LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pydynu3u.jpg
udajehu2.jpg
bugun yolda yururken elimden yere dusurdum resimdeki goruldugu kadariyla ufak bi ezik olustu biraz canim sıkıldi :(

Gecmis olsun dostum,daha kotusu olmadi ya ona da sukur

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=393184]Hwoarang55[/MENTION] sağolun arkadaşlar allah razı olsun evet daha kötüsüde olabilirdi cihaz teknogarantili olduğu için teknosaya gittim görevli cihazı teknogarantiye göndeririz ilk etapta yüzde80lik hediye çeki teklif ederler ama yok kabul etmezsen tamir hakkınıda kullanabilirsin dediler bu kadarcık bi şey içinde ne hediye nede tamir hakkı istemedim doğrumu yaptım onuda bilmiyorum gerçi hediye çeki şuan benim için zarar demek yani fatura fiyatından hesapladıkları için 1800e aldım yüzde 80i düş çıkan hediye çeki ama bunu seneye yapmak daha mantıklı geldi bana çünkü seneyede olsa yine fatura fiyatından hesaplanıp yüzde 80 lik hediye çeki almak daha mantıklı demi saygıdeğer arkadaşlarım

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
unutuyodum [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] g3 Quikwindow ne geliştirmişler mesela ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=393184]Hwoarang55[/MENTION] sağolun arkadaşlar allah razı olsun evet daha kötüsüde olabilirdi cihaz teknogarantili olduğu için teknosaya gittim görevli cihazı teknogarantiye göndeririz ilk etapta yüzde80lik hediye çeki teklif ederler ama yok kabul etmezsen tamir hakkınıda kullanabilirsin dediler bu kadarcık bi şey içinde ne hediye nede tamir hakkı istemedim doğrumu yaptım onuda bilmiyorum gerçi hediye çeki şuan benim için zarar demek yani fatura fiyatından hesapladıkları için 1800e aldım yüzde 80i düş çıkan hediye çeki ama bunu seneye yapmak daha mantıklı geldi bana çünkü seneyede olsa yine fatura fiyatından hesaplanıp yüzde 80 lik hediye çeki almak daha mantıklı demi saygıdeğer arkadaşlarım

Bence de en mantıklısı çünkü onu kılıf la kapatırsın böylece zarar etmezsin hayırlısı inşallah bir daha bişey olmaz

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

1260 liraya gelir teknogaranti biterken kabul et cihazini zaten o zamana 1260 a satamazsin biraz daha koyup g3 falan alırsın kullandigin kar olsun

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Cok dogru dusunmussun , hem seneye kadar basina baska bise gelirse telefonun hepsini toplu vermis olursun. Neyin ne zaman olacagi belli olmaz hediye cekini seneye alman daha mantikli

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende galaxy s3 vardı onda hic sıkıntı olmamıştı buff g2 de çok kötü oldu nerden aldın 30 a orjinal mi

Mersindeyim ben dun aksam ustu bi kac yer dolastim bitanesi kapatacakmis 50 dedi yok falan dedim aksa aksam 30 olur dedi biraz pazarliktan sonra orjinal dedi ama bilmiyorum bende denendim cam bi masanin tam kisesine bya baya vurdum ekrani sikinti olmadi :)

Reaksiyon puanı
16,128
geçmiş olsun sen birde benim ch@t527'yi gör bir ara uzun atlama rekoru kıracaktı...
DSC00029.JPG
DSC00031.JPG
DSC00027.JPG

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1260 liraya gelir teknogaranti biterken kabul et cihazini zaten o zamana 1260 a satamazsin biraz daha koyup g3 falan alırsın kullandigin kar olsun

şuan için demi 1260 tl 1800 tlden acayip zarar ederim o zaman seneyede faturadaki 1800den hesaplancağına göre şuan için 1260 zarar seneye 1260 karlı oluyor o zaman hediye çekini alıp üstüne biraz daha koydukmu ya sony ya g3 çok rahat alınır bu teknosa neden para vermiyoki hediye çeki yerine para verse daha iyi aslında ama işte teknogaranti kanunuda böyle

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Mersindeyim ben dun aksam ustu bi kac yer dolastim bitanesi kapatacakmis 50 dedi yok falan dedim aksa aksam 30 olur dedi biraz pazarliktan sonra orjinal dedi ama bilmiyorum bende denendim cam bi masanin tam kisesine bya baya vurdum ekrani sikinti olmadi :)

Ben buff un merkezi ile görüştüm turkiyedeki anlastiklari kisi ile de görüştüm turkiyede daha yok orjinal adam daha getirtmemisti.made in china yazanlar bizim urunumuz değil dediler orjinalinde made in korea yazmasi lazım

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
LG G3 16 GB 1899 32 GB 2099 TL görürsünüz ;)

hocam sen g3ün konusu bence hazırla erken kalkan erken yol alır demişler sabitlettir yine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dogru ben %30 düşüş yapmışım pardon 1440 oluyor.

şuan için 1440 zarar 2015 10 şubatı bekleyim ben

diyelim 1440 liralık hediye çeki aldım aldımda 1440 tleye gördüğüm kadarıyla birebir çeki verip telefon alıcak 1440 tl kategorisinde telefon yok yada ben göremedim

general mobileyi geç pardon yaa z1 1999 tlymiş :) ben onu 1.099 olarak görümüşüm

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hocam sen g3ün konusu bence hazırla erken kalkan erken yol alır demişler sabitlettir yine

şuan için 1440 zarar 2015 10 şubatı bekleyim ben

diyelim 1440 liralık hediye çeki aldım aldımda 1440 tleye gördüğüm kadarıyla birebir çeki verip telefon alıcak 1440 tl kategorisinde telefon yok yada ben göremedim

general mobileyi geç pardon yaa z1 1999 tlymiş :) ben onu 1.099 olarak görümüşüm

Hocam pire için yorganı yakma biraz bekle bence hele bir G3 çıksın kararını verirsin böylece daha sağlıklı olur senin için şurada kaldı 1 hafta. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hocam pire için yorganı yakma biraz bekle bence hele bir G3 çıksın kararını verirsin böylece daha sağlıklı olur senin için şurada kaldı 1 hafta. :)

aynen bide elimde daha note3 var satamadım elimde kaldı gerçi kullanmıyorum pek oyun oynuyorum onda oda teknogarantili 1440 g2den note3dende yüzde80 düştüm 2200tlden oda 1760 yapıyor yani totalde 3.200 tlm oluyor

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben buff un merkezi ile görüştüm turkiyedeki anlastiklari kisi ile de görüştüm turkiyede daha yok orjinal adam daha getirtmemisti.made in china yazanlar bizim urunumuz değil dediler orjinalinde made in korea yazmasi lazım

Hadi ya valla orda adam takti hic de bakmadim yarin ilk isim o adama bakmmak olcak gerci bisey yapamyizda

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hadi ya valla orda adam takti hic de bakmadim yarin ilk isim o adama bakmmak olcak gerci bisey yapamyizda

Bir tane buff paketine bak made.in china yaziyorsa orjinal degildir.ama cok dandik degil.tek sıkıntı dokunmatik algılama sorunu.