSIN 😂
Çılgın LG , LG G2 kullanıcıları kulubunu costuruyor [emoji1] bu arada telimi garantiye verdim suan kardesimin zenfone 5 inden yazıyorum [emoji1]Sakin belki olur belki demedi demeyin lollipop ota olmadi diye belki verir beli olmaz [emoji2] lg bizi costursun bakalim
Lg 6.0 son yapsin efsane olur 5.1.1 verme ugrasma yorma muhendislerini ver sen 6.0 kurtul [emoji1]
6.0 alacak cihazlar yaziyor.Bunlar soylenti ama umarim dogrudur.😂
Gecmis olsun noldu cihazinaÇılgın LG , LG G2 kullanıcıları kulubunu costuruyor [emoji1] bu arada telimi garantiye verdim suan kardesimin zenfone 5 inden yazıyorum [emoji1]
Ya aynen yetmez demiyorum ama 6.0 verirse herkes mutlu olur hem de g3 ve g4 e vercek arayuzlerde aynı kolaylasır fazlasıyla.Lg 6.0 son yapsin efsane olur 5.1.1 verme ugrasma yorma muhendislerini ver sen 6.0 kurtul [emoji1]
Verir verirYa aynen yetmez demiyorum ama 6.0 verirse herkes mutlu olur hem de g3 ve g4 e vercek arayuzlerde aynı kolaylasır fazlasıyla.
Çatlak , sebeke , sararma ama sadece sebekeyi dert ettim dedim telefon yenilensin gelsin [emoji1] Belki garanti tam biterken bidaha veririm.Gecmis olsun noldu cihazina
Bayag sorun varmis gecmis olsun umarim sorunsuz hallederler benim cihaz tam 1 yilik suan bir sorunu yok suya sokmam disinda [emoji1]Çatlak , sebeke , sararma ama sadece sebekeyi dert ettim dedim telefon yenilensin gelsin [emoji1] Belki garanti tam biterken bidaha veririm.
[emoji1] Benim icin sorun yok daha cok batirmasinlarda . Bende 1 sene 5 ay oldu bu mayista bitiyorBayag sorun varmis gecmis olsun umarim sorunsuz hallederler benim cihaz tam 1 yilik suan bir sorunu yok suya sokmam disinda [emoji1]
Ben kullaniyorum xda paylasilani bir sorun yasamadim.Arkadaşlar g2 lollipop için uyumlu xposed arm.zip dosyasını nereden indirebilirim xda daki sorunlu diyolar kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.
Gormeden inanmam [emoji1] o lg stock yazilimi olup olmadigi ne malumEkli dosyayı görüntüle 13702Beyler müjdemi isterim. Testlerde G2 icin 6 gelecegi kesinleşti. Hadi hayırlı olsun. Ekli dosyayı görüntüle 13702
6.0 gelmez ya bırakırlar 5.1 dei Lg kendi resmi sayfalarından 5.1 vereceğine dair bir haber oldu mu ben görmedim sadece sızıntı olarak söylendi var mı acaba resmi bir açıklama ?
Aynen oyle LG nin resmi açıklamasını beklicemOlacak iş değil ya 5.1 gelmez demiştim 5.1 geleceği açıklandı 6.0 gelmez dedim şimdi de 6.0 gelme ihtimali ortaya çıktı Lg beni ters köşe etti gene.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ama 2.80 ghz kafa karıştırıyor ama.:confused1:
Kesin gelecek beylerBeyler müjdemi isterim. Testlerde G2 icin 6 gelecegi kesinleşti. Hadi hayırlı olsun. Ekli dosyayı görüntüle 13702
Aynen oyle bende g2 de var zenfone 5 dediginin aynisi basima geliyorduAynen oyle LG nin resmi açıklamasını beklicem
Bu zenfone larinda tek sorunu sarj gunu cikarmasi imkansz okuldan geldim ve yuzde 7 G2 yi canavar gibi kullanip 65 lerde oluyordu.
Niye overclock etmis olsunlarki orda [emoji1]2.8 oclu hali yani en son çıkabileceği hız oluyor.
Overclock etmisler gibi bisey soylemedim islemci ozelligindeki ghz en yuksek hızı standart hızı değil bunu söylüyorumNiye overclock etmis olsunlarki orda [emoji1]
Tamam.Overclock etmisler gibi bisey soylemedim islemci ozelligindeki ghz en yuksek hızı standart hızı değil bunu söylüyorum