LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
e1e56c57fc93a9283198831683f82b44.jpg

Bu kilit ekranını nasıl kaldirabilirim? Malum, çoktandır Optimus G3 ROM'undaydım.

Neyini soruyosun tam anlamadım ama kilit ekranindan çkmak için aşağıdaki oku yukarı çekip açıcaksın :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Neyini soruyosun tam anlamadım ama kilit ekranindan çkmak için aşağıdaki oku yukarı çekip açıcaksın :)
Hocam sizde beni stocka donemedim diye gözünüzde cahil yaptınız. :P Widget ekleme kilit ekranını kaldırmak istiyordum da stockta yok sanırım bu ayar.
Ooo stocka nasıl dondunuz bende donemiom android 5 te doncem
Hayır, dönmedim halen.

http://forum.xda-developers.com/lg-...-original-eur-80220g-kdz-to-recovery-t2907216

Bu konudaki stock ROM'u TWRP'den flashlayabiliyorsun.

Birisi şöyle dönmüş stocka:

Arkadaşlar sorunumu çözdüm http://forum.xda-developers.com/lg-...-original-eur-80220g-kdz-to-recovery-t2907216 siteden .zipli romu indirip twrp flashlayın sonra orjinal romunuz flash tolldan flashlayınca hata vermiyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsungtan sonra lg2 kullanan biri olarak diğer özelliklerini bilmem ama kesinlikle lg şarj konusunda aşmış durumumda şarjı en uzun giden telefonlardan.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gelen hc bişey yok sadece daha stabil hale gelmis

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende tertemiz 5 aylık g2 var siyah 16gb cihaz nerdeyse cepte taşınmadı sürekli masada durdu çizik yok aldığım fiyata verebilirim 1300 aldım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Mesela telefonfa bi sürü sensor var lakin bunların bazılarını kullanıorz yeni özellikler eklenir falan kamerası gece cekimlerinde cok kötü bu düzeltilebilir falan filan ;)
Aldigin fiyata vereceksen adam sifirini alir keriz mi :D bizim g2lerin 2.elleri 900 anca ediyor

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Eşime LG G3 aldım fatura geldi ama işte garantisi nasıl olur bilmiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android Lollipop güncellemesiyle UX arayüzü gelirse temmuz gibi almayı planlıyorum. Sizce gelir mi? Yoksa yeni gelecek cihazlara mı yönelmeliyim?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam beyler xda da baktım g2 için custom android 5 çıkmış saf android :D ama yeni çıktığı için bazı hatalar varmış bi deneyecem bugün öylesine :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yukledim sistemi cok hizli arada bir donuyor acayip ama normal olarak cok hizli efektler hos ama kamera calismiyor diyim

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gözüm kesse rom falan atmayı keşke, korkmaktayım :)
hocam ben ve benim gibi bikac kisi biliyorum bu forumdan, atmadigimiz rom kalmadi ama donduk dolastik yine stock roma donduk. stock roma da donmesi kolay degil ben 3 4 gun ugrastim telefon lg ekraninda kaldi acilmadi falan sonra xda den bakarak anca hallettim. yani en iyisi stock rom :D zaten yakinda android L gelecek suan bi rom atmanizin anlami olmaz zaten

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba 1 hafta oldu bu G2 alalı,çok övmüşlerdi.Telefon çok güzel ama bir sorunla başım dertte. Birini aradığımda bazen ses gitmiyor.Karşı tarafın sesini duyuyorum ama benim ses hiç gitmiyor.Telefonu yaklaştırıyorum ağzıma kadar,hat orjinal kesilmiş kart 2 aylık, program olarak da facebook,instagram,whaatsapp,batery doctor,clean master,antivrüs bu kadar yükledim. Bu bazen aradığımda hiç gitmiyor,bazen de konuşurken gidiyor ben karşıyı duyuyorum ama o beni duymuyor.

Lütfen yardım edin ne yapabilirim,sorun nedir sizce? İstanbulbilişim'den aldım,salı günü...Bu sorunu yaşayan,,çözümünü bilen var mı acaba?

Lateralis

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cozum olasiliklari: Sorunun mikrofondan mi yoksa ,aramalardan mi oldugunu anlamak icin sesli video kaydi , google da sesli arama yada sesini kaydetmeyi dene.Asagidakilerden hic biri sorunu cozmediyse Servise goturmen mantikli olur.

1.Yol- Arama ayarlarinda (Call settings) Gurultu onleyicisini kapat.(turn off Noise Suppression)
2.Yol: Telefonu restart yap , yukari ses ile acma-kapama dugmesine ayni anda telefon kapanana kadar basili tut ve yeniden baslamasini bekle.
3.yol: Telefon kilifini cikartip birde oyle dene cunku bazi telefon kiliflari telefonda bulunan ses sensorlerini kapatiyor ve buda sesin karsi tarafa gitmesini onluyor.
4.yol: Battery saver gibi App lari sil.
5.yol: LG G2 nin altindaki iki tane hoporlor delikleri var bunlarin solundaki microfondur ,ve bu mikrofon deliklerinin temiz ve kapali olmadiklarindan emin ol,istersen yavas hiz da hava uflete bilirsin.
6.yol: Yeni cikacak olan android surumunu bekle.

umari yardimci olmusumdur.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Android Lollipop güncellemesiyle UX arayüzü gelirse temmuz gibi almayı planlıyorum. Sizce gelir mi? Yoksa yeni gelecek cihazlara mı yönelmeliyim?
Temmuz ayına daha çok var bize marta kadar kesin gelir diye düşünüyorum gelmesse bile buraya yazarız :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar merhaba 1 hafta oldu bu G2 alalı,çok övmüşlerdi.Telefon çok güzel ama bir sorunla başım dertte. Birini aradığımda bazen ses gitmiyor.Karşı tarafın sesini duyuyorum ama benim ses hiç gitmiyor.Telefonu yaklaştırıyorum ağzıma kadar,hat orjinal kesilmiş kart 2 aylık, program olarak da facebook,instagram,whaatsapp,batery doctor,clean master,antivrüs bu kadar yükledim. Bu bazen aradığımda hiç gitmiyor,bazen de konuşurken gidiyor ben karşıyı duyuyorum ama o beni duymuyor.

Lütfen yardım edin ne yapabilirim,sorun nedir sizce? İstanbulbilişim'den aldım,salı günü...Bu sorunu yaşayan,,çözümünü bilen var mı acaba?

Hiç uğraşma direk git yenisini iste hatalı ürün :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim ön kameram çalışmıyorr
aldıgımda calısıyordu daha sonra karıncalanma oldu ve tamamen sıyah ekrana dondu
ne yapmam gerekiyor servise mi göndersem

gokce7374

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alalı 6 gün oldu istanbul bilişimden,ses gitmiyor bazen, değiştirme hakkım var mı? servise mi götürmem lazım yoksa istanbulbilişime mi? Kabul ederler mi,yoksa tamir mi ederler?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
alalı 6 gün oldu istanbul bilişimden,ses gitmiyor bazen, değiştirme hakkım var mı? servise mi götürmem lazım yoksa istanbulbilişime mi? Kabul ederler mi,yoksa tamir mi ederler?
Emin degilim ama yenisini vermeleri lazm hatta daha 6 gunluk buyuk ihtimal yenisiyle degisirler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar lg firmware sitesine girip herhangi bir rom indirmeye tikladigim zaman cikan siteden de skip dedigim zaman sayfa oylece bos kaliyor hic bir tepkime yok. Yani isin asli indirme yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar var mi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar,

Sayfamız 6,000 kişi oldu forumda bizi destekleyen çok kişi var herkese tek tek teşekkürler, grubumuzda 1,000 kişi olma yolunda ilerliyor tekrardan sonsuz teşekkürler. Vikings / C.K

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sistem özellikleri ve çekirdek olarak s4 den iyi ayrıten pil ömrü daha fazla

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar biraz degisik bir soru sorucam, bu vodafone'un iddia ettigi pil omrunuzu %25e kadar uzatiyoruz ve turkcellin dedigi %50ye kadar uzatiyoruz muhabbeti neyle alakali ayrintili bilgi sahibi olan var mi?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar biraz degisik bir soru sorucam, bu vodafone'un iddia ettigi pil omrunuzu %25e kadar uzatiyoruz ve turkcellin dedigi %50ye kadar uzatiyoruz muhabbeti neyle alakali ayrintili bilgi sahibi olan var mi?
Mobil verinin sarj yemesiyle alakalı azalttik vs diyorlar ama yuzde 5 falan etkiler günlük hayatta tahminim

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nasılki %99 kapsama oranı felan diyolar buda onun gibi yalan dolan ucundan kıyısından yakaladıkları şeylerdir.