LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de cihaz 309 ( 3= 2013 yılı 09= eylül ayı ) pc suiteden güncelliyorum şu an ota istemez iphonedan beri uzak duruyorum jailbreak için önerilmiyordu

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben lg electronic ıstanbul u aradım güncelleme alamayanlar 2 gün içinde alacaklarmis..

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilmiyorum ki ama 16 gb lg g2 lerde almaya başlamışlar suite den ben otayi beklicem..:)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Pc suite ten güncellersek Rooted mi yazıcak ? OTA daha gelmedi bana.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ya 4.4.2 ye guncelledim bugun ama wifiden veriye gecince sikinti cikiyo ya internete baglanamiyorum ac kapa ac kapa anca geliyo bazen gelmiyo

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan bir güncelleme var arkadaşlar bu kitkatmı yoksa 10b falan yazıyo daha once boyle bı guncelleme yaptım bu ıkıncısımı acaba

TechnoFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az once denedim ve gelmis. Birazdan yuklicem
Bilgisayardan LG PC Suite e bagladiginizda surum yukseltme deyim gelio

agrta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar 1 nisan saksi yaptilar onuda gec yaptilar:)))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar 32 Gb kullanıcısıyım 1 saat önce guncelleme geldi telefon üzerinde güncelledim

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bende de 32 GB var ve mobil internet paketimden yükledim yani teledondan.Klavyeye alıştım mı tamamdır 😃 Hee bir de en üstteki pil,şebeke ve saatin olduğu bölüm renksiz ona da alışmak zaman alacak 😊

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İnternet varsa onlarında çalışması lazım ag modu gsm/ wcdma seçili olsun olmadı telefonu bir baştan başlatmayı dene..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
309k 16gb trkcell'den alınma cihazıma "csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei" den baktığım zaman güncelleme görebiliyorum. fakat ben italya 20b kullandığım için dönmüyorum şimdilik. güncelleme yapan arkadaşlara sorum var. ekran kilitleme metodu yerinde knock code özelliği var mı güncellemede ?

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
An itibari ile kitkata geçmiş bulunuyorum uzun sürdü ama sonunda oldu :)

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle çok bi değişiklik yok zaten hızlı cihaz olunca ekstra bi hız fark etmiyosun ufak tefek bi kaç eklenti olmuş şarj göstergesi artık mavi değil beyaz olmus ışık yavaş sönüyo ekran tıklama hızı daha iyi cnock code gelmemiş şimdilik bunlar bakalım

sebastianum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarda yukseltme yapiyorum ama indirilen dosyayi 1662 mb olarak gosteriyo bu 500mb civari degil miydi arkadaslar

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yarım saatten fazladır %44 de duruyo iptal edip yeniden mi başlatmalıyım