LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
O zaman sence optimus g3 v1.2 yi mi tavsiye edeersin toksa tayvan 20c mi

1.2 yi kullanmadım 1.1 i kullandım ama bende yine çok ısınıyordu telefon sadece internette dolaşsam bile ısınıyodu orjinal tayvan romunda tk yok bi an bi rom yukleme arzusu oluyo ama yine stock a dönüyorum :D

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1.2 yi kullanmadım 1.1 i kullandım ama bende yine çok ısınıyordu telefon sadece internette dolaşsam bile ısınıyodu orjinal tayvan romunda tk yok bi an bi rom yukleme arzusu oluyo ama yine stock a dönüyorum :D
Tmmdır biş bir zamanda stock 2c deniyim tayvanınkini:)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bugün pilin bitesi yok almanya 20d ile 5 saati göremedim valla :)
aTCmFfL.jpg

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Optimus v1.2 değişmeler nelerdir kullananlar söyleyebilir mi?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Reis sana zahmet link atabilirmisin bide bende Optimus 1.1 var 1.2 yi direk twrp den flashlayacam mı bide bilgilerim dosyalarım silinir mi

Yukarı attm ya :) wipe larsan telefonun hafızadakiler silinmez yüklü olanlar silinir wipe yapmazsan silinmez ama stabil de olmaz :) yani wipe şart :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Buyrun link yazan yere tıklıyorum da normal yazı yani :) farklı linklerde yok, bilginize :)

Anladğm kadaryla mega yı açtığınızda sadece yazı geldiğini söylüyorsunuz mobilde uygulamasın& indirmek gerekli yada masaüstü sitesi istemeniz gerekli :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Anladğm kadaryla mega yı açtığınızda sadece yazı geldiğini söylüyorsunuz mobilde uygulamasın& indirmek gerekli yada masaüstü sitesi istemeniz gerekli :)

Hayır :D Yorumda link yok hiç bir yerine tıklanmıyor yorumun yani eklemeyi unutmuşsunzu sanırım :P :D :D :D