LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu g2 sahıplerı amma cıddı ınsanlar herseyı ölüm kalım meselesı yapmaya gerek yok telefon altüstü. Herkes herseye ıstedıgı yorumu yapabılır

Bu ciddilikle alakali bisey degil.. bir konu olur rahatsiz oldugun acarsin tartisilir. Fikrini soylersin burada milletin huzurunu kacirma sacma sapan bisey icin bu olan tum telefonlarin hepsindende var. Goruluyorki sen buradaki ortami germek icin yazi yazmissin. Burada bi fanlik yok her turlu elestirilere aciktir. Sen konusurken bidahakine genelleme yaparak konus derim. Ozaman kimse seni yanlis anlamaz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=391708]PrestigeMan[/MENTION]
Peki bende sadece senin özelinde sana soruyorum; sen kimsinde bana yıllardır üyesi olduğum forumu kullanmayı öğretiyorsun? Sen önce onu bi söyle. İstediğim yere istediğimi yazarım, huzurları kaçıyormuş gençlerin bak sen:) Hep iyi şeyler yazılacak ki rahatsız olmasın beyfendiler. Tarikatmı kesildiniz başımıza g2'ci gençler olarak.

Ucuz etin yahnisi mi :D bir telefona 2000 tl veren hakkinda burada oturup saatlerce konusmak isterdim ama nese benim sinirim 1200 dur hep
adamım sen iki gün önce telefonu geri iade etmiyormuydun hayırdır şimdi:)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=391708]PrestigeMan[/MENTION]
Peki bende sadece senin özelinde sana soruyorum; sen kimsinde bana yıllardır üyesi olduğum forumu kullanmayı öğretiyorsun? Sen önce onu bi söyle. İstediğim yere istediğimi yazarım, huzurları kaçıyormuş gençlerin bak sen:) Hep iyi şeyler yazılacak ki rahatsız olmasın beyfendiler. Tarikatmı kesildiniz başımıza g2'ci gençler olarak.

adamım sen iki gün önce telefonu geri iade etmiyormuydun hayırdır şimdi:)

İade nedenim telefonu beğenmediğimden değilki hoparlöründe sorun var sadece o kadar değişim talep ettim elektronik şans işi ucuz etin yahnisi kelimesi çok saçmaydı bence

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] tartışma yapmak için can atıyorsun resmen. Kulübün huzurunu bozmana ne gerek var?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bla bla bla. G3 reklami guzel. Donanimda guzel olursa g3'ten devam :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yillarca uyeligin beni alakadar etmiyor. Davranisin nasil bi kisilige sahip oldugununun gostergesidir. Senin eski olman benim icin birseyi ifade etmez. Bu uslubun sadece kibirliliktir. Baskalarini hor gorme, kucuk dusurme.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Heyecanlandirdi benide. Gold ciksin hemen gold alicam :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Tartısma ıstemıyorsan sana yazılmayan senı ılgılendırmeyen konularda benı etıketleyıp bana hıtap etmeyeceksın.

Elektronik tabıkı şans işi ama keske bu yorumu her marka için yapsanızda bunlara gerek kalmasa.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yav he he. Suna he deyin gecin tavuga hendek atmak daha kolay biz ne diyoruz bune diyor hala uste cikiyor tereyag gibi. He dostum haklisin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu grubun yaş ortalaması çok düşük anlaşılan nys iyi forumlar.

Not: tavuk değil deveye hendek atlatmaktır o deyim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Biliyorum. Ben oyle deyimledim bu tarz yaklasimin senin anca tavuk gibi.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g3ün istanbuldaki lansmanına 100 kişi ziyaretçide alınabiliyor gitmek isteyen ismini yazdırsın diycemde dolmuş bile :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ukala, kibirli diyince velet oluyoruz sonra, bu davranışların ne olduğunu anlamak için velet olmak bile yetiyor:) yaşım küçük olduğu halde kimse beni bu klupte aşağılamadı hep makara, güldük eğlendik işte tam da bu yüzden huzuru kaçırma dedim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bosverin ya :) hava guzel. Cok sicak olmasa bari bu yaz :(

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu grubun yaş ortalaması çok düşük anlaşılan nys iyi forumlar.

Not: tavuk değil deveye hendek atlatmaktır o deyim.

Her insanın hatasını yüzüne vurmak zorunda mısın? O arkadaş sözlük mü ki hepsini bilecek? "Yaş ortalaması çok düşük" diyorsun. Belki büyüksündür ama davranışlarının 10 yaşındaki bir çocuğun davranışlarından farkı yok. Hem burada yaşa değil, davranışa bakılır.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Her insanın hatasını yüzüne vurmak zorunda mısın? O arkadaş sözlük mü ki hepsini bilecek? "Yaş ortalaması çok düşük" diyorsun. Belki büyüksündür ama davranışlarının 10 yaşındaki bir çocuğun davranışlarından farkı yok. Hem burada yaşa değil, davranışa bakılır.

Yahu onun davranışı nasil biliyormusun. Ben bu forumun eskisiyim bunlar yeni veletler yeni gelmisler dur bi ezeyim sunlari. Kendini cok ustun goruyor. Tamamen olay bu yalnis bisey varsa usluplu takil anlat. Ama burada yillarca takilmis bis takilmis.bu tarz eylemleri egosunu tatmin ettiriyor. Gereksiz post kasiyor iste.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ilk once hakaret etmeden bırısıyle konusmayı öğrenin sonra karsıdan saygı sevgı bekleyın, gercek hayatta karsısına gecıp ıkı kelıme edemeyegınız ınsanlara internete guvenıp cosmayın.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sen buradaki butun kisilere hakaret ettin simdi ne olduda degisti boyle konusuyorsun? G2 kulubun yas ortalamasi belli diyende sensin.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ilk once hakaret etmeden bırısıyle konusmayı öğrenin sonra karsıdan saygı sevgı bekleyın, gercek hayatta karsısına gecıp ıkı kelıme edemeyegınız ınsanlara internete guvenıp cosmayın.

Balonların yok mu senin he git onlarla oyna laf kalabalığı yapma g2 sevmiyorsan sevme neyi seviyosan orda takıl ;)