ysn1221
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Stock tabanlı olduğu icin çalışırcloudy 3.1 ve 3.2 için olan navbar yükseltme ve navbar icon büyütme dosyaları bu romdada çalışır değilmi ?
Stock tabanlı olduğu icin çalışırcloudy 3.1 ve 3.2 için olan navbar yükseltme ve navbar icon büyütme dosyaları bu romdada çalışır değilmi ?
Her turlu .3.2 den 3.3 geçilmez sanırım pek bi yenilik yok gibi mınor buglar neler bilsek olurdu aslında [emoji4]
Birde europhıa os yükleme talimatında bootstack gibi birşey yüklemek gerekiyor diyor rom dan önce bu kıtkattan geçişte mi gerekli yoksa her türlü kurmak mi gerekiyor bilen var mı?
cloudy dönmek istersem nasıl geçeceğim full wıpe + ınstall yeterli mi?Her turlu .
Full wipe + ustlerde biyerde dosya verdim o + flash . yoksa acilmaz ohh ne guzel tecrube edindim iyiki bozdum teli [emoji14]cloudy dönmek istersem nasıl geçeceğim full wıpe + ınstall yeterli mi?
Teşekkürler bulayım onuFull wipe + ustlerde biyerde dosya verdim o + flash . yoksa acilmaz ohh ne guzel tecrube edindim iyiki bozdum teli [emoji14]
Saol 😄Teşekkürler bulayım onu
İyi düzeltmişsin bari telefonu geçmiş olsun [emoji1]
Nolmuş??desene G2si olanlara lollipop haram...koca LG firmasının fiyaskosuna bak..!
Onu kuracaktm aslnda cm flashliom ustune erick mod flashlaynca twrp atıyor.
Kurardm aslnda fakat 30 dk sonra izmire gidiyoruz simdi orda telefonuma bise olmasn 😄 15 gun durcaz orda. Belki bos zaman bulup cekerim.http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-cm-erickmodg3-features-stock-t3014938 bu romu bi kursan video çeksende bizde güzelse kursakne güzel olur
eywKurardm aslnda fakat 30 dk sonra izmire gidiyoruz simdi orda telefonuma bise olmasn  15 gun durcaz orda. Belki bos zaman bulup cekerim.
2 ay diyolar ama 2016 başından önce gelmez [emoji4]5.1.1 haberi şimdi çıktığına göre 6 aydan önce gelmez heralde
Lolipop aralıkta ocakta gelecek derken Mayısı bulduydu çünkü ☺
Aynen öyle 😄 2 ay sacma zaten.2 ay diyolar ama 2016 başından önce gelmez [emoji4]
2 aya koreye verir bence [emoji1]Aynen öyle 😄 2 ay sacma zaten.
2 ayı 6 ay gibi algılayn. En azından.2 aya koreye verir bence [emoji1]
3 gün önce lg canlı desteğe lollipop ota üzerinden yayınlanacak mı diye sordum "bu konu üzerinde çalışıyoruz uygun bir zamanda ota üzerinden dağıtım yapacağız" dedi
Sonra hata düzeltme güncellemesi yayınlanacak mı diye sordum (lollipop için) "hata derken" dedi sanki dediğim çok karışık bir şeymiş gibi.
Bende buna karşılık gördüğüm hataları yazdım ama cevap vermedi.
Birde lg g2 için 5.1 bekleyenler var onlar bence hiç umutlanmasınlar daha 5.0.2 yi ota üzernden yollamakta aciz kalan lg türkiye 5.1 için hiç bir faaliyet göstermez bence.
İnşallah beni kapak ederler buraya.:cursing:
LG TR nin olanlardan her zamanki gibi gec haberi olcaktır.Hiç beklemezdim ama lg çalışıyor.
Böyle kapak olmak beni ne kadar mutlu etti bir bilseniz.
Aynen ozellikle batarya olarak surekli arttircaklarini soyleyip azalttilar ben 4.2.2 deki bataryanin 30 40 dk yada 1 saat fazla gidenini istiyorum 😄Güncellemenin geç gelmesi sıkıntı değil adam akıllı prolemsiz özellikle şarj süresi iyi olsun 6 ay sonra gelsin benim görüşüm.
Batarya demisken arkadaslar cihazi hala garantiye vermedim uzun zamanda vermem (mayis ayina kadar vermem gerek) cok var ama hep erteliom simdi 2 sene sonra batarya olcek tam olcegi zaman garantiye vermeyi dusunuyom hem catlaklar hemde batarya insallah sorun cikarmazlar LG garantili.Aynen ozellikle batarya olarak surekli arttircaklarini soyleyip azalttilar ben 4.2.2 deki bataryanin 30 40 dk yada 1 saat fazla gidenini istiyorum 😄
Birde L yazısı 😄Batarya demisken arkadaslar cihazi hala garantiye vermedim uzun zamanda vermem (mayis ayina kadar vermem gerek) cok var ama hep erteliom simdi 2 sene sonra batarya olcek tam olcegi zaman garantiye vermeyi dusunuyom hem catlaklar hemde batarya insallah sorun cikarmazlar LG garantili.
eric modu kurarken erorr verdi acaba cm mod 11 i önce flashlayıp üstünemi cm12 yi kuracaz?Birde L yazısı 
Xda da oyle yazmislardı.eric modu kurarken erorr verdi acaba cm mod 11 i önce flashlayıp üstünemi cm12 yi kuracaz?
En az stock lolipop kadar.CloudyG2 3.3 kullanan var mı? Stabil oluyor mu cloudy romları?