LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Modların işine gelmemiştir. Biz ufaklığın tekini banlatmak için 40 tane rapor attık da 3 gün banlatabildik...

Üzüldüm şimdi. Umarım birine özel mesajdan falan küfür etmemitir yada modlarla kavga etmemiştir. Aklıma bunlardan başka bişi gelmiyor yoksa durup dururken neden ban yesin sevdiğimiz bir arkadaştı neyse geçmiş olsun. Kaç gün ban yediğini bilen varmı? permamı yoksa :/

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Uçuşan üyelerde gerekli açıklamayı yaptım. Her ceza/uyarı verdiğim kişiler için tek tek açıklama yapamam.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
''What The Hell Huzur bozucu ve ortamı geren mesajlarından dolayı 7 gün cezalı.''
@LittleMonster 3 gün ceza alırken bu adamın 7 gün ceza alması gerçekten çok şaşırtıcı. :/

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Jelibean degil o tatlım jailbreak ve androiddeki root isleminin iostaki karsiligidir. Bu ios a 3.parti uygulama yukleme (yani parali oyunlari beleşe yukleme ye yariyor) baska marka telefonlardan bluetooth aktarimi yapabilmeni, telefona tema yapabilmeni.vs vs vs bircok.ozellik saglamakla birlikte kaldirmasi cok.kolaydir,telefonu acmadan bile kaldirabilirsin pc olmadan ancak telefonu yavaslattigini söyleyenler olmuş. Ben 3gs de denedim yani nasil yavaslatabilirki onu, herneyse 10 dk da g2 yi sattin dostum helal olsun. . .

Kim sikayet etmiş

Support tools ile dene, olmadi flastool kullan

Ahahah iyi olmus :D

Yukseltmeleri geri yukledim nasil bi degisiklik oldu nasil.anlicam

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
''What The Hell Huzur bozucu ve ortamı geren mesajlarından dolayı 7 gün cezalı.''
@LittleMonster 3 gün ceza alırken bu adamın 7 gün ceza alması gerçekten çok şaşırtıcı. :/

Sayın Moderatörüm [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Kopyala yapıştır yaptığım için harfler kalın oldu. Kusra bakmayın.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu konu ile ilgili son kez yazıyorum.

Forumda her cezanın belirli bir puanı ve bu cezaların bitiş süreleri var. Sistem ceza sürelerini hesaplarken bu puanlamalar üzerinden yapar. ceza süresi dolmadan alınan ilave cezalar kişinin tekrar cezasındaki ban süresini etkiler. bla bla bla

Bu sistemin dışından verilen (panel) cezalar bu puanlama sisteminin dışında tutulur (benim pek tercih etmediğim durumdur) çünkü kişinin sicilinde görünmez ve puanlama sistemine etkisi olmaz.

Toplamda 50 ceza puanına ulaşan üye, kanatlanır, nokta.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ilkokula yeni baslamis cocuklar gibi bezdirdiniz adami :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam bana 3 ceza puanı geldi. Sizin de başınız yanmasın. Ne derlerse o, kurcalamayın işi. Boş verin. :P

Ceza puani alacak bir yorum degil ki. Gecmisten gelen bir cezam vardir muhakkak. Surucu belgesine verilen ceza puani gibi o zaman bu. Puani toplayinca redbull kanatlandiriyor :P

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükseltme hatalarını geri yükle dediğimizde sanırım Stock rom indirip kuruyor diye biliyorum?

Fark yapmazda yani ben artik bi whatsapp bi tangodayim: ) simdi.ne gibi bi degisiklik olmustur facebookta sarji yuzde 50 iylesti felan demisinizde sarjda sikinti yokta diger ne degismistir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler bu LG G2'de 4G var mı? Varsa nerede bu 4G? Bi yardımcı olun lütfen.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Napican 4g yi türkiyede 4g varmiki olsaydi adamlar zaten aktif ederdi dimi

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Beyler bu LG G2'de 4G var mı? Varsa nerede bu 4G? Bi yardımcı olun lütfen.

G2de 4G desteği var fakat 4g ülkemizde kullanılmıyor biraz geriden geliyoruz. Eğer yurt dışında internet paketi falan alırsanız 3G yerine 4G LTE mi ne var onu kullanıcakmışsınız. Kısaca ülkemizde bi işe yaramıyor.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Almanya 20d var telefonda sebeke seceneklerinde hala 4 g yok arkadasin telefonda htc onunki 4g var bi ise yaradigindan degil de almanyada 4g var listede gozukmemesi düşündürüyor.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
*# biseyler yazarak gizli bir menü ye giriyorduk nasildi o ya

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2de 4G desteği var fakat 4g ülkemizde kullanılmıyor biraz geriden geliyoruz. Eğer yurt dışında internet paketi falan alırsanız 3G yerine 4G LTE mi ne var onu kullanıcakmışsınız. Kısaca ülkemizde bi işe yaramıyor.
Türkiye'de 4G olmadığını biliyorum ama 4G Türkiye'ye gelirse diye sordum. Biz G2 kullanıcıları olarak 3G arkadaşlar 4G kullanırsa olmaz. Ben bu telefonu bozulana kadar kullanacağım için 4G olması lazım. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
*# biseyler yazarak gizli bir menü ye giriyorduk nasildi o ya

3845#*802# olabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Türkiye'de 4G olmadığını biliyorum ama 4G Türkiye'ye gelirse diye sordum. Biz G2 kullanıcıları olarak 3G arkadaşlar 4G kullanırsa olmaz. Ben bu telefonu bozulana kadar kullanacağım için 4G olması lazım. :)

2016 da falan gelicek diyorlardı.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] ilk yazdığında yazmıştım sana ama gözünden kaçtı heralde bir de ekleme yapıyım bari 4G var hatta 3G üzerinden yapılamayan görüntülü görüşme 4G üzerinden yapılabiliyo G2de:)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] ilk yazdığında yazmıştım sana ama gözünden kaçtı heralde bir de ekleme yapıyım bari 4G var hatta 3G üzerinden yapılamayan görüntülü görüşme 4G üzerinden yapılabiliyo G2de:)
Ama Türkiye versiyonunda varmış sanırım. Benimki paralel ithalat. O yüzden endişeliyim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O değilde beyler tüm forum tarafından nefret ediliyoruz galiba.herkes söylenip duruyor G2'ye tapıyomusuz diyen bile var:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O değilde beyler tüm forum tarafından nefret ediliyoruz galiba.herkes söylenip duruyor G2'ye tapıyomusuz diyen bile var:D

Sağ tarafa bakınca hep bu kulübü görüyorlar çünkü. :D ne yapalım yani mesaj da mı atmayalım. Bu forum daha niye var? Dimi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sağ tarafa bakınca hep bu kulübü görüyorlar çünkü. :D ne yapalım yani mesaj da mı atmayalım. Bu forum daha niye var? Dimi.

Şu anda bile 4 mesaj var :) En çok satın alınan telefon oldu galiba g2 o yüzden herkes burda :D

Şimdi g3 alcakmısın Tuna abi? alırsan buradan kaybolucanmı :P Ahmet abi kesin kaçar :P