LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ya ben sıkıldım bu romlardan cidden yarın miui filanmı yuklesem hem 7 çıkmış ama bidaha kitkata don rootla recover yukle romu sevmezsem bidaha lolipopa don tekrar rootla cok uzun olur . Romu adam gibi kullanan ve - + yazabilen var mı ?
En sevdiğim custom rom slimlp bir dene derim miui çok önceden kullanmıştım çok problemliydi kamera 3g falan yenisini denemedim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Xcam sadece stock rom ve stock rom tabanlı custom romlara kurulabilir.
Aosp tabanlı romlara yüklenmiyor ne yazıkki.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xcam o romlarla uyumlu mu ? Öyle bir şey duymuştum sanki o romlarla uyumlu değil diye , eğer kullanılıyorsa ben o romu baya bir özelleştiririm . :) Benim favori AOSP romum Resurrection Remix kim ne derse desin :)
Ben stock lp diye okudum aosp ye olmaz ne yazık ki

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Miui 7 mi yuklesem stock 4.4.2 uzerine kurulu ve xcam var birde dorimanx de calisir sanirim stock oldugu icin ne dusunuyorsunuz ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Miui 7 mi yuklesem stock 4.4.2 uzerine kurulu ve xcam var birde dorimanx de calisir sanirim stock oldugu icin ne dusunuyorsunuz ?
miui tasarım olarak güzel ve farklı duruyor ama performansı bilmem.Bence miui 7 yükle.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

%30 daha iyi batarya performansı diyordu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
miui tasarım olarak güzel ve farklı duruyor ama performansı bilmem.Bence miui 7 yükle.

Bakacam en kisa zamanda inceleme de cekerim 😃 performansi iyi duydum onemli olan eksiklik varmi.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2

ben de şu an miui v7 kurulu arayüz 10 numarada stabil değil biraz beklemeni öneririm bide ben miui 6 dan geçerken ota dan indirdi miui 7 yi yükle dedim twrp ye girdi yüklermiş gibi bişiler yaptı sonra twrp ana menüsüne attı bende reboot system den açtım telefonu hala aynı miui 6 hiçbi değişiklik yok sonra twrp ye manuel olarak girdim wipe cahce dalvik yaptım buldum miui 7 nin kurulum dosyasını yükledim ama ayrıca bi gapps yüklemedim açıldı miui 7 falan oldu ufak tefek xml problemleri vardı neyse açıldıktan birkaç sn sonra google play hizmetleri durduruldu dedi çıktım mini pencereden sonra bi mini pencere daha gene google play hizmetleri durduruldu diyo ve youtube gmail falan kullanamaz oldum şimdi romu ınternal s. hariç wipe yapıp miui 7 flaşlayıp ardından miui 6 nın yanında flaşlamamız gereken gapps ile yüklesem sorun düzelirmi ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar LG G2 kullanıyorum 1 yıldır,yalnız şebeke sorunu yaşıyorum İstanbulun göbeğinde 3 katta şebeke internet zar zor çekiyor. Aveadan vodafone geçtim ama durum değişmedi.Arayan çoğu zaman ulaşamıyor,ben bağlanamıyorum ses gidiyor,internet zaten ayrı bir işkence. Baktım da forumlarda bu sorunu bu telefonda yaşayan çokmuş. Ama bir çözüm üretilmemiş,var mı yardımcı olabilecek?

Kardeşim tüm operatörlerde geçerli bir komutdur bu Arama yönlendirme eski belliği siler ##002# yapıyorsun arama yerine sonra arıyor gibi yap bütün geçmişteki konuşmalar siliniyor telefonu yeniden başlat sorun düzeliyor.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xcam o romlarla uyumlu mu ? Öyle bir şey duymuştum sanki o romlarla uyumlu değil diye , eğer kullanılıyorsa ben o romu baya bir özelleştiririm . :) Benim favori AOSP romum Resurrection Remix kim ne derse desin :)
Cm tabanli romlarda hani yandan alfabe gibi cikan menu yapmislar onu nasil eski haline getiriyoruz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Evet resmi rom malesef yok resmi 5.1.1 gelse bari artik
2 ay denmisti Tr ye seneye gelir artk ilk nerde cikarsa onu yukleyecem. Stabil olsa yeter bana bide jb batarya omru. 6.0 a gerek kalmaz ha oyle olmayacaksa LG gozumde biter son guncelleme cihazi batrmaz insallah.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
2 ay denmisti Tr ye seneye gelir artk ilk nerde cikarsa onu yukleyecem. Stabil olsa yeter bana bide jb batarya omru. 6.0 a gerek kalmaz ha oyle olmayacaksa LG gozumde biter son guncelleme cihazi batrmaz insallah.
Batirmicak gibime geliyor bana guncelleme ekimde gelecekmis sanirim

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jbde batarya süresi çok iyi fakat performans lp ye göre kötüydü
Lp de ise batarya jb ye göre kötü fakat performans hız ve animasyon bakımından jb ye. Bin basar anlayacağınız birini istiyorsaniz baska birinden feragat edeceksiniz hem batarya hem stabillik ve hız hiçbir romda goremessiniz en kral developer bile bunu yapamaz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Jbde batarya süresi çok iyi fakat performans lp ye göre kötüydü
Lp de ise batarya jb ye göre kötü fakat performans hız ve animasyon bakımından jb ye. Bin basar anlayacağınız birini istiyorsaniz baska birinden feragat edeceksiniz hem batarya hem stabillik ve hız hiçbir romda goremessiniz en kral developer bile bunu yapamaz
Yapar yapar 😃 Batarya ya da hız arasnda 2 si arasnda fark cok az. Daglar kadar deil yani LG yaparsa bu 2 sini bir arada gorebiliriz. Sadece optimizasyon yapcak hizi arttirmick yani.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yapar yapar 😃 Batarya ya da hız arasnda 2 si arasnda fark cok az. Daglar kadar deil yani LG yaparsa bu 2 sini bir arada gorebiliriz. Sadece optimizasyon yapcak hizi arttirmick yani.
Hızı arttırmak derken overclockdan bahsetsem haklsn ama obur turlu deil 😃 kısacası.