• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

merhaba arkadaşlar kulüpte lg g2 f320 kore versiyon kullanan var mı yada d802 ile farkı var mıdır batarya arka kapak sd kart takma dışındda?

Benim cihaza yine güncelleme gelmis en son 20g gelmisti cıkan güncelleleri hemen aldığı için ulan yoksa Lolipopmu dedim ama 20h güncellemesiymis tüh :D

arkadaşlar ingiltereden alınan G2'lerin Türkiye'de kulanımında bir sorun oluyor mu ? Bilen varsa acil cevap verebilir mi ? ona göre telefonu alacağım londradan

babc02d4e68914689f85a2c7cfe74177.jpg

Ben yanlis bakmiyorum degil mi

Lg Türkiye aralık sonunda bi güncelleme vericekmiş galiba oda 20d dir kesin en fazla 20g[emoji4]

Bir arkadaş Dead Trigger 2'de telefonunun kastığını söylüyordu. İndirdim, denedim ve bende de kastığını gözlemledim ama telefonun dilini İngilizce yapınca hiç kasmadı. Oyunun Turkce diliyle ilgili bir optimizasyon sorunu var. O arkadaş telefonundan şüphelenmesin.

Arkadaşlar Facebook Uygulamasını Kopyala yapıcağım bi uygulama biliyomusunuz ?

Arkadaşlar g2 sizce hala alınacak bir telefon mu yoksa farklı telefonlara mi bakayım bir de pil 3000 MAH bunun hakkını veriyor mu sizce

Hala alınır elbette pilin de hakkını veriyor büyük ekran istersen g2 küçük istersen z1 compact ikiside iyi telefondur.

Arkadaşlar g2 sizce hala alınacak bir telefon mu yoksa farklı telefonlara mi bakayım bir de pil 3000 MAH bunun hakkını veriyor mu sizce
G2 kesinlikle hakkını veriyor arkadaşımın s4 ü 90 a inmişken benimki hala 100 deydi (test yaptık) ve çoğu telefonu eziyor bataryada xperia z3 şuan bildiğim kadar en iyi batarya giden telefonda eğer akıllı telefonda yeni değilseniz fazlalığı hissedersiniz zaten