LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lolipop Ocak gibi alıcaz sanırım G3 aralık ayı dağıtılıyor Cihazın ısınmasına ve şebeke sorununa çözüm bulsunlar yeter abi Akıcı olan cihaz stabil haline gelsin amenna :):tongue:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bir sorum olacak lg g2, lg g3 de oldugu gibi oyun acilinca asagidaki tuslar gidiyormu acaba ?

hasan17200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 telefonumun ekranı kırıldı.cepkask yaptırmıştım ekran değişti ve geldi.telefonda knock on özelliği sadece ekranı kapatırken çalışıyor açarken kesinlikle çalışmıyor.knock code özelliğini açtığımda ekranı kapattıktan sonra arka güç tuşuna bastığımda ekran açılıyor knock code u girmeye fırsat kalmadan tekrar kapanıyor.herdefasında bu ekran kapanma işi gerçekleşiyor ve telefonu ana ekrana almak mümkün olmuyor 1 saat uğraşmam sonucu nasıl olduysa ekran açık kaldı ve knock codu girdim ve sonrada iptal ettim.telefon ile arama yaptığımda ekran ışıgı kapanıyor ve çağrı sonlanana kadar ekrana müdahale edip açamıyorum arka güç tuşu ses açma kapama tuşları dahil çağrı bitene kadar hiçbir tepki vermiyolar .hiçbirşekilde bu durumu değiştiremedim.ilk olarak yeni biyazılım geldiğini sandım ve yazılımdan kaynaklandığını düşündüm.fabrika ayarlarına geri döndürdüm sorunlar aynen devam etti.sonrasında hard format attım sorun düzelmedi.knock on için 3845#*802# update touch firmware denedim sorun çözülmedi.lg pc suite programından yükseltme hatalarını geri yükleme de yapıldı sorunlar aynen devam ediyor.ekranın replica olmasından şüpheleniyorum.ekran için cpu-z programını kurdum.ppi ve çözünürlük değerleri ekranın orjinal değerleri çıktı.ancak yinede ekranın iyi bir replica olmasından şüpheliyim.sorum şu olucak yaşadığım sorunlar karnelin bozulmasındanmı kaynaklanıyor ekranın bozuk olma olasılığından mı.telefon orjinaldir root yapılmamıştır ekran değişiminden öncede hiçbir sorun yoktu.karnel 20c var telefonda. .bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
lg g2 telefonumun ekranı kırıldı.cepkask yaptırmıştım ekran değişti ve geldi.telefonda knock on özelliği sadece ekranı kapatırken çalışıyor açarken kesinlikle çalışmıyor.knock code özelliğini açtığımda ekranı kapattıktan sonra arka güç tuşuna bastığımda ekran açılıyor knock code u girmeye fırsat kalmadan tekrar kapanıyor.herdefasında bu ekran kapanma işi gerçekleşiyor ve telefonu ana ekrana almak mümkün olmuyor 1 saat uğraşmam sonucu nasıl olduysa ekran açık kaldı ve knock codu girdim ve sonrada iptal ettim.telefon ile arama yaptığımda ekran ışıgı kapanıyor ve çağrı sonlanana kadar ekrana müdahale edip açamıyorum arka güç tuşu ses açma kapama tuşları dahil çağrı bitene kadar hiçbir tepki vermiyolar .hiçbirşekilde bu durumu değiştiremedim.ilk olarak yeni biyazılım geldiğini sandım ve yazılımdan kaynaklandığını düşündüm.fabrika ayarlarına geri döndürdüm sorunlar aynen devam etti.sonrasında hard format attım sorun düzelmedi.knock on için 3845#*802# update touch firmware denedim sorun çözülmedi.lg pc suite programından yükseltme hatalarını geri yükleme de yapıldı sorunlar aynen devam ediyor.ekranın replica olmasından şüpheleniyorum.ekran için cpu-z programını kurdum.ppi ve çözünürlük değerleri ekranın orjinal değerleri çıktı.ancak yinede ekranın iyi bir replica olmasından şüpheliyim.sorum şu olucak yaşadığım sorunlar karnelin bozulmasındanmı kaynaklanıyor ekranın bozuk olma olasılığından mı.telefon orjinaldir root yapılmamıştır ekran değişiminden öncede hiçbir sorun yoktu.karnel 20c var telefonda. .bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum
Flashtool ile stock rom flashlayın birde telefon rootlu muydu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar ne yaptıysam youtubede 1080p de video izleyemiyorum en son 720 var .

-Video 1080 ama bende en son 720 gözüküyor
-Youtube'yi silip tekrar yükledim olmadı
-Youtubenin güncellemelerini kaldırıp tekrar yükledim olmadı
NE YAPMAM LAZIM ARTIK

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya arkadaşlar ne yaptıysam youtubede 1080p de video izleyemiyorum en son 720 var .

-Video 1080 ama bende en son 720 gözüküyor
-Youtube'yi silip tekrar yükledim olmadı
-Youtubenin güncellemelerini kaldırıp tekrar yükledim olmadı
NE YAPMAM LAZIM ARTIK
telefonlarda öyle

hasan17200

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam rotlu degil cihaz.ben konulari yeni incelemeye basladim.ama biraz bilgi edindim site sayesinde.flashtool programi ile stock room yuklemesi yaparsam lolipop ve g3 arayuzunu guncellestirmede alamiyorum mudahele ettigim icin.lolipop guncellemesinde telefona stock rom guncellemeside geliyormu acaba.yani beklesem flashtool ile stockroom kurulumu yapmasam onumuzdeki guncellemede bu kendi kendine olmus olucakmi a
caba.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yok hocam rotlu degil cihaz.ben konulari yeni incelemeye basladim.ama biraz bilgi edindim site sayesinde.flashtool programi ile stock room yuklemesi yaparsam lolipop ve g3 arayuzunu guncellestirmede alamiyorum mudahele ettigim icin.lolipop guncellemesinde telefona stock rom guncellemeside geliyormu acaba.yani beklesem flashtool ile stockroom kurulumu yapmasam onumuzdeki guncellemede bu kendi kendine olmus olucakmi a
caba.
Anlamadm ama rootlamadysan yada stock rom flashlamadysan gelir bide hangi ulkenn sistemini kullaniosun ona bagli gelme hzi

jobless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumda şebeke genel performans düşüşü ve pil sorunu var üstelik formatta atmıştım delta garanti ilgilenir mi ve nasıl iletişime geçerim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefonumu sesle kontrol edebilecegim bir uygulama lazm yardm edeceek varmi bazilari taskerle yapilir diyor ama cozemedim

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten cpu-zde cihazinin ekranini test edip modelini yazmiyorki :) ezberden lg g2de hangi ekran varsa onu yaziyor oraya.. Yani adam isterse yapsin amoled taksin yinede orda ips yazar 3 ppi ekran taksin yine orda orjinal deger yazar

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada telefonu temmuzdan bu yana kullaniyorum su son 2 haftadir bataryada ciddi sorunlar yasiyorum sarjim cok cabuk bitmeye basladi nedeni yazilim midir?

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 için tr güncellemesi gelmiş..:) hadi darısı bizim başımıza... lg-phoneware.com da var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abiler G2 32'lik almayı düşünüyorum da alırken nelere dikkat etmem gerekiyor seri numarası nere için üretildiği falan ?

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu an için en iyi custom rom hangisi bir de yükledikten sonra yükseltme hataları geri yükle desem düzelir mi? İlk defa custom atacam yardımcı olur musunuz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bence hiç atma ama illa atcam dersen G3 rom falan yükle orjinal roma dönmek için stock rom flashlamak gerekir yani yükseltme hatalarını giderle olmaz forum da custom yükleme ve kitkat yükleme rehberinden bakabilirsin.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bekleyin 5.0 hantallik var Google'ın 2015 Şubat ayında Nexus modellerine sunacağı Android 5.1 güncellemesi; sessiz mod, genel sistem performansında iyileştirmesi ve gelişmiş RAM yönetimi yeniliklerini içeriyor.
Ayrıca Android 5.1 Lollipop güncellemesi ile uygulama çalışmasında yaşanan hataların düzeltilmesi, geliştirilen pil kullanımı, internet bağlantılarında daha düşük güç tüketimi, "OK Google" problemlerinin düzeltilmesi gibi hata iyileştirmeleri yer alacak.
Ses problemleri ve bazı cihazlara özel yaşanan problemlerin giderildiği Android 5.1 güncellemesi, Şubat ayında dağıtılmaya başlanacak.
http://shiftdelete.net/android-51-lollipop-subatta-geliyor-56895

ydemir95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende daha önce optimus g3 romu vardı stcok roma dönüş yapmak istiyorum son aşamada sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz ?

rmVpZz.png

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kafaya koydum arkadaş, lg g2'imi satıyorum z1 alacağım. Hatta şuan bu mesajı okuyup z1ini satmak isteyen arkadaş varsa takasta olur :D

deoman's

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stabil olarak en iyi rom CM dir cm11 i kurabilirsin ve yükseltme hatalarını geri yükle dersen telefonun stock roma döner yani orjinal yazılımına döner

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlk başta basebandı flaslayacaksın daha sonra romu flaslayacaksın bu kadar

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 F320L için 5.0.1 lollipop kdz test sürümü yayınlanmış. umarım yakında sağlam bir rom çıkar.

Kaynak
http://www.lgbbs.net/thread-924-1-1.html
http://www.lgbbs.net/thread-6-1-1.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G2 F320L için 5.0.1 lollipop kdz test sürümü yayınlanmış. umarım yakında sağlam bir rom çıkar.

Kaynak
http://www.lgbbs.net/thread-924-1-1.html
http://www.lgbbs.net/thread-6-1-1.html