A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
gpro2 port rom.bu) kaldirmislardir yani
Kalkmamisini bulursak kurariz

gpro2 port rom.bu) kaldirmislardir yani
Kalkmamisini bulursak kurariz![]()
asdfgh, ben onu kullanamadim hiccalismasi
![]()
Cok iyi birsey. Isim geregi fazlasiyla kullaniyorum
Oyun oynayan yokmu hiç
wifi file tranfer de var oda cok.guzel
Root'a hayir. 3.parti yazilima hayir.vyasasin tam bagimsiz stock rom![]()
Root'a hayir. 3.parti yazilima hayir.vyasasin tam bagimsiz stock rom![]()
bunu bana mi diyonteleofnu en fazla 3 ay yasal.kullandim, snrasinda rootmus,freedom mus, oyun hilesi yapmakmis herbiseyi yaptim
simdi.gelmisin.bana.root a 3. parti yazilima hyr diyosun
olmadi.bu hic
neyse ya sana.aksam.guzel.bi rom buluyum
![]()
Güneş mi çarptışaka bir yana 3.parti olmadan olmuyor. Bense garanti bitmesiyle kadar Stock rom büyük
![]()
100% den 0% ye kadar oynamadim.hic, en.fazla 2 saat oynadim 50% fln kullandim yani sadece, yani.tam anlamiyla test edemedim
Canimsin. Hafta ici firsatim yok aksamlari biliyosun. Spordu bulasikti camasirdi utuyfu vakit kalmiyorcuma aksami musaitim
![]()
Dostum senin tek sorunun elindeki telefonun G2 olmaması. Lanet olsun dostum neden satıyorsun şu G2'yi.![]()
Espiri bir yana bunu biz bilemeyiz ki. Bunu gmd kulübüne sorman lazım. şuan mobilim ama xda'dan bakmak lazım acaba G2 arayüzünü apk olarak ayırmışlar mıdır? Herkes düzgün ayıramıyor, bunun üstadları xda'da. Klavyesini ayırmışlardı mesela.
Hangi oyun o basit oyunlardanmı büyük oyunlardanmı
tamam iste ben arastiriyim cuma deneriz)
Güneş mi çarptışaka bir yana 3.parti olmadan olmuyor. Bense garanti bitmesiyle kadar Stock rom büyük
![]()
bende garantinin onemi.yok![]()
Öğrenci olunca birde kendim alınca garanti olmazlardan
G2 kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum acaba most wanted asphalt 8 MC 4 nova 3 GTA sa gibi oyunlar tam şarj ile kaç saat oynanabiliyor mesela benim nexus 4 te oyun oynamazsan 5.5 saat ekran süresi veriyor ama bu oyunlardan herhangi birini oynayınca 2.5 saate düşüyor g2 en azından 4 saat görüyormu?
![]()
Telefon 12den beri aralıksız elimde. 100% Ken aldım elime Wifi açıktı hep. 2saat dizi izledim gerisinde face tivitir forum Internet takıldım ve 5 saati aşkın süredir aralıksız kullanmama rağmen hala 36% şarjım var. Bu telefonun pil performansı harika dostum![]()
![]()
Telefon 12den beri aralıksız elimde. 100% Ken aldım elime Wifi açıktı hep. 2saat dizi izledim gerisinde face tivitir forum Internet takıldım ve 5 saati aşkın süredir aralıksız kullanmama rağmen hala 36% şarjım var. Bu telefonun pil performansı harika dostum![]()
Ben oyun oynamazsam chrome whatsapp tapatalk vs. İle 6 saat ekran süresi alıyorum nexus 4 te benim öğrenmek istediğim oyun süresi tam şarj ile kaç saat oyun oynatıyor?
Ben oyun oynamazsam chrome whatsapp tapatalk vs. İle 6 saat ekran süresi alıyorum nexus 4 te benim öğrenmek istediğim oyun süresi tam şarj ile kaç saat oyun oynatıyor?
Ama oyun oynadınmı 2 saate düşüyor g2 de durum nasıl?
oyun oynayan varmi bilmem ama bana most wanted link atarsan denerim
Google a most wanted apkmania yazınca çıkıyor yada istersen direk marketten asphalt 8 i indir ücretsiz zaten