LG G2 Kullanıcıları Kulübü

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bugün lg g2 aldım çok memnunum fakat jb yüklü kitkat yüklesem mi nedersiniz ��

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yukardan çek indirme devam ediyorsa yazabilir hatırlamiom ama bi bak

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Eyvallah hocam iyi dedin birde eski yazılarda kitkat sarj sorunu performans sorunu falan varmis bunlar hala devam ediyor mu :)

Yok beya sorunsuz :) performans testlerinde puan düşüyor ama takma kafana her türlü oyunu oynadm kasma filan yok hadi iyi geceler

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O da öğrenecek eninde sonunda. Bakarsın ROM bile atar. [emoji4]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar bu G2 nin çamur ön kamerasını iyileştirecek kamera programı biliyor musunuz? Hızlı çekmesi yeterli. Fast burst camera satın almıştım önceden ama pek kullanışlı değil.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar lg g2mde suann wi-fi giriyorum internetten yükleme yapıyorum.oyun oynuyorum sıcaklık cihazın 36.4 derece falan kitkat son 20c kullanıyorum sıcaklık nasıl bana çok geldide :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hadi bir şey söyleyin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar bugün lg g2 aldım çok memnunum fakat jb yüklü kitkat yüklesem mi nedersiniz 😀

Bilader sen kaç serili G2 aldın, nereden aldın? Ben 403K'lı G2 almıştım ve içinde KitKat yüklüydü. Sana demiştim ''Son serili G2'yi almaya çalış'' diye. Neyse, hayırlı olsun.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bilader sen kaç serili G2 aldın, nereden aldın? Ben 403K'lı G2 almıştım ve içinde KitKat yüklüydü. Sana demiştim ''Son serili G2'yi almaya çalış'' diye. Neyse, hayırlı olsun.

Kardeş kliksadan almıştım dün en uygun o vardı fiyat olarak duran kitkat yüklü 20c fakat wi-fi den internete giriyorum oyun oynuyorum dosya indiriyorum sıcaklık 36.4 falan sizce çok mu. ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kardeş kliksadan almıştım dün en uygun o vardı fiyat olarak duran kitkat yüklü 20c fakat wi-fi den internete giriyorum oyun oynuyorum dosya indiriyorum sıcaklık 36.4 falan sizce çok mu. ?

Ben de kliksa'dan alacaktım fakat sırf siyah renk yok diye GittiGidiyor'dan almıştım. :) Normal. Dokunmayacak kadar ısınmıyorsa sorun yok. Ama en ufak uygulamada bile ısınıyorsa sorun var demektir. Mesela Subway Surfers gibi...