OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
ben almadım, demekki amamıs tum avrupa ulkelerıTum avrupa ulkeleri aldimi acaba 4.4.2 yi ?

ben almadım, demekki amamıs tum avrupa ulkelerıTum avrupa ulkeleri aldimi acaba 4.4.2 yi ?
bence gonder garantıye, en azından o sarıdan kurtulursun bencehocam işin ilginç tarafı ekran görüntüsü aldığımda kaydedilen resmi pc den açınca hiçbirşey gözükmüyor babamın telefonuyla çektim. ben her ikisini de atıyorum siz değerlendirin.
S4 ile çekilen foto http://imgur.com/5daeC3A
G2 ekran görüntüsü http://imgur.com/LKoLiit
merak etme telefon pert olana kadar satmayi dusuneceğini sanmıyorumtamam hocam ben p.tesi günü yollarım artık napalım telefonsuz bir süre idare ederiz.herhangi bir işlem yapılmadan bilgilendirme yapılıyor değil mi ? ekran değişimi olursa telefonun değeri düşer![]()
valla hocam 3 gün öncesine kadar yerine koyabileceğim telefon yoktu bu olaydan sonra gözlerim her yeri sarı görüyormerak etme telefon pert olana kadar satmayi dusuneceğini sanmıyorum![]()
kesin nazardanvalla hocam 3 gün öncesine kadar yerine koyabileceğim telefon yoktu bu olaydan sonra gözlerim her yeri sarı görüyoryoksa s3 ten sonra g2 benim için devrim niteliğindeydi.dedim ya kendi kendime nazar ettiydim diye
![]()
onemli değilsağlık olsun hocamçok teşekkür ederim ilginize.gecenin bu vaktinde yardımcı oldunuz siz ve ata1996 tekrardan teşekkür ederim
ben almadım, demekki amamıs tum avrupa ulkelerı![]()
Solo launcherde cok güzel temalar var paylasmak istedim
![]()
kameranın olduğu bölümde gıcırdama bende de var onuda yollarken bildiririm.bütün g2 modellerinde varmış bu sorun.onemli değilbende de ölü pixel var bide vurunca teleofndan ses gelio onn için değişim istiyim bende
![]()
kameranın olduğu bölümde gıcırdama bende de var onuda yollarken bildiririm.bütün g2 modellerinde varmış bu sorun.
paralelmiydi senikide hangi ülke seninki
- - - Mesaj Güncellendi - - -
alt taraf banu alkanın yatak odası gibi aynıhehehe
kameranın olduğu bölümde gıcırdama bende de var onuda yollarken bildiririm.bütün g2 modellerinde varmış bu sorun.
gıcırdama olayını takmayın kafaya kardeşlerimeskıden sorunlu telefonlar kullanırken kafaya takmazdık hiçbir şeyi şimdi nasıl bu kadar modern olduk
![]()
Hahaha aynen katılıyorum. Artık eskisi gibi değil hassas telefonlar kullanıyoruz küçük detaylara takılırsak alacak telefon bulamayız![]()
gıcırdama aldığım günden beri var nerdeyse hiç önemsemedim ama ekranda sarı leke tahammül edilemez![]()
hepsi g2 nin yüzündençok şımarttı bizi
![]()
Zaten şuan için lg g serisinden başka telefon istemiyorumTabi zaman neyi gösterir belli olmaz.
teknolojik ürünler şans işte ama özellikle Türkiye'deki servisler sağolsun nedense bir şey oldu mu direkt kullanıcı hatası derler.yeni telefon göndermelerini isteyecem kesinlikle tamir kabul etmem.
hocam ben herhangi bir işlem yapılmadan tarafıma bilgilendirilme yapılmasını isteyeceğim.panel falan değişimine izin vermem komple telefonun değişimini isterim olmaz falan denilirse artık sert çıkışırız artık has geleneğimizi uygularızbiraz da sert çıkarsan cihazı değişebilirler. malum biz Türkler böyle durumlarda sert çıkışınca gereğini yapıyoruz![]()
hocam ben herhangi bir işlem yapılmadan tarafıma bilgilendirilme yapılmasını isteyeceğim.panel falan değişimine izin vermem komple telefonun değişimini isterim olmaz falan denilirse artık sert çıkışırız artık has geleneğimizi uygularız![]()
teknolojik şeyler çok şans işi oldu artık. ben telefonu almanya ya gittiğimde aldım hemde 350 ya,bayağı ucuza geldi ve çok saglam çıktı allaha şükür bi sorun yok su ana kadar. iyiki de almanya dan almışım diyorum şimdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
al benden de o kadarg2 yi yeni aldım bu benı bayağı idare eder,darısı g4 g5 leri almaya inşallah
![]()
Allah, lg g4 kullanıcılar Kulübü nde tekrar bir araya gelmemizi nasip eder inşallah![]()
![]()
ilk telefonum
![]()
şimdiki kullandığım çok duygulandım dokunun ağlarım![]()