LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dolphin'i varsayılan tarayıcı olarak seçtiysen o yüzden oluyordur.
Eğer doğru anladıysam;
Ayarlar - uygulama yöneticisinden Dolphin'i bul ve içinden Varsayılanları temizle'ye bas.

Dediğimi doğru anladınız ama bana hiç sormadı daima bunu seç seçeneğini. Ben kendi tarayıcısını devre dışı bıraktım yalnız telefonun

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ozaman sana şu şekilde izah edeyim. G2 ve note 3 in ışık için ivme oranları farklı. Yani note 3 ün ivmesi g2 ninkine göre daha kötü. Ortam aydınlını daha geç farkediyor. G2 de bu dahızlı hatta tepkime süreleride yakınlık sönsörünün g2 ninki note 3 den daha hızlı çıktı2 saniye kadar. İso ise gerçekci ışığı yakalamk için kullanılır ki sang kendi kullandığı img sensörleri gerçekten iso değerlirinin tutmamasına sebeb oluyor. (inşallah s5 dede aynısı olmaz)

Eylül AYINDA G2 DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM TELOFONLARIN BİRBİRLERİ İLE KARŞILASTIRMASINI YAPHTIM VE KULLANDIM 1 HAFTA ARALARINDA EAN Yİ G2 VE Z1 Dİ. Ama inşallah eğer bu yaz s5,z2 ve g3 piyasaya çıkarda onlarıda zorlayıp testlerini yapıp denerim. Ama daha filex ve z2compactı denemedim hiç. Yalnız satın aldımı zannetmeyin. Akrabalırıma telofon aldırtıp geri iade ettirdiyom ve hepsini kullanıp test yapma imkanı buluyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar önceki sayfalarda paylaşılan ebayda satılan renkli.kaplamalardan almayı düşünen var mı,internetten alışveriş yapmıyorun,almayı düşünen arkadaş varsa ben de bir tane almak isterim,aldığı paradan fazlasını hesabına yatırırım.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gençler cihazımı söktüm tamamen. Birazdan işlemcinin resmini atıcağım.

Geri montajlamaya basladılmda allahtan videoya çcekmişim. Unuttum yeri geriye sarıp o şekilde montajlıyorum :)
Ama nokta lehim olan iketane yer var. İnşallah orları yapabilirim.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
ben uygulama videosunu izledim o linkten kendim yapabilirim gibi geliyor beni fiyat düşündürdü değer mi acaba diye o yüzden daha uygun bulursam diyordum ancak made in usa diyor dandik çin işi şeylere benzemiyor bende almaya karar verdim geldiğinde detaylı yazarım. full siyah deri görünüm mü yoksa karbon fiber görünüm mü alsam karar aşamasındayım şuan.

uygulama videosu: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qJ72iVfnxLQ

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sizce bunlardan hangiisi? http://www.xgearlive.com/products/android/lg/exo-skin-0
Linkte sorun var C.A bey.acamiyorumki

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu kaplanabilen kilflarin fiyatlari hakknda bilginiz varmi acaba

Karbon kiliflardan bahsediyorsunuz sanirim. Yurt disinda 7 dolardan basliyor. Ama cok kullanisli degil. Arkadasim iphone 5e yaptirmisti. Zamanla kavliyor kenarlarindan. Cok estetik olabiliyor fakat kullanisli degi. Tavsiye etmem.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Karbon kiliflardan bahsediyorsunuz sanirim. Yurt disinda 7 dolardan basliyor. Ama cok kullanisli degil. Arkadasim iphone 5e yaptirmisti. Zamanla kavliyor kenarlarindan. Cok estetik olabiliyor fakat kullanisli degi. Tavsiye etmem.

Anladim cok tesekkur ederim

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu sitede g2 bataryası satılıyor tesadüf gezerken buldum örneğin bunu alsak yedek diye uzun yolculuklarda güzel olur ama g2nin arka kapağı ve bataryası içine gömülü olarak geliyor kapağı açsak bile bataryayı gene çıkartamıyoruz çünkü yanında çentikler var harici g2 bataryası nasıl satılırki o zaman bataryayı değişemiyoz ama harici batarya satılıyor tuhaf

http://www.amazon.com/Original-3000...&qid=1395002431&sr=1-1&keywords=lg+g2+battery

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu sitede g2 bataryası satılıyor tesadüf gezerken buldum örneğin bunu alsak yedek diye uzun yolculuklarda güzel olur ama g2nin arka kapağı ve bataryası içine gömülü olarak geliyor kapağı açsak bile bataryayı gene çıkartamıyoruz çünkü yanında çentikler var harici g2 bataryası nasıl satılırki o zaman bataryayı değişemiyoz ama harici batarya satılıyor tuhaf

http://www.amazon.com/Original-3000...&qid=1395002431&sr=1-1&keywords=lg+g2+battery

o telefonun bataryasi ölmüş g2 ler icin, icini acip degistirmek icin, ama bataryali kiliflar vardir bak bi istersen netten

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Telefonun arka kapağı çıkan modeli var ama bildiğim kadarı ile Avrupa ya gelmedi bu cihaz.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefonun arka kapağı çıkan modeli var ama bildiğim kadarı ile Avrupa ya gelmedi bu cihaz.

kapağı açılan bataryası çıkan ve hatta microsd kart yuvası olan g2 kore için özel olarak çıktı benim bahsettiğim kapağı bataryası açılmayan telefonlar için tamam bataryayı alırız bu seferde servis peşinde koştur dur bunu sadece teknik servis yapar yeteneği bilgisi olan kendide yapar ama o riski kimse almaz sanırım @OxyGEN bataryalı kılıflar var evet ama o zaman bi telefon değil tuğla taşırsın bu seferde :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kapağı açılan bataryası çıkan ve hatta microsd kart yuvası olan g2 kore için özel olarak çıktı benim bahsettiğim kapağı bataryası açılmayan telefonlar için tamam bataryayı alırız bu seferde servis peşinde koştur dur bunu sadece teknik servis yapar yeteneği bilgisi olan kendide yapar ama o riski kimse almaz sanırım @OxyGEN bataryalı kılıflar var evet ama o zaman bi telefon değil tuğla taşırsın bu seferde :)

kardesim o linkteki orjinal lg g2 bataryasi :) yedek degil :)

bide nette anlatimi var videolu :))

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar nova launcher yükledim yanlışlıkla stock launcherı daima isaretledim,her home tusuna.basınca.nova yerine stock acılıyor nasıl düzeltebilirim?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar nova launcher yükledim yanlışlıkla stock launcherı daima isaretledim,her home tusuna.basınca.nova yerine stock acılıyor nasıl düzeltebilirim?

ayarlar, uygulamalar,hepsi,anaekran, varsayilanlari sifirla

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kardesim o linkteki orjinal lg g2 bataryasi :) yedek degil :)

bide nette anlatimi var videolu :))

bunu buldum ama bu nedir yaa bi bataryayı çıkartmak için adam ta nereleri söküyor yok abi benim yapçağım iş değil kendime güvenemedim ben :)

[video=youtube;DKoYvxWRx6g]https://www.youtube.com/watch?v=DKoYvxWRx6g[/video]

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gençler cihazımı söktüm tamamen. Birazdan işlemcinin resmini atıcağım.

Geri montajlamaya basladılmda allahtan videoya çcekmişim. Unuttum yeri geriye sarıp o şekilde montajlıyorum :)
Ama nokta lehim olan iketane yer var. İnşallah orları yapabilirim.

Hayirdir neden soktun

repairman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu buldum ama bu nedir yaa bi bataryayı çıkartmak için adam ta nereleri söküyor yok abi benim yapçağım iş değil kendime güvenemedim ben :)

[video=youtube;DKoYvxWRx6g]https://www.youtube.com/watch?v=DKoYvxWRx6g[/video]

Adam profesyonel kolunda topraklama bileziği bile var :) dikkatimi çekti yani. Belli ki defalarca söküp takmış cihazı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kazakistan a bile 4.4.2 geldi bizde hala yok yani. Listeyi gördünüz mü bilmiyorum ama Polonya, Baltık ülkeleri için birde CIS yazan bir yer var onlara da yeni sürüm yayınlanmış. Tabi ayrıca Almanya 20B

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sıkın disinizi az kaldi az bana ne demeli beninkide singapur gosteriyor.