LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
g3 romunda kaldım.... normal web upgrade test dediğimde kırmızı şerit doluyor mobile support tool açlıyor.. ve öylece kalıyor herseyi tamı tamına yaptıgım halde... bana yardım edicek olan var mı?
Bende aynı sorun vardı virüs programını güvenlik duvarını ne var ne yok herşey kapatıp dene :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Telefonun ara yüzünden sıkıldım Nova yı kurdum güzel :D
Şarj sömürüyor onunda çözümünü buldum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
subat ayini sonunda lg g2 alicam telefonu cok iyi inceledim fiyat olarakda ozelik olarakda tam benlik bir telefon fakat ne kadar arastirsamda aklimda kalan 2 soru var ve lutfen cevaplayin
1: 32 GB lik alcam cok oyun indiren biriyim ve bu bana yetermi ()realtacin dead trigger gibi
2: androidi 4.4.2 oldumu

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran sararmasi yüzünden telefonu servise gonderdim, Ekrani degistirdiler, gelen ekranda bildirim cubugunun uzerinde cizgi var, ve kenarlarda asagida ayni cizgiden var,toplam dört tane dusunebilirsiniz. siyah ekranda belli oluyor. telefonu test ettigimde anliyorum bunu. daha once olmadiginida biliyorum. IPS ekrandaki cizgiler değil. Arkadasin telefonu ile karsilastirdim onda boyle birsey yok. ve ekranı daha beyaz.

Sizce bu servis buna ne yaptı? ne takti?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ekran sararmasi yüzünden telefonu servise gonderdim, Ekrani degistirdiler, gelen ekranda bildirim cubugunun uzerinde cizgi var, ve kenarlarda asagida ayni cizgiden var,toplam dört tane dusunebilirsiniz. siyah ekranda belli oluyor. telefonu test ettigimde anliyorum bunu. daha once olmadiginida biliyorum. IPS ekrandaki cizgiler değil. Arkadasin telefonu ile karsilastirdim onda boyle birsey yok. ve ekranı daha beyaz.

Sizce bu servis buna ne yaptı? ne takti?
O siyah çizgiler her telefonda var ve bendede var arkadasınızn telefonu siyah ise zaten kullanılmsdır.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
subat ayini sonunda lg g2 alicam telefonu cok iyi inceledim fiyat olarakda ozelik olarakda tam benlik bir telefon fakat ne kadar arastirsamda aklimda kalan 2 soru var ve lutfen cevaplayin
1: 32 GB lik alcam cok oyun indiren biriyim ve bu bana yetermi ()realtacin dead trigger gibi
Sorun olcagını sanmıyorum 32 den 25 gb yer kalıyor 15 gb oyun olsa bile 10 gb yer kalacaktır birde 4.4.2 geleli çok oldu ve 5 gelecek.

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O siyah çizgiler her telefonda var ve bendede var arkadasınızn telefonu siyah ise zaten kullanılmsdır.

arkadasin telefonu beyaz. ips ekrandaki cizgi degil. normal dikdortgen seklinde cizgi var. toplam dort tane dusunebilirsin

Arkadaşlar fotoğraftan da anlaşılır, alt tarafta, sağ tarafta çizgi var, ekranı dikdörtgen şeklinde dönüyor. yakınlaştırma yapmadan bakınca anlaşılıyor, o çizgiler daha siyah
http://i.hizliresim.com/RJo4OZ.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
degerli forum üyeleri lg g2 ekranım kırıldı uygun olduğu için ali express den sipariş vericem ekran ve çerçeve önerebileceğiniz varmıdır pek anlamıyorum birçok çeşit var?

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Her türlü oyunu aciyor

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadasin telefonu beyaz. ips ekrandaki cizgi degil. normal dikdortgen seklinde cizgi var. toplam dort tane dusunebilirsin

Arkadaşlar fotoğraftan da anlaşılır, alt tarafta, sağ tarafta çizgi var, ekranı dikdörtgen şeklinde dönüyor. yakınlaştırma yapmadan bakınca anlaşılıyor, o çizgiler daha siyah
http://i.hizliresim.com/RJo4OZ.jpg
Ekranı içine alıyor işte o simsiyah çizgileri diyorum bende sorun sanmıştım ama var işte yapısı öyle birde ekran kapalıyken üstünde kare kare var güneşte gözüküyolar genellikle :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar g2ye kitkat ame romunami once geldi tryemi bide lollipop hangisine once gelir

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekranı içine alıyor işte o simsiyah çizgileri diyorum bende sorun sanmıştım ama var işte yapısı öyle birde ekran kapalıyken üstünde kare kare var güneşte gözüküyolar genellikle :)

onceki ekranda yoktu tamir görmeyen lg telefonların hiçbirinde boyle bise yok. benimkinde de yoktu tamire gidince ekran degisince boyle oldu. cok rahatsiz ediyor :)

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar g2 nin ekran kenarları bombeli olduğundan uygun ekran koruyucu bulamadım. Takdırdığım koruyucu kenarlarından köşesinden daha gün geçmeden kalkıyor. Tavsiye edebileceğiniz ekran koruyucu var mı?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
onceki ekranda yoktu tamir görmeyen lg telefonların hiçbirinde boyle bise yok. benimkinde de yoktu tamire gidince ekran degisince boyle oldu. cok rahatsiz ediyor :)
Ben aldıgımdan beri böyle heralde degisiyor yeni serilerde var sanırım ama sorun degil bu.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Usta bununla çözdüm şarj problemini 4 kere şarj ediyor :)

Taşınabilir Powerbank tıklayın

Carrefoursa da 70 tl satılıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kırılmaz cam takdırın ekrandan kalkmaz kolay kolay.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Servise verin şikayet edin ya kullanılmış parça takılmıştır büyük ihtimal ondan öyledir bende 410K serisi var işkence edip duruyorum telefona buzlukda 1 gün bekletip overclock yaptım cihazım rootlu işlemci 2.8 vurdum hepsini eşitledim cihaz çok hızlı oldu çok ısınıyor işlemci diyceksiniz overclock yaptığımda normal tek çalışan 4 çekirdek sorununuda çözdüm cihaz o yüzden stabil ama işlemci stabil değil oyun oynıyınca rootsuz Lg g2 de ısınıyor 3 saat benim telefonla oynadım 51 dereceyi buldu normalde 64 dereceyi buluyordu root konusunu bilmiyorsanız araştırmadan lütfen girmeyin Root androide hükümü siz verirsiniz silemediğiniz cihazdaki uygulamarı kaldırırsınız Çok fazla bulaşmayın normal kullanın G3 arayüzü gelirse normal yazılıma dönerim Lg G2 5.0.1 vericeğine 5.0.2 versin o daha stabil Lolipop şarjı daha çok sömürüyor diyorlar bakalım :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Gravity Screen Lock kurun mükemmel program şarjınız daha uzun gider ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben g2 kullanıcısıyım ama memnun değilim ekrana 2 defa arka arkaya dokununca her zaman açılmıyor bazen 4-5 defa tıklamam gerekiyor. s4 almayı düşünüyorum ama güzel bir telefon

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
arkadaşlar ben g2 kullanıcısıyım ama memnun değilim ekrana 2 defa arka arkaya dokununca her zaman açılmıyor bazen 4-5 defa tıklamam gerekiyor. s4 almayı düşünüyorum ama güzel bir telefon

Açamamanın sebebi ya aynı yere 2 kere basmıyorsun yada kameranın yanındaki sensörü kapatıyorsun ama boşver sen s4 al knock on dan memnun olmadığı için s4 alanı ilk defa görüyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
S4,G2'nin dengi mi ki?

S4'ün(Snapdragon) dengi G Pro ve (exynos) dengi G dir. O kadar vasat bir cihaz. Attan inip eşeğe binmiş gibi olursunuz.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
G2 Den s4 e geçmek mercedesten inip passata binmek gibi birşeydir heralde :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lg mobile Support Tool

No upgrade items to fix hatası neden sürücülerin hepsi kurulu ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Geçin siz s4 gibi telefona geçince pisman olacaksınız sonra niye g2 yi bıraktm dersiniz. Knock on u siz kullanamiyosunuz baska eliniz yada avuc iciniz ekrana degiyor yada sensoru kapatiyorsunuz.

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntı internet veri kullanımımı azaltmak istiyorum böyle bir ayar var mı? 4-5 dakikalık facede 10mb gidiyor video bile izlemiyorum. 1gb internetim 10 günde bitiyor.Var mı çözümü?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar telefonu 4-5 aydır kullanıyorum çok memnunum. Tek sıkıntı internet veri kullanımımı azaltmak istiyorum böyle bir ayar var mı? 4-5 dakikalık facede 10mb gidiyor video bile izlemiyorum. 1gb internetim 10 günde bitiyor.Var mı çözümü?
Evet var Google Play Store dan İnternet Speed Meter Lite indirin ne kadar mb kulladınızı ay olarak yazıyor interneti 2 hafta bile kullanırsınız 1 gb birde facebook lite indirin onu kullanın daha az mb yiyor.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bu lolipop ne zaman gelcek ya bu kadar niye uzun sürüyo hep lg nin bu güncellemeleri atması