LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
thumb.jpg

Iste bu da nokta oldu. Ben oyle bisey dermiyim hic :(

kukulska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar bi yardımcı olun telefonumun internet paketi sürekli gidiyo 2 saat falan gidiyo anlamadım veri kaybı oluyo yanı birde msj gönderirken %50 oranla msj gönderilemiyor ve tekrar dene diyorum gene gitmiyo

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulup toplanmis iyi bari :) bnde diom ses seda yok nerelerde bu arkadaslar meeeersem sinavlari varmis yafff :)))

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya arkadaşlar bi yardımcı olun telefonumun internet paketi sürekli gidiyo 2 saat falan gidiyo anlamadım veri kaybı oluyo yanı birde msj gönderirken %50 oranla msj gönderilemiyor ve tekrar dene diyorum gene gitmiyo

Internet sorunu ayrıca tartışılır ama diğer sorununuz için daha önceden Sorulan sorulardan birini sorcam. Sim kartınız orjinal micro mu kesme Micro mu. Yani normal hattı keserek mi Micro ya çevirdiniz ?

kukulska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kestirerek yapılmştı kardeşim ya valla sinir oluyorum ya sanırım hattan dolayı orjinal degil.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sabreden ermiş muradına.. :clover: nisan'a şurada kaç gün kadı sayılı günler çabuk geçer derler :mrgreen:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sabreden ermiş muradına.. :clover: nisan'a şurada kaç gün kadı sayılı günler çabuk geçer derler :mrgreen:

isiniz gucunuz kitkat ya :D iyi.bisi olda grri donmezdim ben :D daha hala stabile olmamis bu :) sistem oturana kadar en iyisi 4,2,2 :)) bu arada 4.4.2 ye root yapanlar xposed yukleyip calisiyormu bi haber versinlr bana :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG seçimleri mi bekliyor acaba duruma göre dağıtmayacak :P

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
LG seçimleri mi bekliyor acaba duruma göre dağıtmayacak :P

seçimlerde lg nin çıkarı ne olcakki müslümanız ya biz hep en son biz hep ezilen biz hor görülen kakılan newyork havalimanında sırf müslüman diye 2 kez xray cihazından geçirilen yine biz ama utanmıyorum müslümanlığımdan gurur duyuyorum kesin lg yönetim merkezinde şöyle konuşuluyordur 4ç4ç2 yi herkeze verdikmi efendim müslümanlar kaldı bi tek hmmm yazık la hadi verelimde onlara sevinsin garibanlarmı deniliyor anlamadımki lg ağzının ortasına 2 tane çakasım var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kullandığın gsm firmasına gidip orjinal micro alabilirsiniz

yalnızca 8liracık alıyolar :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

isiniz gucunuz kitkat ya :D iyi.bisi olda grri donmezdim ben :D daha hala stabile olmamis bu :) sistem oturana kadar en iyisi 4,2,2 :)) bu arada 4.4.2 ye root yapanlar xposed yukleyip calisiyormu bi haber versinlr bana :))

4.4.2 ye root çıktımıda haberim yok benim

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
parti isi var galiba :D ama forum kurallarina uyarak bu konuyu kurcalamamamiz grrektiginin altini cizmek.isterdim ama tapatalkta olmuyo :))

Ben güncelleme aldım tr olan romlar daha gelmedi hadi diye diye öldürdüler zaten günleri :mrgreen: az kaldı az gelicek tr yede

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4'de Knock on'un hızını çok beğendim. Knock knock yapar yapmaz ekran açılıyor.

Dead trigger 2 Yükledim , Sanal tuşlar gizleniyor ve oyun tam ekran oluyor. Sıfır kasma var, Gayet kaliteli grafiklere sahip bir oyun. Tavsiye ediyorum tam G2 için yapılmış bir oyun.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar daha onceki mesajlarda yazilmisti ama bulamadim. Telefondan wifi bagli iken dns nasil degistiriyorduk?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Aldım kardeşim g2 yii :)
Ama 402k ne farkediyo 310ndan ?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tarayıcı önerebilecek olan var mı? Şuan Dolphin kullanıyorum.