LG G2 Kullanıcıları Kulübü

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar güncelleme sırasında 22 deyken bağlantıyı kontol edin uyarısı aldım ve ardından güncelleme olmadığı için yapılamıyor daha sonra deneyin dede ne iş anlamadım dalgamı geçiyolar :D gece gece

- - - Mesaj Güncellendi - - -

haaa uyuz oldum bak güncellemenin mevcut olmaması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin diyo ay böyle işin hard res atmıştım bide

aknak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar UI biraz değişmiş.. onun dışında pek etken değişiklik yok gibi.. yarın tam gün test edince anlarız neler farklılaşmış diye. ....

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kamera daha hızlı açılıyo,rehberde sağ sol yaparken önceden lag olusuyodu o sorun ortadan kalkmıs en büyük korkum şarj bir çok kişi kötü gidiyo diye söylüyo bazısı ise 1 hafta sonra şarj yerine oturuyo hatta daha iyi oluyo diyo bakalım bi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar güncelleme yaparken telefonda userb57 ve rooted diye ekran cıktı lg suite de baglanmıyo tekrar telefonu acıp kapatıyorum aynı ekran tekrar cıkıyo el yardım

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yoldan geldim bir baktım yollamışlar 😀 wi-fi ile çekiyorum bakalım

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG PC Suite İle Cİhazımın Ara güncellemesini kontrol etmek istiyorum. Şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.
''Sürüm yükseltme kontrolu çalıştırılamıyor , cihaz durumunu kontrol edin , tekrar deneyin''.
Bağlantımda bir problem yok herzaman yaptıgım işlemi yapıyorum ama pc suite güncellememi kontrol edemiyorum. LG PC Suite'm güncel.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Wi-fi ile guncell 15-20 dk gibi sürdü. Indirme isleminde %3 sarj gitti. Güncelleme aktif olmasi programların guncellenmesi %10 şarj aldi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
LG PC Suite İle Cİhazımın Ara güncellemesini kontrol etmek istiyorum. Şöyle bir hata ile karşılaşıyorum.
''Sürüm yükseltme kontrolu çalışamıyor , cihaz durumunu kontrol edin , tekrar deneyin''.
Bağlantımda bir problem yok herzaman yaptıgım işlemi yapıyorum ama pc suite güncellememi kontrol edemiyorum. LG PC Suite'm güncel.

Wi-fi uzerinden denediniz mi ?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ota ile kontrol ettim fakat güncelleme bulamadı. Eşimin bilgisayarından PC Suite aracılığıyla kontrol etmek istiyorum ama yukarıdaki hatayı veriyor.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Pc suit ile güncelleme sorun yaşamıştım. Program kendini güncelleme yapması lazım. Yoksa kaldırın tekrar kurun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhba arkadaslar guncelleme yaparken antıvirüs guncellemeyi durdurdu telefonum usb aktarım isareti gösterir biçimde dondu kaldı pc de görünmüyorda güncellemeyi tekrar yükleyemiyorum reset felan da atilmiyor ne yapabilirim bana yardımcı olabilecek var mi ?

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pc suit de yükseltme hatalarını gider yazar yukarı da ona tikla bağlantıyı koparma

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet beyler nooldu şimdi yükledik geçtik kitkata nooldu hadi.değdimi biyerlerimizi yırttığımıza.şerefsiz lg türkiye

qheylan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Seri 403K 16 GB 10C - Güncelleme geldi (20b) wifi ile 6-8 dakika arasında güncelleme bitti.
Yeni versiyonun en sevdiğim özelliği destekleyen ugulamalarda navigason tuşlarının kaybolması.

Artık bazı ugulamalar (real racing 3) tam ekran oluyor

Ekranda parmağınızı aşağıdan yukarıya veya yukarıdan aşağıya kaydırdığınızda, bildirim çubuğu ve navigasyon tuşları görünür hale geliyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bekleyen derviş muradına erermis :P KitKat alan arkadaşlara hayırlı olsun :)

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi hayırlı olsun arkadaşlar güncelleme alan uzman arkadaşlardan yapılan yenilikler hakkında bilgi istiyoruz :) benim dikkatimi çeken kamera odaklaması ve hızlı açılışı oldu şu anda :P

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme uyarısı aldım ancak güncelleme yapmayacağım. 4.2 rotlu ve sorun yok.

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar sonunda güncelleme herkese geldi ve artık EZİK değiliz yaşasın!!.şimdi sokaklara çıkma vakti hiçbirşeyden korkmayın çünkütelefonumuz KitKat lı!! bişey olursa optimus prime a dönüşüp bizi koruyacaktır.boşuna mı yırtındık ulan!

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
●Knock on hassasiyetinde iyileştirmeler
●Kamera iyileştirmeleri
●Kişiler ve çağrı geçmişi menülerinde iyileştirme
●Beyaz bildirim simgeleri
●Destekleyen uygulamalarda gizlenebilen sanal tuşlar
●Ekran parlaklık sensöründe iyileştirme
●Yazıcı donanımına destek
●Batarya iyileştirmeleri gibi birçok yenilik mevcut

bir sitede bu bilgilerle karşılaştım aşşa yukarı bızlerın konustukları seyler ekstra bırsey goremedım ısrarla knock code arıyorum :devil2:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
evet arkadaşlar sonunda güncelleme herkese geldi ve artık EZİK değiliz yaşasın!!.şimdi sokaklara çıkma vakti hiçbirşeyden korkmayın çünkütelefonumuz KitKat lı!! bişey olursa optimus prime a dönüşüp bizi koruyacaktır.boşuna mı yırtındık ulan!

Ahahahahaha ne guldum ya :D bravo

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sunucu bağlantı başarısız diyo bi türlü olmadı netimde problem yok ne iş anlamadım

western__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hemen yuklemiyecegim kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Hard reset atin arkadaslar guncelleme aldiktan sonra biraz ugrastircak ama yapin daha iyi optimize olur diye okumustum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler LG'nin sitesine bi göz atın knock code'un geldiği söyleniyor. LG G2'de de var yazıyor.