LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Stock lolipop kullanıyorum şu an. Android L'den önce birkaç custom rom (android 5.0.2) kullandım ama o sıralar cloudyG2 lolipopa geçmemişti o yüzden denemedim. Madem ki stabil oluyor bir deneyelim bakalım :D
Cloudy g2 3.3 çıktığı gibi kurdum şu an hiçbir sıkıntı yok dori kerbelde falsladim halada sorun yok oldukça stabil pil ömrü ise normal

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Stock lolipop kullanıyorum şu an. Android L'den önce birkaç custom rom (android 5.0.2) kullandım ama o sıralar cloudyG2 lolipopa geçmemişti o yüzden denemedim. Madem ki stabil oluyor bir deneyelim bakalım :D

Cloudy 3.3 un tek kotu yani bana gore quickremote da televizyon icin beko set ustu kutusundada digiturk un olmaması ama cloudy 3.2 de hepsi var bence bu 2 markayla aletlerin varsa ve quickremote senin icin olmazsaolmazinsa 3.2 kur bence zaten 3.3 le aralarinda cok fark yok 2side stabil 3.3 te sadece birkac ufak hata duzeltilmis onlarda pek onemli deil ben 3.2 doncem simdi

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cloudy 3.3 un tek kotu yani bana gore quickremote da televizyon icin beko set ustu kutusundada digiturk un olmaması ama cloudy 3.2 de hepsi var bence bu 2 markayla aletlerin varsa ve quickremote senin icin olmazsaolmazinsa 3.2 kur bence zaten 3.3 le aralarinda cok fark yok 2side stabil 3.3 te sadece birkac ufak hata duzeltilmis onlarda pek onemli deil ben 3.2 doncem simdi
Aynen bende öyle yaptım bizim cihaz yumatu ama 3.3 te yoktu backupa geri döndüm :-)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynen bende öyle yaptım bizim cihaz yumatu ama 3.3 te yoktu backupa geri döndüm :-)

yedek alıp sonradan geri yükleyince olmuyor mu? ben kumanda programını romlar arasında geri yüklerdim. bunu telefonun ayarlarındaki "yedekleme geri yüklemeden" yapıyordum. aslında.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yedek alıp sonradan geri yükleyince olmuyor mu? ben kumanda programını romlar arasında geri yüklerdim. bunu telefonun ayarlarındaki "yedekleme geri yüklemeden" yapıyordum. aslında.
Dediginzi tam anlamadım ama ben 3.3 u yükledim kumanda programında bizim cihaz yoktu diye backupini aldigim 3.2ye geri döndüm.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dediginzi tam anlamadım ama ben 3.3 u yükledim kumanda programında bizim cihaz yoktu diye backupini aldigim 3.2ye geri döndüm.
Yani şöyle; rom değişiklikleri yaparken eğer aynı romun devamı ise yüklenen uygulamalarda pek çakışma olmuyor. dolayısıyla, rehber, mesajlar, sevdiğim uzaktan kumanda programı ki ben manuel olarak bir kaç cihaz için kumanda ayarlamışım bunları yenden hazırlamak zor geliyor. bu durumda ayarlardaki "yedekle -sıfırla" LG Backup Hizmetinden yedek almak istediklerimi seçip yedekliyorum,sonra aynı yerden geri yüklüyorum.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yani şöyle; rom değişiklikleri yaparken eğer aynı romun devamı ise yüklenen uygulamalarda pek çakışma olmuyor. dolayısıyla, rehber, mesajlar, sevdiğim uzaktan kumanda programı ki ben manuel olarak bir kaç cihaz için kumanda ayarlamışım bunları yenden hazırlamak zor geliyor. bu durumda ayarlardaki "yedekle -sıfırla" LG Backup Hizmetinden yedek almak istediklerimi seçip yedekliyorum,sonra aynı yerden geri yüklüyorum.
O backupi hiç denemedim ise yarıyorsa bun dan sonra deneyecegim teşekkürler bilgi için.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3.3te build editorle target country dosyasinda com yazan yeri uk yapın tum markalar geliyor bende sıkıntı yok

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ab56ea66f349ecb29c1075802ad4b5f0.jpg
5fb015ebedf5d4b4ea5f8fad4f3ad375.jpg
G2 ile G4 kamera karsilastiriyim dedim sonuca yuh dedim farkı gorun 2 sinin parlakligida 100 dedim telefonumun parlakligi kisikmi 😄

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kumanda uygulaması için şey yapsam olurmu peki 3.2 nin dosyasında priv app bölümünden quickremote nin apk sını yüklesem olurmu ?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocalarım bir sorum olcak kitkatta radyoyu çalistirmak icin 2 yontem vardi ben 2 sinide denemistim orjinal radyosunu kullaniyordum stock lollipop 5.0.2 de hic radyoyu calistirmayi denemedim cloudy 3.3 te zaten radyo önyüklü geliyo ama kulaklıgı taktigimda sadece bir cızırtı parazit gibimsi bir ses geliyo bunu nasıl düzeltip radyoyu çalıştırabilirim

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ab56ea66f349ecb29c1075802ad4b5f0.jpg
5fb015ebedf5d4b4ea5f8fad4f3ad375.jpg
G2 ile G4 kamera karsilastiriyim dedim sonuca yuh dedim farkı gorun 2 sinin parlakligida 100 dedim telefonumun parlakligi kisikmi 😄
Çekim açıları aynı degil g2de ışığın oldugu yer varken g4te yok ayrica ekran farkı var ekran fotosundan daha net anlaşılır busekilde karşılaştırmak yanlış.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Çekim açıları aynı degil g2de ışığın oldugu yer varken g4te yok ayrica ekran farkı var ekran fotosundan daha net anlaşılır busekilde karşılaştırmak yanlış.
Ayni deil ama 2 sindede ısık var arkada G2 cok alms, boyle denk geldi g4 te hic isik atmasi pixellenme yok renkler cok canli bu sadece ekrandan deil (tabi ekranda farkediyor)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayni deil ama 2 sindede ısık var arkada G2 cok alms, boyle denk geldi g4 te hic isik atmasi pixellenme yok renkler cok canli bu sadece ekrandan deil (tabi ekranda farkediyor)
Işığı ornek olarak verdim farkli açılardan cekildigi için görüntü farklı olmus iki cihazda da ekranin ozellikleride farkli oldugu için busekilde karşılaştırmak yanlis olur iki fotoyu da aynı cihaza atıp bakarsan bukadar fark olmadığını görürsün

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Işığı ornek olarak verdim farkli açılardan cekildigi için görüntü farklı olmus iki cihazda da ekranin ozellikleride farkli oldugu için busekilde karşılaştırmak yanlis olur iki fotoyu da aynı cihaza atıp bakarsan bukadar fark olmadığını görürsün
Bende diyorum ki farkli açı ve ekran kisminda haklisin ama G2 nin burdaki kusuru arkadaki isigi cok fazla almasi 2 sindede arkamda isik var (G2 nin zaten kotu kismi bu kamera guzel ama arkada filan isik olunca mubarek gunes gibi aliyor)

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar g2 d800 modeli icin lollipop rom u nerden bulabilirim

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lg g2 telefonumu istedigim zaman sarja takip cikarabilirim degilmi ? Bir zarari yok diye yaziyordu kullanim kılavuzunda

0utlaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonum ekranı değiştirdim 7 8 aydır kullanmıyordum , bataryası şişmiş çabuk bitiyor şarjı . Sorun şu ekran ışığı biraz kısık bazen titremeler oluyor telefoncu bataryadan tam elektrik alamıyor ondan dedi değişirse düzelir dedi kısaca dediği gibi midir yoksa ekrandan kaynaklı bir problemden dolayı mı ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar telefonum ekranı değiştirdim 7 8 aydır kullanmıyordum , bataryası şişmiş çabuk bitiyor şarjı . Sorun şu ekran ışığı biraz kısık bazen titremeler oluyor telefoncu bataryadan tam elektrik alamıyor ondan dedi değişirse düzelir dedi kısaca dediği gibi midir yoksa ekrandan kaynaklı bir problemden dolayı mı ?

Bence tam gormeden deneyimlemeden bise diyemeyiz garanti iciyse garantiye ver belki duzeltirler .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Dostum servise git değişim yaparlar.Sorun devam ederse servise verin.