OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
benim ayarladıgım program dısında bişiyle oynamazsan bozulmazAraba iyidir candir ama ben telefonu bozuyorum o zaman![]()

benim ayarladıgım program dısında bişiyle oynamazsan bozulmazAraba iyidir candir ama ben telefonu bozuyorum o zaman![]()
Tmm vazgectim kurmuyorum cover filanbenim ayarladıgım program dısında bişiyle oynamazsan bozulmazyada bana haber verip ona gore oyna
![]()
Haha nyse ugrasamicam senle. Ben yatiyorum. Cok yoruldumÇok ayıp![]()
tarih ve saatten otomatik zaman dlimini değiştir snra ülkeyi değiştir .s .s .sTerbiyesiz
tarih ve saatten otomatik zaman dlimini değiştir snra ülkeyi değiştir .s .s .s
Market enabler diye bir uygulama varmis. Onunla degistirilebiliyormus ama root gerekiyor![]()
Sana ihtiyacimda yokmus aslinda![]()
Sana balık tutmayı öğrettiğim için teşekkür etmelisin. -_-
s4 ten kesinlikle zayıf değil ekranı az önce test ettim ekranı büyüledi beni
haftaya yeni telefon alıcam
Htc one alıcaktım ama bu telefon aklımı çok karıştırıyor. One haftaya 1899 olucak teknosada lg g2 32 gb da 1799. karar vermek çok zor.
Yetkili servis bekletmeleri ne yazikki normal karsilaniyor artik. Musteri hizmetleriyle 3 ay gorustum iade istemistim. Ama iade yerine urunu gonderdiler. Nedenmis zaman asimi. Ulen 3 ay beklettiniz ya benimerhabalar.
benim tel 31.marttan itibaren halen serviste ve sistemde detaylı test için bekliyor yazıyor.10 gün oluyor nerdeyse bir arpa boyu kadar ilerleme yok.servisi arıyorum sürekli meşgul sanırsın ergen sevgililer konuşuyor.mail falan da gelmedi yedek telefonum olmadığından telefonsuz duramıyorum da.bu konuyu görünce moralmen çöküyorum![]()
Beyler bişey sorcam bende gm discocery var lg optimus arayüzünü indirmek istiyorum ama hangisini denediysem olmadı ya paket ayrıştırma hatası ya launcher durduruldu hatası nasıl yapcaz ?
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bırakın rootu romuda bana yardım edin g2 burnumda tütüyor![]()
Yetkili servis bekletmeleri ne yazikki normal karsilaniyor artik. Musteri hizmetleriyle 3 ay gorustum iade istemistim. Ama iade yerine urunu gonderdiler. Nedenmis zaman asimi. Ulen 3 ay beklettiniz ya benibu durumlar maalesef turkiye de normal.
Haha tam adamina sordun. Ben haric herkes yardimci olabilirama mention icin tesekkur ederim fenomen olmama az kaldi
![]()
3 ay nasıl beklediniz ? sabır taşı olmalısınızşaka bi yana ben o kadar bekleyemem buraya yazarak içimi rahat etmeye çalışırkene daha kötü oldum
![]()
Sen zaten fenomensin severek takip ediyoruuz![]()
![]()
Eyw kardeş![]()
Ahahahah ütüyüde yaptim. Camasirlari astim. Simdi cay sigara keyfi. Yalniz yasamak ve fenomen olmak gercekten cok zor![]()
arkadaşın discovery'sine yükledik çok hoş oldu.launcher'ler orjinal gibi durmuyor bence kitkat'ın launcherini yükleyin daha sade ve şık duruyor
Ahahahah ütüyüde yaptim. Camasirlari astim. Simdi cay sigara keyfi. Yalniz yasamak ve fenomen olmak gercekten cok zor![]()
Benim olduğum yerde fenomen olmuşsun hayıflanıyorsun.![]()
Ulkemizde kullanilamayan uygulamalari nasil yukleriz? Mesela cover.
Yav has fenomen sensin benim işi çöz hadi![]()