LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Market enabler diye bir uygulama varmis. Onunla degistirilebiliyormus ama root gerekiyor :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sana balık tutmayı öğrettiğim için teşekkür etmelisin. -_-

Ahahahaha oltamda kovamda var benim :D sadece firtinasiz deniz bulmaya calisiyordum. Onuda sen gosteriyorsun iste. (Felsefe mi oluyor bu simdi) aslinda matematigi daha cok seviyorum biliyormusun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 ten kesinlikle zayıf değil ekranı az önce test ettim ekranı büyüledi beni

haftaya yeni telefon alıcam

Htc one alıcaktım ama bu telefon aklımı çok karıştırıyor. One haftaya 1899 olucak teknosada lg g2 32 gb da 1799. karar vermek çok zor.

selam tavsiyem kesinlikle lg g2 asla pişman olmazsın bundan 2 ay önce teknosada baktım 32 gb lg g2 1799 tl idi sefaköyde airport avm ye gittim orda lg mağazasından türkiye lg garantili 32 gb g2 yi 1500 tl fiyata aldım cok memnunum özellikle şarjı inanılmaz dayanıklı iddaa ediyorum galaxy s4 -htc one-iphone 5 ve 5s ten üstün sony ıxperia z1 ve galaxy note 3 ile aynı sayılır bugüne kadar çok sayıda üst model tel. kullandım böylesini görmedim

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.

benim tel 31.marttan itibaren halen serviste ve sistemde detaylı test için bekliyor yazıyor.10 gün oluyor nerdeyse bir arpa boyu kadar ilerleme yok.servisi arıyorum sürekli meşgul sanırsın ergen sevgililer konuşuyor.mail falan da gelmedi yedek telefonum olmadığından telefonsuz duramıyorum da.bu konuyu görünce moralmen çöküyorum :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler bişey sorcam bende gm discocery var lg optimus arayüzünü indirmek istiyorum ama hangisini denediysem olmadı ya paket ayrıştırma hatası ya launcher durduruldu hatası nasıl yapcaz ?

[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bırakın rootu romuda bana yardım edin g2 burnumda tütüyor :P

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
merhabalar.

benim tel 31.marttan itibaren halen serviste ve sistemde detaylı test için bekliyor yazıyor.10 gün oluyor nerdeyse bir arpa boyu kadar ilerleme yok.servisi arıyorum sürekli meşgul sanırsın ergen sevgililer konuşuyor.mail falan da gelmedi yedek telefonum olmadığından telefonsuz duramıyorum da.bu konuyu görünce moralmen çöküyorum :)
Yetkili servis bekletmeleri ne yazikki normal karsilaniyor artik. Musteri hizmetleriyle 3 ay gorustum iade istemistim. Ama iade yerine urunu gonderdiler. Nedenmis zaman asimi. Ulen 3 ay beklettiniz ya beni :) bu durumlar maalesef turkiye de normal.

Beyler bişey sorcam bende gm discocery var lg optimus arayüzünü indirmek istiyorum ama hangisini denediysem olmadı ya paket ayrıştırma hatası ya launcher durduruldu hatası nasıl yapcaz ?
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bırakın rootu romuda bana yardım edin g2 burnumda tütüyor :P

Haha tam adamina sordun. Ben haric herkes yardimci olabilir :P ama mention icin tesekkur ederim fenomen olmama az kaldi :D

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 ay nasıl beklediniz ? sabır taşı olmalısınız :) şaka bi yana ben o kadar bekleyemem buraya yazarak içimi rahat etmeye çalışırkene daha kötü oldum :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yetkili servis bekletmeleri ne yazikki normal karsilaniyor artik. Musteri hizmetleriyle 3 ay gorustum iade istemistim. Ama iade yerine urunu gonderdiler. Nedenmis zaman asimi. Ulen 3 ay beklettiniz ya beni :) bu durumlar maalesef turkiye de normal.

Haha tam adamina sordun. Ben haric herkes yardimci olabilir :P ama mention icin tesekkur ederim fenomen olmama az kaldi :D

Sen zaten fenomensin severek takip ediyoruuz :D :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 ay nasıl beklediniz ? sabır taşı olmalısınız :) şaka bi yana ben o kadar bekleyemem buraya yazarak içimi rahat etmeye çalışırkene daha kötü oldum :D

Haha bu bekletmeyi yapanlar isten kovulcak sanirim. Muhasebe departmaniyla gorusmemde bir bir isimlerini istemislerdi. Hepsi dedim. Bir bayan yardimci oldu dedim. Tuketici haklarina basvursam belki birseyler olurdu ama iste biraz duygusal bagimlilik var :P

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ahahahah ütüyüde yaptim. Camasirlari astim. Simdi cay sigara keyfi. Yalniz yasamak ve fenomen olmak gercekten cok zor :(

Senide anlamak lazım işin zor ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşın discovery'sine yükledik çok hoş oldu.launcher'ler orjinal gibi durmuyor bence kitkat'ın launcherini yükleyin daha sade ve şık duruyor

Zaten şuan kitkat launcher kurulu ama ben alışmışım lgnin arayüzüne onu istiyorum o yüzden

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi sey sorucam arkadaslar mega bulutu kullanmaya basladim yaklasik 15 gb lik resim video yukledim. Simdi benim telefonumla sekronize calisacak yeni foto cektigimde otomatik upload olucak. Sorum su ben hafizami bosaltmak icin silcem bu resimleri megadanda silinirmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 10c versiyon 4.4 kitkat versiyonumu oluyor tam anlamadım ?