• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Arayuzde gecikmeler var inanmiyorsanz inceleme yaparm ama verirmi bilmiyorum bos olunca bakarm yada netten bakn.

siz kullanıcı olarak daha iyi bilirsiniz g2 mi yoksa via v8 mi daha iyidir ?

arkadaşlar çok acil lg g2 kullanıyorum kamerası çok iyi diye üvüyordum 1 hafta geçmedi kamera bozuldu bozulmak derken bütün ayarlar normal olmasına rağmen kameram görüntüyü titretiyor yani kamera fotoğraf ve video çekerken görüntü titriyor 13mp kameram 1mp den daha kötü fotoğraf çekiyor acil yardımınızı bekliyorum.

arkadaşlar çok acil lg g2 kullanıyorum kamerası çok iyi diye üvüyordum 1 hafta geçmedi kamera bozuldu bozulmak derken bütün ayarlar normal olmasına rağmen kameram görüntüyü titretiyor yani kamera fotoğraf ve video çekerken görüntü titriyor 13mp kameram 1mp den daha kötü fotoğraf çekiyor acil yardımınızı bekliyorum.
Servise verebilirsin.

merhaba arkadaşlar kulüpte lg g2 f320 kore versiyon kullanan var mı yada d802 ile farkı var mıdır batarya arka kapak sd kart takma dışındda?

Ben kore versiyonu kullanıyorum F320k
dediklerin dışında telefonun sağ üst kosesinde anten var Tv icin fak Tr de calışmıyor.Bir de sanırım Tr modellerinde olmayan istedigin uygulamada sanal tuşları yok edebilme.oyunlarda cok ise yarıyor. tabiki 4G unutmamak lazım

Arkadaşlar bende optimus g3 1.4.1 romu yüklü telefon ciddi anlamda kasıyor optimusun eski sürümünü mü kursam yoksa cloudy g3 romumu kursam?

Arkadaşlar bende optimus g3 1.4.1 romu yüklü telefon ciddi anlamda kasıyor optimusun eski sürümünü mü kursam yoksa cloudy g3 romumu kursam?
Kasmaması lazım ben çok kullanmışım o sistemi hepsini kullandım nerdeyse şuan optimus kullanıyorum bence sistemi yeniden flashlayı cloudy de iyidir eşitler nerdeyse zaten fark bulamassınız.

Ilk baslarda iyi sonralardan kasmaya basladi 2 defa sıfırladım 2 sindede bi zaman sinra kasmaya başlıyor

Ilk baslarda iyi sonralardan kasmaya basladi 2 defa sıfırladım 2 sindede bi zaman sinra kasmaya başlıyor
Bilmiyorum ben sürekli sistem değiştiriyorum bunu 3 hafta en uzun kullanmıslıgım var normal suan 1 hafta oldu android 5 gelene kadar bu sistemde kalıyım o zaman bakacam kascakmı diye :)

Bugün cloudy 2.1 kurdum herşey iyi tek kötü yanı mobil veride sıkıntı yaşıyorum buna çözüm yokmu cm12 de sorun yoktu ve tel gayette iyiydi son durumdan sonra 5diş çeken yer 2 diş cekmeye başladı

6816efd8eabc96fdfc3d6ede3a625f70.jpg

Burdaki siyah yazıları nasıl beyaz yapabilirim?

şebeke sorunu giderilemedi
2 sefer servise rağmen kapalı alanları hiç sevmiyor

Arkadaşlar selam; telefonda yüklü uygulamaların apk larını nereden bulabilirim, telefonun bakmadığım yeri kalmadı.

Aradaşlar bişey sormak istiyorum telefonu pc ye takıyorum sadece yavaş şarj oluyor olarak görüyor dosya aktarımı kesinlikle olmuyor mtp moda alıyorum hiç bi deyişiklik olmuyor büyük ihitmalle yazılımsan bi problem başka kablo ve pc de de denedim yine olmadı her türlü driver de yüklü hata ayıklamayı kapatıp açmayıda denedim durumda bi deyişiklik olmadı yardım....

Aradaşlar bişey sormak istiyorum telefonu pc ye takıyorum sadece yavaş şarj oluyor olarak görüyor dosya aktarımı kesinlikle olmuyor mtp moda alıyorum hiç bi deyişiklik olmuyor büyük ihitmalle yazılımsan bi problem başka kablo ve pc de de denedim yine olmadı her türlü driver de yüklü hata ayıklamayı kapatıp açmayıda denedim durumda bi deyişiklik olmadı yardım....
Usb hata ayıklamayı aç da dene bi

Açtım kapattım bi deyişiklik olmadı hatta telefonu sıfırladım yine bi sonuç alamadım.

G2 nin korea versiyonu için lolipop yayılanmış bizim cihazlar için custom rom yayınlanır mı acaba

Eskileri biliyorum bu yeni yayınlanmış orjinal romu g2 ye portlamadan bahsediyorum [MENTION=106845]xrasimx[/MENTION]

Eskileri biliyorum bu yeni yayınlanmış orjinal romu g2 ye portlamadan bahsediyorum @xrasimx
Bende G3 e gelince optimus g3 cloudy g3 e filan gelir diye düşünmüştüm ama yok yada g flex 2 nin sistemide olur yapmıyolar nedense diğer lolipoplar saf android LG nin güzelim özelliklerinden faydalanamıyoz. Ama Resurrection remix rom çok güzel öneririm.