LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aosp olarak olur ama ux4lu marshmallow yapacak geliştirici g2 icin yok olsa bile uğraşmaz.
Bende onu diyorum 6.0 her sekil yapılır aosp arayuzuyle fakat LG arayuzuyle yapması zor xda da ne zamandır konulardan konulara kosuyorum. Insallah bir yolunu bulurlar. Ne biliyim cm uzerine kurabilirler diye dusunmedim degil ya da direk g3 veya g4 ten port yapacaklar ki bu da zor. Teknoloji gelisiyor ileride gorecegiz 5.1.1 yeter ama 6.0 da performans ve bataryada artis getiriyor.
Ya da stock android arayuzu boyle guzel ozelliklerle gelirse olabilir arayuz cok hizli ama cok sıkıcı nexus kullananları anlamıyorum 😃 Samsung'un arayuzu (Ram kullanimi filan haric) hosuma gidiyor acikcasi cok guzel renkler kullanmslar. LG UX 4.0 te oyle aslnda ux 3.0 gri filan varfi duzelmisler. Neyse yine uzattm.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bize 6.0 vermeyip G3 cihaza 6.0 veren Lg yazıklar olsun Sony bile Xperia serisine 6.0 güncelleme vericek Xperia Z bile 6.0 alıcakken G2 almıycak ayıp ayıp Yazıklar olsun Ne Lg alırım bundan sonra nede savunurum kardeşim cihaz beş para etmez yemin ederim soğudum Lg den alıcaksamda İphone 7 yada Nexus Cihaz alırım yeter abi güncelleme stabillik diye ne çektim ya.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bize 6.0 vermeyip G3 cihaza 6.0 veren Lg yazıklar olsun Sony bile Xperia serisine 6.0 güncelleme vericek Xperia Z bile 6.0 alıcakken G2 almıycak ayıp ayıp Yazıklar olsun Ne Lg alırım bundan sonra nede savunurum kardeşim cihaz beş para etmez yemin ederim soğudum Lg den alıcaksamda İphone 7 yada Nexus Cihaz alırım yeter abi güncelleme stabillik diye ne çektim ya.
Bize6 vermeyip g3 e veren derken? G3 değil de g2 ye mi verecekti yani?

Derdini anlıyorum ama biraz mantıklı düşün.[emoji4]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bize6 vermeyip g3 e veren derken? G3 değil de g2 ye mi verecekti yani?

Derdini anlıyorum ama biraz mantıklı düşün.[emoji4]
Bence arkadas G3 ile G2 arasnda donanmsal fark olmamasını kastetti. Satış stratejisi yapacak bir sey yok ama sadece itici oluyor ha LG 5.1.1 verdi yeterli mi yeterli diger firmalarda aynisini yapiyor ama Sony Z serisini kiskaniyorum Z bile alıyor ZZ.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bence arkadas G3 ile G2 arasnda donanmsal fark olmamasını kastetti. Satış stratejisi yapacak bir sey yok ama sadece itici oluyor ha LG 5.1.1 verdi yeterli mi yeterli diger firmalarda aynisini yapiyor ama Sony Z serisini kiskaniyorum Z bile alıyor ZZ.
Ben g2 almasın demiyorum ki. G2 dururken g3e verirse diyor. G2 1 sene daha eski sonuçta vermezse ona vermez[emoji4]

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Guncellemenin donanımla alakası olsa g2 8 9u bile alır bunlar tamamen firmanın kullanıcıların üst modellere yönelmesi için yaptığı politika.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Guncellemenin donanımla alakası olsa g2 8 9u bile alır bunlar tamamen firmanın kullanıcıların üst modellere yönelmesi için yaptığı politika.
Aynen keske oyle olsaydı . Ben bu aralar LG den soguyorum G2 alınca bir dahaki telefonum kesin LG den olur demistim ki memnunumda ama koskoca batarya ureticisi o kalinlikta cihaza 3000 koyuyorsa (G4) ben baska bir sey diyemem , en azından rekabet olsu diye 6.0 vermesi lazım... Bir dahaki telefonum Sony , Huawei ya da note serisi olacak ileride gorecegiz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ben hala tasarım olarak lg yi önde görüyorum pil olarak 1 günü çıkarması yeterli zaten 2 gün gitse bile 1. günün sonunda ne olur ne olmaz diye şarja takacağımı biliyorum :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben hala tasarım olarak lg yi önde görüyorum pil olarak 1 günü çıkarması yeterli zaten 2 gün gitse bile 1. günün sonunda ne olur ne olmaz diye şarja takacağımı biliyorum :D
Iste ben G2 den bahsetmiyorum 😃 1 gunu cıkarmayanları var 1 gun cıkaran tel bana gorede yeterlidir. LG tasarım anlayışı en sevdigim tasarım anlayısıdır ele rahat oturması , arka tuslar vs. vs. en ergonomik tasarım LG de fakat artık malzeme kalitesini arttırması lazım ya da G3 teki gibi metal gorunumlu polikarbon arka olsun ama su yan cerceveler metal olsun. Su kucuk kucuk birlesip bussuru olan kronik sorunlar duzelsin , batarya hak ettigi gibi yapsın LG iste o zaman basarı yakalar. G4 niye daha alınmıyor ? Tek cevap kronik sorunlar. Olmasa satislarda patlama yasanırdı suan bircok kisi vazgecti G4 ten arkadasmda alcaktı surekli son seri al dedim ona fakat fikrini note 5 olarak degistirdi.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Iste ben G2 den bahsetmiyorum 😃 1 gunu cıkarmayanları var 1 gun cıkaran tel bana gorede yeterlidir. LG tasarım anlayışı en sevdigim tasarım anlayısıdır ele rahat oturması , arka tuslar vs. vs. en ergonomik tasarım LG de fakat artık malzeme kalitesini arttırması lazım ya da G3 teki gibi metal gorunumlu polikarbon arka olsun ama su yan cerceveler metal olsun. Su kucuk kucuk birlesip bussuru olan kronik sorunlar duzelsin , batarya hak ettigi gibi yapsın LG iste o zaman basarı yakalar. G4 niye daha alınmıyor ? Tek cevap kronik sorunlar. Olmasa satislarda patlama yasanırdı suan bircok kisi vazgecti G4 ten arkadasmda alcaktı surekli son seri al dedim ona fakat fikrini note 5 olarak degistirdi.

LG tasarımlarını ben de çok seviyorum ama batarya konusunda 3 telefondur 3000 Mah koyunca soğudum LG den bir de üstüne G4 te çok sorun çıkınca bundan sonra asla LG almam modundayım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ben 2 arkadaşıma G4 önerdim sorun olursa söyleyin dedim ara ara da soruyorum sorun varmı diye bugüne kadarki tek şikayet güncellemeden sonra telefon ısınmış yeniden başlatınca düzelmiş başka şikayetleri olmadı şans işi belkide ama G4 ün sorunlu bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben 2 arkadaşıma G4 önerdim sorun olursa söyleyin dedim ara ara da soruyorum sorun varmı diye bugüne kadarki tek şikayet güncellemeden sonra telefon ısınmış yeniden başlatınca düzelmiş başka şikayetleri olmadı şans işi belkide ama G4 ün sorunlu bir telefon olduğunu düşünmüyorum.
Bende kullandığım kadar sanmıyorum LG o kadar hatalı telefon üretmez ya :( Ama her G4 kulübüne girdiğimde büssürü şikayet var bunları yarısı LG yi kötülemek içindir ama ciddilerde var kafam karışmadı değil keşke 1 aylık G4 kullansamda milleti doğruya yönlendirebilsem.

said64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2'nin 6.0 almayacağı kesin mi peyki ?:blink: Mağaradan bugün çıktımda lg nin resmi bi açıklaması var mı arkadaşlarrr

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Aynen öyle hocam bundan sonraki cihazım Sony Yada Htc olur Samsung hiç bulaşmadım bulaşmamda Nexus yada İphone serisi olur.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Motor almayacak olsam yeni nexus 5 i beklerdim ben [emoji4]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Aynen öyle hocam bundan sonraki cihazım Sony Yada Htc olur Samsung hiç bulaşmadım bulaşmamda Nexus yada İphone serisi olur.
BB
Bence şuandan hiç bir şeye karar veremessin mesela eskiden samsung hiç sevmezdim ama note 4'ten sonra güzel gelişti (ama çok pahalı) . Ama şuana göre diyorsan bence sony mantıklı olabilir güncellemeleri şuan androidde en iyi sony veriyor (nexus hariç tabiki) , nexus serisi bana göre çok gereksiz romları var zaten orijinal ne alaka üstteki arkadaş yazmış o orijinali biraz daha açmasını isterdim . iPhone tamamen tercih meselesi ama ben asla iPhone alacağımı sanmıyorum hayatımda . Şuana bakacak olursak gelecekte Sony ya da note serisi bir telefon alırdım . htc kalın çerçeveyi bırakmadığı sürece aynı b.k herkes eleştiriyor ve hala aynı gidiyor htc buda müşteriyi önemsemiyorlar anlamına geliyor.

darkouldd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.garantiye gönderdigim telefonumun üzerinde kırılmaz cam koruyucu jelatin vardı ve bana kasa değişeceği söylendi.Telefon tamir edilip bana gönderildiğinde üzerindeki koruyucu jelatinim duruyor olur mu?Yoksa söküp mü gönderirler.Ona göre garantiden aynı jelatinden temin edebilir miyim?

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar LG G2 kullanıyorum 1 yıldır,yalnız şebeke sorunu yaşıyorum İstanbulun göbeğinde 3 katta şebeke internet zar zor çekiyor. Aveadan vodafone geçtim ama durum değişmedi.Arayan çoğu zaman ulaşamıyor,ben bağlanamıyorum ses gidiyor,internet zaten ayrı bir işkence. Baktım da forumlarda bu sorunu bu telefonda yaşayan çokmuş. Ama bir çözüm üretilmemiş,var mı yardımcı olabilecek?

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar LG G2 kullanıyorum 1 yıldır,yalnız şebeke sorunu yaşıyorum İstanbulun göbeğinde 3 katta şebeke internet zar zor çekiyor. Aveadan vodafone geçtim ama durum değişmedi.Arayan çoğu zaman ulaşamıyor,ben bağlanamıyorum ses gidiyor,internet zaten ayrı bir işkence. Baktım da forumlarda bu sorunu bu telefonda yaşayan çokmuş. Ama bir çözüm üretilmemiş,var mı yardımcı olabilecek?
Root ve recovery varsa android sürümünüze göre modem flaslayin yoksa sizin yapabileceğiniz birşey maalesef yok.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Beyler telefonumda g4 romu kurulu bu yüzden xposed çalışmıyor sanal tuşları değiştireceğim bir yol var mı cihaz rootlu

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cloudy rom kurulu ise açıklamalarda nasıl yükleneceği yazıyordu yalnız lg weather falan gidiyo
Ya ben sıkıldım bu romlardan cidden yarın miui filanmı yuklesem hem 7 çıkmış ama bidaha kitkata don rootla recover yukle romu sevmezsem bidaha lolipopa don tekrar rootla cok uzun olur . Romu adam gibi kullanan ve - + yazabilen var mı ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Ya ben sıkıldım bu romlardan cidden yarın miui filanmı yuklesem hem 7 çıkmış ama bidaha kitkata don rootla recover yukle romu sevmezsem bidaha lolipopa don tekrar rootla cok uzun olur . Romu adam gibi kullanan ve - + yazabilen var mı ?
romu bilmemde lg g2 32gb alayım mı ? önerir misin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
romu bilmemde lg g2 32gb alayım mı ? önerir misin.
Telefon cok iyi ama sunlar problem olabilir ;
-Metal kasa deil yanlar catlayabiliyor.
-Arka kamera bazı ısık kosularında kotu cekiyor (ama bana gore iyi kotu diyenleri anlamiyorum)
-On kamerada iyi ama cozunurluk 2.1 mp o zamanlar Sony samsung filan hep 2.0 mp kamera kullaniyordu simdi en dusuk telefon 5 mp on kamera
-Guncellik 5.1.1 ile bitecek.
-Bende bu aralar sebeke sorunu var

G3 alabilirsin ama ondaki sorunlar var ki 6.0 ile baya stabillesecegini dusunuyorum. G2 bana gore hatta bircok kisiye gore 2013 un en iyi akilli telefonu ama biraz geride kaldı.

Sen hangi butcede arıyorsun ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Telefon cok iyi ama sunlar problem olabilir ;
-Metal kasa deil yanlar catlayabiliyor.
-Arka kamera bazı ısık kosularında kotu cekiyor (ama bana gore iyi kotu diyenleri anlamiyorum)
-On kamerada iyi ama cozunurluk 2.1 mp o zamanlar Sony samsung filan hep 2.0 mp kamera kullaniyordu simdi en dusuk telefon 5 mp on kamera
-Guncellik 5.1.1 ile bitecek.
-Bende bu aralar sebeke sorunu var

G3 alabilirsin ama ondaki sorunlar var ki 6.0 ile baya stabillesecegini dusunuyorum. G2 bana gore hatta bircok kisiye gore 2013 un en iyi akilli telefonu ama biraz geride kaldı.

Sen hangi butcede arıyorsun ?

max 900-1000tl . LG G3 aslında çok hoşuma gidiyor ama real racing3te kasmalar oluyor.Neden kasan bir telefona para vereyim ? Ama bunu düzeltirlerse paraya kıyar alırım.Zaten sd card desteğide var.1000TL ye kadar bulabilirsem alırım g3 tabi sorunlar çözülürse (pekte umudum yok bence çözülmez.) Peki sorunları çözülmedi diyelim sen ne yapardın ?