LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm millet çok basit bi sorunum var ama birkaç haftadır çözemedim.. google playden hiçbirşey indiremiyorum arkaplan verilerini etkinleştir uyarısı alıyorum sonra beni bir yere yönlendiriyor ama orada sadece google senkronizasyon ayarları var. başka yerde buldum sadece wifi de etkinleştir işaretlemişim mobil veri ağında da etkinleştir dedim ama yine aynı hata ne yapayım? fikri olan varsa çok sevinirim.. son bir aya yakındır program yükleyemiyorum..

CoolHandLuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3ypetygy.jpg

Bende bu sıkıntıdan dolayı SwiftKey türkçe klavye kullanıyorum. Uzun basma derdi kalmıyor.

Türkçe klavye kullanmak da istemiyorum ekran küçük malum tuşlar hepten karışıyor öyle. Başka bir yol var mı tabletteki gibi klavye yapmak icin?

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.4.2 alman romu yüklü. gpro2 port etmek için hangi recoveryi kullanayım. Philzrecovery mi Twrprecovery mi Clockwork mu? Önceki denemem clockwork idi ama başımı ağrıttı.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Google klavyede güzel ben şuan google klavye kullanıyorum system için den tuş seslerini de LG klavye sesleri ile degistirdim malum daktilo gibi sesi vardı gayet güzel kullanışı var

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar dün gpro2 port rom kurmak istedim. yalnız kitkat baseband yüklemeyi unuttum. telefona cwmdan romu kurdum yeniden başlattım telefonu. lg logosu açılıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor. telefon öyle kaldı. full wipe falan da yapmıştım. FLASHTOOL ile 4.4.2 almanya romu kurayım dedim telefon bağlantısı kesildi hatası veriyor yükle dediğim anda. ne yapabilirim, var mıdır yardım edebilecek.

Bende optimus rs nin 4.3 g2 pro port romunu kurmaya çalıştım bende de LG logosunda takıldı açılmadı bu turlu philz cwm v 25 ile kurmaya çalıştım olmadı twpr ile kurmaya çalıştım olmadı sonra mecburen stock 10 c yi kurdum ne umutlarla birde üstüne full wipe yaparak kurmaya çalıştım fakat yemedi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Telefonu 4.4.2 alman romu yükleyerek hayata geçirdim. Ama dediğin gibi ödün vermek yok. Bu telefona gpro2 port romu girecek.. İyice araştırdım şimdi. Önce root sonra cwm sonra gpro2 rom sonra da baseband yükleyeceğim ve bitti. Akşama deneyeceğim.

ben baseband yuklemedim? o durumda recovery ye girip full wipe yapip tekrar yuklemeliydin, biz oyle yaptik

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende optimus rs nin 4.3 g2 pro port romunu kurmaya çalıştım bende de LG logosunda takıldı açılmadı bu turlu philz cwm v 25 ile kurmaya çalıştım olmadı twpr ile kurmaya çalıştım olmadı sonra mecburen stock 10 c yi kurdum ne umutlarla birde üstüne full wipe yaparak kurmaya çalıştım fakat yemedi

twrp kuracaksiniz ve ordan wipe ye girip internal.storage haric hepsini isaretliceksiniz, snra da rom atcaksiniz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Google klavyede güzel ben şuan google klavye kullanıyorum system için den tuş seslerini de LG klavye sesleri ile degistirdim malum daktilo gibi sesi vardı gayet güzel kullanışı var

zaten o ses daktilo sesi :) guzel durmus ama klavyeye :) (zevker ve renkler tartisilmaz)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir türlü kuramadım gpro2 romu. 4.4.2 almanyadan stock 10c ye de dönemiyorum. kdz dosyası yok hiç bir yerde. sen nasıl döndün stock roma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben baseband yuklemedim? o durumda recovery ye girip full wipe yapip tekrar yuklemeliydin, biz oyle yaptik

yaptım ama yemedi yine. cwm ile yaptım belki de ondandır.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ulkemizde kullanilamayan uygulamalari nasil yukleriz? Mesela cover.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Madem kullanamıyorsun neden yüklüyorsun? :mrgreen:

Soruma neden soruyla cevap veriyorsun? Cozumun yoksa susarmisin lutfen :( nasil uzdun bak beni. Heyecanla actim bildirim gelince tapatalki cozumu vardir diye. Nasil hayallerimle oynadin tahmin edemezsin. (Suan deli gibi duygu sömürüsü yapiyorum)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Soruma neden soruyla cevap veriyorsun? Cozumun yoksa susarmisin lutfen :( nasil uzdun bak beni. Heyecanla actim bildirim gelince tapatalki cozumu vardir diye. Nasil hayallerimle oynadin tahmin edemezsin. (Suan deli gibi duygu sömürüsü yapiyorum)

Bi çözümü vardı. :mrgreen:

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Bende LG G2 alarak aranıza katıldım.Gördüğüm kadarıyla yardımlaşma ve paylaşımın üst düzey olduğu bir forum.Telefonun özellikle ekran hız ve pil konularınde çok iyi olduğunu düşünüyorum.Herkese iyi sohbetler diliyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Merhaba arkadaşlar.Bende LG G2 alarak aranıza katıldım.Gördüğüm kadarıyla yardımlaşma ve paylaşımın üst düzey olduğu bir forum.Telefonun özellikle ekran hız ve pil konularınde çok iyi olduğunu düşünüyorum.Herkese iyi sohbetler diliyorum.

Hoşgeldin kardeş,sorun olursa yardımcı olabilecek bir suru kisi var burada,espriler havada ucusuyor:)bu klup bir harika gercekten.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ezik [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nerede benim cozum? Birde muhtar olcam diyosun. Cok pis atar yapiyorum suan haberin yok.

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyiniyetiniz için teşekkürler gerçekten harika bir forum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ezik [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] nerede benim cozum? Birde muhtar olcam diyosun. Cok pis atar yapiyorum suan haberin yok.

Heyecanlan diye dedim :mrgreen: google hesap ayarlarını mı, bir yerden ülke ayarını değiştiriyorsun. Gerisini sen araştır artık. :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root yok bundan snra aslan :D
sen bilirsin :)) gerçek hatala gosterırsem, ben arabayla gezerken sen hâlâ yürüyerek geziyorsun :)) yürüyerek sağlıklı kalırsın ama arabasız çok yol katadebilirsin :)) çok guzel ornekti :D hatta sosyal mesaj bile verdim çaktırmadan :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sen bilirsin :)) gerçek hatala gosterırsem, ben arabayla gezerken sen hâlâ yürüyerek geziyorsun :)) yürüyerek sağlıklı kalırsın ama arabasız çok yol katadebilirsin :)) çok guzel ornekti :D hatta sosyal mesaj bile verdim çaktırmadan :P

Araba iyidir candir ama ben telefonu bozuyorum o zaman :D