LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root'a hayir. 3.parti yazilima hayir.vyasasin tam bagimsiz stock rom :P

bunu bana mi diyon :P teleofnu en fazla 3 ay yasal.kullandim, snrasinda rootmus,freedom mus, oyun hilesi yapmakmis herbiseyi yaptim :P simdi.gelmisin.bana.root a 3. parti yazilima hyr diyosun :D olmadi.bu hic :) neyse ya sana.aksam.guzel.bi rom buluyum ;)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunu bana mi diyon :P teleofnu en fazla 3 ay yasal.kullandim, snrasinda rootmus,freedom mus, oyun hilesi yapmakmis herbiseyi yaptim :P simdi.gelmisin.bana.root a 3. parti yazilima hyr diyosun :D olmadi.bu hic :) neyse ya sana.aksam.guzel.bi rom buluyum ;)

Canimsin. Hafta ici firsatim yok aksamlari biliyosun. Spordu bulasikti camasirdi utuyfu vakit kalmiyor :P cuma aksami musaitim :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum senin tek sorunun elindeki telefonun G2 olmaması. Lanet olsun dostum neden satıyorsun şu G2'yi. :P

Espiri bir yana bunu biz bilemeyiz ki. Bunu gmd kulübüne sorman lazım. şuan mobilim ama xda'dan bakmak lazım acaba G2 arayüzünü apk olarak ayırmışlar mıdır? Herkes düzgün ayıramıyor, bunun üstadları xda'da. Klavyesini ayırmışlardı mesela.

Ya sorma sürekli satmak durumunda kalıyorum sonrada pişman oluyorum :)
Tamam ben araştrmaya devam edicem ama ben bu forumdan başka forumda takılmıyorum burayı ve sizleri seviyorum :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Öğrenci olunca birde kendim alınca garanti olmazlardan

cnku ben garantilik bisi yapmam, yaparsam da zaten telefon hic açılmaz hale gelir, yada donanmsaldir romu duzeltir hallederim :) ama.zaten garanti de herbiseye bahane.buluyo ya baris. yaziodu dagitici firmada, garantisi spot mus yani

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 kullanıcılarına bir şey sormak istiyorum acaba most wanted asphalt 8 MC 4 nova 3 GTA sa gibi oyunlar tam şarj ile kaç saat oynanabiliyor mesela benim nexus 4 te oyun oynamazsan 5.5 saat ekran süresi veriyor ama bu oyunlardan herhangi birini oynayınca 2.5 saate düşüyor g2 en azından 4 saat görüyormu?

e9yne5en.jpg

Telefon 12den beri aralıksız elimde. 100% Ken aldım elime Wifi açıktı hep. 2saat dizi izledim gerisinde face tivitir forum Internet takıldım ve 5 saati aşkın süredir aralıksız kullanmama rağmen hala 36% şarjım var. Bu telefonun pil performansı harika dostum :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
e9yne5en.jpg

Telefon 12den beri aralıksız elimde. 100% Ken aldım elime Wifi açıktı hep. 2saat dizi izledim gerisinde face tivitir forum Internet takıldım ve 5 saati aşkın süredir aralıksız kullanmama rağmen hala 36% şarjım var. Bu telefonun pil performansı harika dostum :)

Hayırlı olsun. Üstünde yazan değere performans veren tek telefon diyebilirim. Hoşgeldin aramıza

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
e9yne5en.jpg

Ben oyun oynamazsam chrome whatsapp tapatalk vs. İle 6 saat ekran süresi alıyorum nexus 4 te benim öğrenmek istediğim oyun süresi tam şarj ile kaç saat oyun oynatıyor?

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Ama oyun oynadınmı 2 saate düşüyor g2 de durum nasıl?

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar gpro2 romunun g2’den farklı olarak bize neler sunduğundan bahsedeceğim. Ben bu rom’a geçmeden önce fazla bilgim yoktu ve tereddütlüydüm. Benim gibi tereddüt yaşayanlar buradan neler var neler yok baksın ona göre karar versin. Şimdi neler var bakalım;
1-Hava durumu widget’ı şeffaflaşmış. Sanal tuş öğe sayısı 5 e çıkmış. Qslide kısayolu da eklenince daha kullanışlı oluyor.
u9a7evat.jpg

u3u6ypeq.jpg

2-Tek elle kullanımı kolaylaştırmak için Mini görünüm modu geliştirilmiş. Sanal tuş takımı üzerinden sağdan sola ya da soldan sağa kaydırma yapıldığında ekran küçülüyor ve tek elle kullanım kolaylaşıyor.
subuqamu.jpg

3-Radyo özelliği aktif oluyor.
dabyqyte.jpg

4-Telefon görüşmesinde ahize sesi daha temiz sanki.
5-Kamera.. Buraya ekstra parantez açıyorum.
-Odaklanma süresi kısaltılmış
-Özellikle gece video çekimlerinde yaşanan fps düşüşü düzeltildi
-Stock romda cografi etiketleme aktif hale gelmesine rağmen bir bakmışsın devre dışı kalmış.Bu sorun kalktı.
-Sihirli odan denen yeni bir mod eklendi. Bu sayede çektiğiniz resmin odağını sonradan değiştirerek ilginç aksiyonlar yapabilirsiniz.
agana9a9.jpg

-UHD video çekme, 720p slowmotion(120 kare) ve 720p(60 kare) video çekim özellikleri eklendi. UHD video hakkında yorum yapamıyorum. Ben bunu görüntüleyecek bir ekran olmadığı sürece gerek görmüyorum. Fazla yer kaplıyor çünkü. Slowmotion güzel ama ışık olan ortamda etkili oluyor ve çok net bir görüntü vermemekle beraber eğlenceli anlar yakalamayı sağlıyor.
-Kamera menüsünde kasma yok.
6-Gözle görülür bir performans artışı var. Şak diye kamera açılıyor mesela. Çok beğendim.
7-EasyHome denen bir özellik eklenmiş. Daha sade bir menü için sanırım. (g2 stock romda varmıydı hatırlamıyorum)
mudu8ema.jpg

8-Knock kode özelliği var. Güzel çalışıyor ama ben pek beğenmedim. Arkadaşım tuşlama kombinasyonumu hemen çözdü ve telefonu açtı. Yüz tanımayı tavsiye ederim.
9-Çoklu görev yöneticisi.. En beğendiğim özelliklerden biri. Aynı anda iki adet programı ekranı ikiye bölerek kullanabiliyorsunuz. En güzel yanı tüm programlar destekleniyor. İstisnasız. Oyun bile açılıyor bu şekilde.
y6e7e2am.jpg

10-QuickWindow özelliği geliştirilmiş. G2 romundan farklı olarak çağrı geçmişine erişebiliyoruz, gelen mesajları okuyabiliyoruz, resim çekimi için kapağı açmadan ses kısma tuşuna basarak kamerayı aktif edip o küçük pencereden resim çekebiliyoruz.
11-Yazdırma özelliği eklendi. Henüz deneyemedim.
12-Oyunlardan destekleyenlerde sanal tuş takımının kaybolması var. Dead trigger2 de çalışıyor.
nutu5a8a.jpg

Şimdilik anlatabileceklerim bunlar. Herkese tavsiye edilir. 4.4.2 bekleyeceğimize ondan da fazlasını almak isteyenlerin adresi gpro2 port romu olmalı.