LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
52 levelım;ama bir kere hard reset attım yedek almadan,43teyken gitti sıfırdan başladım:(

Ben de 48'deyken atmıştım.

Yaa benim telefona hiçbir şey olmasa. Ben 11 ay kullanıp götürsem bana çek verirler mi? Yoksa illa kırmak mı gerekiyor telefonu?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ehu5y8a5.jpg
sunu birinize satim yaa

Hocam satmak için siteye falan koysana. Sahibinden'e koy ve forumda "Note 3 satılık" diye konu aç?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonu alalı daha iki gün oldu hala kurcalıyorum. 4.4.2 güncellemesini yükledi, ama sormak istediğim bir kaç soru var. Öncelikle Güncelleme Merkezinde Uygulama Güncellemesi bölümündeki hiç bir uygulamayı yükleyemiyor ya da güncelleyemiyorum.
Yüklü olarak FM radyo geldi ve aktif çalışıyor .
Bu arada cihaz elime dün öğlen üç gibi geçti, kimi zaman kablosuz kimi zaman mobil veriden internete bağlı durumdayım. tahmin edersiniz elimden düşmüyor cihaz. :)
Yalnız yazılım güncelleme sorununu çözemedim. Yarımcı olursanız sevinirim

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok şık tema ya bunu G3 te hayal edemiyorum beklenti büyük artık samsung un en iyi firma ön yargısının zihinlerden silinmesi lazım . En basit örnek S5 çıkardılar beklentiyi karşılamayınca baktılar LG kasıp kavuracak hemen b planı S5 Prime diye birşey uydurdular ve S5 alanları gözünü kırpmadan harcadı samsung şimdi insanları enayi yerine koymak değil de ne bu ? :)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2048 Adlı oyun ve uygulamayı denemenizi öneririm :D skorları paylaşalım :D

Vp9WlP.png

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu ben yapabilirmiyim rootsuz mutsuz tlfonuma acaba
Yapabilirsin tabi ki roota falan hiçbişeye gerek yok launcher 8 free indir ayarlardan dili türkçe seç dilediğin gibi özelleştir kolay gelsin :) Yalnız bir sıkıntı var 2 kez tıklama ile kapanmaz artık ekran ancak bildirim çubuğuna tıklayınca olur tabi ben bildirim çubuğunu da launcherinkini seçtim bu yüzden hiçbir şekilde kullanmıyorum çift tıklamayı birde telefonu yeniden başlatırken launcherden çıkıp öle yeniden başlatmak lazım yoksa sim kartını okumaz bunlar dışında sıkıntı yok ama.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmm ben halledemem bu işleri ya.neyse tlfonun beyninide kendi beynimide karistirmayayim hic.:)))

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] otg ile şarj olayı abartı olmamış mı? :D teknolojinin suyunu çıkarmayı seviyoruz...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar hava temasi kuran varmi? Farkli hava temasi istiyorum da?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 bizlere süpriz var sabırsızlanıyorum 27 ve 28 mayıs tanıtım.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler G2'ye icon paketi nereden bulabiliriz? Bulsak bile nasıl yükleriz bilgisi olan var mı ?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Eyvallah sanirim fakeyi itelediler bize :)

Ben 3 tane almistim internetten 2 tane s3 1 tane g2 için yanlisvhatirlamiyorsam 30 lira odemistim dokunmatik kalem hediye bosver ya hayirlisi eger orjinal deyip de sahte sattiysa gunahi ona öbür dünyada

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme merkezi'ndeki Uygulama Güncellemesi bölümününde hiçbir işlem yapamıyorum. yardımcı olabilecek kimse var mı.