LG G2 Kullanıcıları Kulübü

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonun alarmı yüksek bir seviyede takılı kaldı, yeni alarm kurarken en son seçtiğim seviye ile bir alarm kurması gerekirken(yanlış bilmiyorsam) o yüksek seviye ile kuruyor. var mıdır bunun bir çaresi? Her seferinde gece vakti ses ayarı için alarm çaldırmak pek hoş olmuyor :) 4.4.2 stock rom.

alphnsny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar cihaza daha önce yanlışlıkla problemli rom attım, arayüz falan yoktu sadece hata veriyordu ekranda(stock). Ondan sonra ne yaparsam yapıyım 32gb telefonda hiçbirşey yokken 10.62gb yer kalmaya başladı. TWRP den internal storage silip pc-suite ten stock kurdum, farklı romlar kurdum, kendi servisi stock kurdu. Ama düzelmedi. Bilen çıkmayacak ama, varmı önerisi olan?

bycihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a arkadaslar bende Lg g2 kullaniyorum herseyi cok guzel de ekran parlakligi kısık. Gunesteyken gormekte zorlaniyorum. Jelatin vardi cikarttim, otomatik parlakligi iptal edip parlaklik cubugunu sona aldim yine de gormekte zorlaniyorum. Varmi cozum onerisi olan? 3845 flan yazarak yapilabilen bir ayarsa cok hos olur.. Smdiden yardmci olanlara cok tesekkurler..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
S.a arkadaslar bende Lg g2 kullaniyorum herseyi cok guzel de ekran parlakligi kısık. Gunesteyken gormekte zorlaniyorum. Jelatin vardi cikarttim, otomatik parlakligi iptal edip parlaklik cubugunu sona aldim yine de gormekte zorlaniyorum. Varmi cozum onerisi olan? 3845 flan yazarak yapilabilen bir ayarsa cok hos olur.. Smdiden yardmci olanlara cok tesekkurler..
Gayet güzel gösteriyor bende ışılı havada %80 de felan.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihaza daha önce yanlışlıkla problemli rom attım, arayüz falan yoktu sadece hata veriyordu ekranda(stock). Ondan sonra ne yaparsam yapıyım 32gb telefonda hiçbirşey yokken 10.62gb yer kalmaya başladı. TWRP den internal storage silip pc-suite ten stock kurdum, farklı romlar kurdum, kendi servisi stock kurdu. Ama düzelmedi. Bilen çıkmayacak ama, varmı önerisi olan?
Duzgun ve aldigindaki kurulu olan ulkenin 32GB stock romunu indir flash tool 2014 klasorunun icine at flash toolu ac 3QCT yerine CDMA sec sonra normal flash yerine CSE flasha tikla birde oyle dene. Tahminime gore indirdigin stock romda sorun yoksa duzelcektir

harcenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
%60 otomatikte kullanıyorum herhangibir sıkıntı yok görüntüde

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar almanya 20h romu çıkmış..yükleyen varmı..kaydadeğer bişeyler varmı..

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya az once dead trigger2yi denedim yani bundan once oyle buyuk boyutlu oyunlar indirip oynamazdim bitek fifa oynamistim bi ara. Dead trigger 2de kasmalar oldu baya discovery 2mini de bile kasmayan oyun benim telefonda kasti sarj 35 bu arada. Neden olmus olabilir?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dungeon 4 dead trigger 2 rr3 mc5 vs vs hepsi yüklü dungeonda ve mc5 te ısınıyo o kadar 0 kasma

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dungeon 4 dead trigger 2 rr3 mc5 vs vs hepsi yüklü dungeonda ve mc5 te ısınıyo o kadar 0 kasma
Allah allah bende neden kasma oluyor her seyi denedim telefon hafizasida bos sadece 3.5 gb kullaniliyor. Dead triggerda asiri kasmalar oluyor. Garantiye gotursem mi bi? :S

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yorumlara bakarsan oyunun kendi problemi olduğunu anlarsın.

Birisi böyle çözdüğünü söylüyor:

6420b521bbf7a8bae0e00448856b9074.jpg

bycihat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic goremiyorum elimle golge yapip oyle kullanmaya calisiyorum valla

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Benim g2 kasmaya baslamisti, hard reset attim telefon rahatladi.. cok gereksiz uygulama kurup kurup silmisim.. telefonun da takilma olav varsa mutlaka resetlesin.
Bu arada benim tek %80 otomatik te, bir sorun olmuyor..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Allah allah bende neden kasma oluyor her seyi denedim telefon hafizasida bos sadece 3.5 gb kullaniliyor. Dead triggerda asiri kasmalar oluyor. Garantiye gotursem mi bi? :S

Bilemicem ama gereksiz uygulama ve yok ve önbellek sürekli temiz :) bi hard reset at istersen

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonun alarmı yüksek bir seviyede takılı kaldı, yeni alarm kurarken en son seçtiğim seviye ile bir alarm kurması gerekirken(yanlış bilmiyorsam) o yüksek seviye ile kuruyor. var mıdır bunun bir çaresi? Her seferinde gece vakti ses ayarı için alarm çaldırmak pek hoş olmuyor :) 4.4.2 stock rom.

arkadaşlar up'luyorum fikri olan var mı?