LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar youtube açık olsaydıda bi lg g2nin lansmanını izleseydiniz. Ben orada gördüm öyle bir sunum yapmışlarki lansmanı izledim sonuna kadar hünerlerine hayran oldum ve iphone 4 ve yurtdışı s3 ü verip sıfır g2 aldım :D

youtube bana kapanmadi link at sen.ben seyrederim :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:-) yapma öyle kendimi ezik hissediyorum :-) şaka maka sadece dns değiştirmiycezmi ya open dns yaptım gine olmadı baska yaptım gine yok nasl yapacaz bu işi :-)

Ben g2 mde rahtca giriom hatta 42:47 dk lnsmanida rahatca izlerim :-)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sekil degilde telefondan rhtca girebiliyorum wifi uzerinden 3g yi deneyemdim daha

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende g2 istiyorum fakat cihazdan biraz korkuyorum :) kasa kalitesiz diyorlar ayrıca ses filan cıkıyormus sallayınca

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende g2 istiyorum fakat cihazdan biraz korkuyorum :) kasa kalitesiz diyorlar ayrıca ses filan cıkıyormus sallayınca

Ses konusunu al bir g2 eline salla sık bük dene test et kardeşim :) kasa kalitesi ister düşük de ister iyi de bir gerçek var hassas telefon. Kapsız kullanan iki arkadaşım camını patlattı düşürüp ama kapla kullananlardan bir şikayet almadım.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buda benim cift kat spigen tarzi 10 tllik kabim :
u4ura4ed.jpg

yne9e8ym.jpg

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SurfEasy Vpn var bende gayet iyi reklamsiz ama 500mb sinir var silip yuklersiniz biterse :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Üstad ben biraz sıkıntılıyım yani hastalık yapar değişirim :D korkuyorum işte sesten dolayı

ses baskalarinda yok sanirim yani ses cikarsa garantiye yollayin duzeltsinler :D yani surekli soyle dusunuyosunuz, onlarda sorun var o zaman bende de olr, kardesim bu foruma sorunlari olduklari icin gelio herkes :) sorunu olmayanin forumda ne isi var dimi :)

Elrond-Peredhil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yeni geldim hocam İp4 kullanıyorum da 3 aylık bir süre içerisindeyim işte bekliyorum hangi cihazı alayım diye :) g3'ü bekliyorum fiyatını merak ediyorum işte

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
masaüstünde dns değiştirmeme rağmen girmiyor. laptopta değiştirdim giriyor gayet hızlıda ama ne wifiden bağladığım telefonum nede masaüstüm girmiyor ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
masaüstünde dns değiştirmeme rağmen girmiyor. laptopta değiştirdim giriyor gayet hızlıda ama ne wifiden bağladığım telefonum nede masaüstüm girmiyor ?

proxy kullan o zaman oluyo, chile cok.hizli ama youtube yok onlarda, ama fransa kullan o da hızlı

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
proxy kullan o zaman oluyo, chile cok.hizli ama youtube yok onlarda, ama fransa kullan o da hızlı
kardeşim zaten onu kullanıyorum. sadece laptop giriyor ne telefon ne masaüstü girmiyor. telefondandamı bi ayar yapmam lazım ?