Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
Ben sana haftalık sürüm yükleme dedim. Stabil sürüm yükle dedim. Hiç abi sözü dinlemiyorsun hiç.
Canikom ben zaten şu anda CM11 kullanıyorum sensör sıkıntım yok

Ben sana haftalık sürüm yükleme dedim. Stabil sürüm yükle dedim. Hiç abi sözü dinlemiyorsun hiç.
Hayır Ali abi olay şu, Tarayıcıların hiç birinde telefon yan yantmıyor. Yani telefonu yan yatırınca düz oluyor halen. Video açtığımda telefonu yan yatırıyorum tam ekrana geçmiyor. Youtubeden video açıp tam ekran yaptığım zaman bu sefer yan yatıyor, geri tuşuna bastığımda veya videoyu kapattığımda telefon yan kalıyor hiç bir şekilde düzelmiyor anca HOME tuşuna basıp ana ekrana dönersem düzeliyor. Oyunlarda sağ sola yatırdığım zaman oyun algılamıyor, o yüzden el ile sağ sol yapıyorum oyunlarda. Şu anda CM11 kullanıyorum bu problem yok sadece SlimKat'ta var. CM11de de vardı güncelleme geldi yükledim düzelmişti. Bundan 2 hafta önceki SlimKat'ta da aynı sorun vardı şimdikindede var cok sinir bozucu bir durum ya :S
ozlden link atta bzde fydalankBeyler G3 hava durumunasıl ama?
![]()
ozlden link atta bzde fydalank
chazim rootsuz amaLink yok kardeş ama 2 dk de yapılıyo anlatıyım hemen,Blackmarttan veya dışardan biyerden zooper widget pro apk yükle,sonra play storedan G3 weather yaz 3.sıradakini indir(bu zooper widget için hazır bir şablon) zooper widgettan seç G3 weather'ı hayırlı olsun![]()
chazim rootsuz ama
eywBenimki rootlu ama root gerekmiyor zaten![]()
Ben aldım gayet güzel fiyatina göre süper tavsiye ederim bitmeden alan alsınSon 2 tane beyaz slim armor kaldı yetişen alıyor ekran filmi hediye 😃
Telefonum arada "google play hizmetleri durduruldu" uyarısı veriyor. Neden olabilir?
Google'ın uygulamalarını devre dışı bırakmışsan etkinleştir ve CM Security indirip virüs taraması yaptır. Android kullanıyorsan antivirüs şart.
Hayır arkadaşım şart değil. Antivirüsler bir işe yaramıyor. Bugüne kadar hiç kurmadım. Hiç de virüs görmedim.
Bloother Kardeş google play sorununu nasıl çözerim?
Yav ne yaptigin belli degil dun nexus 5 bugun iphone 5s sarhos gibisin bir saga gidiyorsun bir solaDoğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikideLG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.
Neden 2 tane apple şarzın var derseniz diğeri ipad minimin.beyler galiba ben ayfoncu oldum ha çok kötü bir hastalık aman diyim
![]()
Doğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikideLG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.
Neden 2 tane apple şarzın var derseniz diğeri ipad minimin.beyler galiba ben ayfoncu oldum ha çok kötü bir hastalık aman diyim
![]()
Titanyum backupta 5 uygulama vardı bunları roma entegre et dedim. Google play da bu 5 uygulamadan birisiydi. Zaten onu roma entegresi bayağı uzun sürdü. O arada hata vermeye başladı.
Titanyum backupta 5 uygulama vardı bunları roma entegre et dedim. Google play da bu 5 uygulamadan birisiydi. Zaten onu roma entegresi bayağı uzun sürdü. O arada hata vermeye başladı.
Doğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikideLG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.
![]()
Hayırlı olsun Viko. Ama bence sen iPhone'a dayanamazsın. ROM için G2'yi satıp Nexus 5 alacaktın yahu. Daha klavyesi bile değişmeyen İOS ile ne yapacaksın şimdi sen?Doğum günüm için babam İphone 5s almış bende babamı takoz lg optimus l9'dan kurtarıp g2mi ona verdim. Tabikide burdayım halende burda olucam muhabbet ettiklerimlede muhabbet edicem abilerimide unutmadım unutmayacam tabikideLG G2 Türkiye kullanıcıları sayfamdada yöneticiliğim devam ediyor sayfadan gitmedim. Sadece g2 yerine elimin altında 5s var istediğim zamanda g2 olabilicek. Sayfamda da g2 ile ilgili videolarda paylaşıcam.
![]()