Hangi rom kullaniyorsun bu kadar cok guncelleme geliyoBenim cihaza yine güncelleme gelmis en son 20g gelmisti cıkan güncelleleri hemen aldığı için ulan yoksa Lolipopmu dedim ama 20h güncellemesiymis tüh![]()
Stock rom kullanyorum alalı 6 ay oldu hc dokunmadım root room ıvır zıvır suan gerek pil gerek stabilize olsun canavar gibi sorunsuz cihazHangi rom kullaniyorsun bu kadar cok guncelleme geliyo![]()
Hangi ulkenn sistemi varsa ona bagliYa benim cihaz hala 20d de sorun bende mi? Stock rom kurali 1 ay oluyor
Fransa. İstanbuldan paralel ithalat almistimHangi ulkenn sistemi varsa ona bagli
Tamam fransaya bak gelmismi diye eger geldiyse ve guncelleme almamssa telefonun o zaman sıkıntı varFransa. İstanbuldan paralel ithalat almistim
Fransaya guncelleme gelip gelmedigine nerden bakabiliyoruzTamam fransaya bak gelmismi diye eger geldiyse ve guncelleme almamssa telefonun o zaman sıkıntı var
Abi ben niye kaldim 20d de.. Stock romumda mi sorun var?Fransa en son 20h almıştı
Eski Türklerde Kağan eşiKatunumSADA
Bi terslik var bu sistemi sizmi kurdunuzEski Türklerde Kağan eşi![]()
Stock rom attim daha sonra yukseltme hatalarini kurtar dedim support tooldan kurulan sistem buBi terslik var bu sistemi sizmi kurdunuz
Stock rom attim daha sonra yukseltme hatalarini kurtar dedim support tooldan kurulan sistem bu
Xda da europa 20h stock rom buldum onu flaslasam diger gelecek guncellemeleri alabilir miyimNormal flash tool ile flashla kdz indirip
Alamassın ama hiç almamaktan iyidir ama eğer cihazı ilk aldığın sisteme flashlarsan alabilirsinXda da europa 20h stock rom buldum onu flaslasam diger gelecek guncellemeleri alabilir miyim
Xda da europa 20h stock rom buldum onu flaslasam diger gelecek guncellemeleri alabilir miyim
hocam buldum fakat ınen rom yine 20d romu.. yani güncelleme gelmemiş değil mi banahttp://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
Eşittirden sonra imei ni yaz telefondan gir gelen ekranda bi kdz linki olacak bu kdz senin telefonun en son gelen orjinal güncellemesi indirip flashtool ile flashla
Not:Orjinal rom harici hiçbir romdan ota alamazsın ve telefon rootluyken otadan güncellemeyin.
hocam buldum fakat ınen rom yine 20d romu.. yani güncelleme gelmemiş değil mi bana
G2 kesinlikle hakkını veriyor arkadaşımın s4 ü 90 a inmişken benimki hala 100 deydi (test yaptık) ve çoğu telefonu eziyor bataryada xperia z3 şuan bildiğim kadar en iyi batarya giden telefonda eğer akıllı telefonda yeni değilseniz fazlalığı hissedersiniz zatenArkadaşlar g2 sizce hala alınacak bir telefon mu yoksa farklı telefonlara mi bakayım bir de pil 3000 MAH bunun hakkını veriyor mu sizce