lg klavye 60 mb life square 16 mb civarı sanırım, ama mutlaka bişiyi açık unutmuşundurinternetten team viewer ve lg osp indir de bakıyım bi telefona ne açıkmış diye
Tmm ama yarin bakalim. Gec oldu

lg klavye 60 mb life square 16 mb civarı sanırım, ama mutlaka bişiyi açık unutmuşundurinternetten team viewer ve lg osp indir de bakıyım bi telefona ne açıkmış diye
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696 burda varVarsa ordan yapacak arkadaş ALLAH yardım etsin ne deyim.![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2451696 burda vartwrp yükledi mi rahatsın
benim başıma gelseydi (Allah Korusun) xda yı zengin ederdim heralde
![]()
aynen bende ondan tırsarımTmm ama yarin bakalim. Gec oldubizimkiler iceri pat diye girip yatmadin mi sen dicekler diye tirsiyom
iyi geceler herkese
![]()
aynen yavalla sana bişey diyim mi ne böyle işlere gireceksin nede böyle sıkıntılara gireceksin
![]()
hayır sadece kulağım ağrıyo, kullandıgın hattandırArkadaslar iyi geceler. Acaba sizde telefon gorusmelerinde ahize sesini fulleyince bi bogulma oluyor mu?
hayır sadece kulağım ağrıyo, kullandıgın hattandır
avea veya vodafon gibi firmaların ses kalıtelerı farklı, ondan de olablır, telefon ayarlarından ses netleştirmeyi açKirpilmis sim orjinal micro degil ondan mi dersin?
avea veya vodafon gibi firmaların ses kalıtelerı farklı, ondan de olablır, telefon ayarlarından ses netleştirmeyi aç
g3 2000 tl den çıkar en yüksek, snra düşer hemen 1800 ebeyler 5sin fiyatına ne diyorsunuz yorumlar nedir sizce g3de bu fiyattan gelirmi
3 mp artırılmış kamera 4k video çekiyormuş oooo çok lazımdı yaa haa bide pannah izi okuyuculuymuşbataryaya bah hele g2de bile böyle batarya yoh 2013 model telefon olmasına rağmen 2014 model 5s de bile yok 2800 mah 2 gbtaaa rammiş hemen gidip alayım
padişahım çok yaşa
![]()
parmak izi okuyucu var, android de açık kaynak kodlu, yani artık gönül rahatlığıyla dolandırılabilirizAcik soyliyim ÇOP.. 4k videoya hafiza dayanmaz. Tasarim kotu. Bi kamera focusu kurtarir 2.200 asla etmez
bide kısa süreliğine su geçirmiyo, başka bişiyi yokbeyler 5sin fiyatına ne diyorsunuz yorumlar nedir sizce g3de bu fiyattan gelirmi
3 mp artırılmış kamera 4k video çekiyormuş oooo çok lazımdı yaa haa bide pannah izi okuyuculuymuşbataryaya bah hele g2de bile böyle batarya yoh 2013 model telefon olmasına rağmen 2014 model 5s de bile yok 2800 mah 2 gbtaaa rammiş hemen gidip alayım
padişahım çok yaşa
![]()
g3 2000 tl den çıkar en yüksek, snra düşer hemen 1800 epadişahım çok yaşa
D: hiç güleceğim yktu ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
parmak izi okuyucu var, android de açık kaynak kodlu, yani artık gönül rahatlığıyla dolandırılabiliriz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bide kısa süreliğine su geçirmiyo, başka bişiyi yok
ekranda büyük değişime gitmekde bulmuş samsung son çareyi :lol:alan olcaktır elbette ben premıum bi kasa beklerdim daha gösterişli daha havalı samsung neyin peşinde 6se ne koycaklar her sene ısıt ısıt sür politakasından ne zaman vazgeççek reklamını güzel yapıyor ona diyceğim bi şey yok benim g2mi bilmeyen aaa s4mü o diyolar şu samsungun 5sinde ne özellik var allah aşkına koy 4 gb ram koy 3500 mah batarya yap havalı bi kasa ama yok 6se ne koycaklar sonra demi uyanık samsung ekrandaki değişime hayran kaldım s4 5inç 5s 5.1 inç çok fark varmış ciddenhttp://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-Samsung-Galaxy-S5
ekranda büyük değişime gitmekde bulmuş samsung son çareyi :lol:
evet hemde çok büyük bir değişime gitmişler 5.1![]()
yok artık sanmıyorum s3 s4 kadar satmaz artık o satış başarasını yakalayacağını pek sanmıyorum g3 çıksın şundan eminim 5sden daha fazla satacaktır lgnin tek sorunu reklam güzel bi reklam yapsada şu samsunga haddini bildirse
ben g2 yi nette gordum de begendimreklamini bile bilmiyom yani
o derece yani
)
anlaşılan seninde uykun yokbenim g2yi almam şöyle oldu hiç bi yerde izlemedim görmedim bi gün bimexte gezerken raftaki telefonları inceliyorum ilk s4e baktım sonra htc one baktım alcağımdan değilde işte öyle boş boş bakıyorum görevli çoçuk geldi yardımcı olayım falan bi telefon düşünüyorumda dedim direk bana g2yi gösterdi bunu al dedi şaşırdım daha g2 ne bilmiyorum
bende bunu kullanıyorum böyle bi telefon yok dedi htcye samsunga 10 basar kendi kullandığı g2yi gösterdi inceledim kurcaladım hoşuma gitti bide çok güzel anlattı çoçuk telefonu hayran kaldım bi sempati oluştu g2ye bende peki teşekkür edip çıktım mağazadan bi hafta sonramı ne bu taksit olayı bitmeden bu telefonu almam gerek dedim o zaman yarında taksit bitiyordu bimexe gittim abi o telefon peynir ekmek gibi satılıyor şuan stoğumuzda yok ama 3 gün sonra gelir dedi taksitle alcaktım yarında taksit kalkıyodu teknosaya indim ordada satılıyor telefonu gördüm yine sordum bunu almak istiyorumda dedim görevli bana gözün kapalı alabilceğiniz bir telefon dedi bende s4ten kurtulup g2 almak istiyorum dedi telefona iyice ısındım kısmet teknosadan almak oldu bende tamamen tesadüf gördüm aldım sonra incelemelerini izledim iyikide almışım dedim insanın içine sinerek bi şey alması güzel bi şey iyikide g2 almışım memnumum bide beleşten note3üm oldu sonra
oda ayrı bi olay bizim enişte abalama nokıa 1020 almış note3 al senin olsun dedi inan bak note3 dolapta 2gündür boş boş yatıyor g2 elimden düşmüyor gerçi note3ü satıcam birine
Atom launcher da güzelmiş ya. :mrgreen:
ahahah :d benimki de ayri bisianneme telefon alcaktik fln , neyse telefoncuya gittik, telefonlara bakioduk annemlere, ordaki adam g2 yi gosterdi, snra orda bulunan s4 lerden.birinden girdim g2 nkn.ozelliklerine fln baktim, snra annemleri naptim ne ettim ikna ettim, sonuc olarak anneme diye ciktik bana aldik
benim s3 u de anneme verdim
annemin s3 de gozu vardi zaten
![]()
Bende hikayemi anlatayım![]()
Eşimin kullandığı S4 cihazımız vardı kadıköyde bir telefoncudan 2.el 10 günlük faturalı olarak aldık. 4-5 ay kullandık bir akşam eve polis geldi kağıt bıraktı yarın karakola gelmeniz gerek diye. Neyse ertesi gün gittim ifade verdim öğrendim ki telefon çalıntı imiş. Bende telefoncuyu aradım dedim böyle böyle telefon çalıntı.
Adamların hatası çalıntı bir telefona ikinci kez fatura kesmiş olmaları. Neyse adamlarla görüştüm dediler siz mağdursunuz size yeni s4 cihaz vereceğiz falan filan derken 1 ay geçti hiç ses soluk çıkmadı. Bende dedim bana paramı verin o zaman ben alırım cihazımı. Dediğim gibi oldu bana paramı verdiler bende cihaz aramaya çıktım kadıköyde girmedğim telefoncu kalmadı 0 cihaz alamıyordum o kadar bütçem yoktu. yine 2.el alacaktım ilk aklımda hTC One vardı heryerde deli gibi onu aradım.( Lg g2 nin pahalı olduğunu düşünerek) Artık saat geç olmuştu akşam son umutla bir dükkana girdim dedim artık yoksada gideceğim eve diye yorulmuştum. Girdim sordum dediler One yok s4 var dedim s4 istemiyorum tam çıkarken dükkan sahibi lg g2 var düşünürmüsün dedi az önce aldık 2.el ama 15 günlük dedi avukatın birinden aldık dedi. Neyse baktım falan mükemmel. Fiyat söyledi tam bütçeme uygun tamam dedim kapora bıraktım gittim para çektim. Geldim dükkanda çalışan biri dedim kapora bırakmıştım ne kadar daha vericem. Anlaştığımız fiyattan 200 TL daha fazla istedi. DEdim böyle anlaşmamıştık sonra çalışan çocuk dedi amca bu fiyat çok ucuz bu fiyata verilirmi diye. Neyse DÜkkan sahibi dedim artık laf ağızdan bir kere çıkar o fiyatı söyledim bu arkadaşa o fiyattan vericez dedi. Mutlu oldum ve cihazı aldım çıktım
yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ultra memnunum![]()
Hikayemde bu benim.)
ahahaha seninki daha bi maceraliymisbidaha arastirmayi ilk internetten yaparsan yorulmazsin
![]()
Yok ya zaten intertten araştırıyorum baya meraklıyımdır. Ama hTC One tasarım çok hoşuma gitmişti. G2 nin bu kadar performanslı olabileceğini düşünmemiştim. Yanlış yapmışım![]()
,ben nette bakarken g2yi gormustum, vaaayyy telefona bak yaaa fln diyodum![]()
Arkadaşlar youtube açık olsaydıda bi lg g2nin lansmanını izleseydiniz. Ben orada gördüm öyle bir sunum yapmışlarki lansmanı izledim sonuna kadar hünerlerine hayran oldum ve iphone 4 ve yurtdışı s3 ü verip sıfır g2 aldım![]()