LG G2 Kullanıcıları Kulübü

blkblk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G2 yi yeni aldım daha 2 gün oluyor 32 gb black google play ye giriyorum thor 2 yi bilirsiniz o oyunu arattığım zaman çıkmıyor.Pc den giriyorum play store ye thoru arattığım zamn çıkıyor ama cihazınız bu öğeyi desteklemiyor yazıyor acil yardım istiyorum!!!!!!!!

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Lg G2 yi yeni aldım daha 2 gün oluyor 32 gb black google play ye giriyorum thor 2 yi bilirsiniz o oyunu arattığım zaman çıkmıyor.Pc den giriyorum play store ye thoru arattığım zamn çıkıyor ama cihazınız bu öğeyi desteklemiyor yazıyor acil yardım istiyorum!!!!!!!!

o zaman snde internetten indir ordan.telefona at kur ama google playdan.degil

blkblk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim internette 47 mb boyutlu apk dosyası war indiriyorum usb ile telefona atıyorum ama kurmuyor hata diyor (ayrıca oyun boyutu 1gb aşkın)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kardeşim internette 47 mb boyutlu apk dosyası war indiriyorum usb ile telefona atıyorum ama kurmuyor hata diyor (ayrıca oyun boyutu 1gb aşkın)

bide datasi var kardesim.onun, sd obb veya sd data olr, telefonun android.data ve ya android obb klasorune atarsn.oyle.çalışır

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim datasını bulabilirsen link atabilirmisin rica etsem ben bulamadım

Ben de bulamadım malesef. 47.55MB'lık bir apk dışında bulamadım. Google Play marketteki uygulama 950MB. marketteki boyutundan düşük boyuttakiler sahtedir. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] senin bahsettiğin data'lar asphalt 8, RR3 gibi sonradan indirilen oyunlar için geçerli. Farkettiysen bu oyunların marketteki boyutu 12-15MB falan ama telefona kurduktan sonra 1,5GB dosya indiriyor. Ama Thor'un marketteki boyutu 950MB yani datası içinde iniyor direkt. kurduktan sonra data indirmiyor.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben de bulamadım malesef. 47.55MB'lık bir apk dışında bulamadım. Google Play marketteki uygulama 950MB. marketteki boyutundan düşük boyuttakiler sahtedir. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] senin bahsettiğin data'lar asphalt 8, RR3 gibi sonradan indirilen oyunlar için geçerli. Farkettiysen bu oyunların marketteki boyutu 12-15MB falan ama telefona kurduktan sonra 1,5GB dosya indiriyor. Ama Thor'un marketteki boyutu 950MB yani datası içinde iniyor direkt. kurduktan sonra data indirmiyor.

abi, biliyorum ama indigide.android.de kendine.klasor olurturuyor, android ios gibi kapali kaynak.yazilimli.dahil, yani.sadece apk den 900 mb olmaz androidde

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
abi, biliyorum ama indigide.android.de kendine.klasor olurturuyor, android ios gibi kapali kaynak.yazilimli.dahil, yani.sadece apk den 900 mb olmaz androidde

Thor'un bilgileri

Güncellendi
27 Şubat 2014

Boyut
953M

Mevcut Sürüm
1.2.0n

Fifa 14

Ek bilgiler

Güncellendi
12 Mart 2014

Boyut
1,3GB

Mevcut Sürüm
1.3.3

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Thor'un bilgileri

Güncellendi
27 Şubat 2014

Boyut
953M

Mevcut Sürüm
1.2.0n

Fifa 14

Ek bilgiler

Güncellendi
12 Mart 2014

Boyut
1,3GB

Mevcut Sürüm
1.3.3
inerken "şu dosyaya ek : thor" yazıo ama , dikkat et biraz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Thor'un bilgileri

Güncellendi
27 Şubat 2014

Boyut
953M

Mevcut Sürüm
1.2.0n

Fifa 14

Ek bilgiler

Güncellendi
12 Mart 2014

Boyut
1,3GB

Mevcut Sürüm
1.3.3
http://yadi.sk/d/GHdgWkc6KciTk şu mu bi bakcanız mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 çok ince pek çok detaya sahip ve satılabilecek en ucuz şekilde piyasaya konulmuş cihaz. htc one a her konuda (kasa hariç) fark atar. Kafanı kasaya takma.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g2 ve note3 fotoğraf ve video farkları ben pek bi fark göremedim sanki note3 biraz daha canlı geldi o kadar bana

e2pldA.jpg

wjdDl9.jpg

[video=youtube;vEs-HaN4Wok]http://www.youtube.com/watch?v=vEs-HaN4Wok&feature=youtu.be[/video]

arada öyle çok ciddi farklar yok anlaşılan

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note3 ile G2 nin ekran parlaklıkları yüzde kaçtı acaba ? Ama note3 ekranı biraz daha canlı g2 ye göre arkadaşımda var ve video izlerken ekranı daha canlı gösteriyor parlaklık aynı olsa bile.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] , [MENTION=395073]blkblk[/MENTION] sanırım buldum http://turbobit.net/chhakiyyhd9g.html

g2 ve note3 fotoğraf ve video farkları ben pek bi fark göremedim sanki note3 biraz daha canlı geldi o kadar bana

e2pldA.jpg

wjdDl9.jpg

[video=youtube;vEs-HaN4Wok]http://www.youtube.com/watch?v=vEs-HaN4Wok&feature=youtu.be[/video]

arada öyle çok ciddi farklar yok anlaşılan
ayak parmaklarına for :D :D 1.resim :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
xVjOMB.jpg

NOTE3

KZl69o.jpg

G2

fark görebilen varmı benim gözler çokta iyi değil

@OxyGEN sizlerdende hiç bi şey kaçmıyor valla ben bile dikkat etmedim o kadar :)

Note3 ile G2 nin ekran parlaklıkları yüzde kaçtı acaba ? Ama note3 ekranı biraz daha canlı g2 ye göre arkadaşımda var ve video izlerken ekranı daha canlı gösteriyor parlaklık aynı olsa bile.

aynı dostum köküne kadar açtım ikisinede parlaklıklar resim modları 2side normal 2side 13 mp ben bile note3ün biraz daha canlı olduğuna kanaat getirdim uzağı iyi göremem ama yakını iyi görürüm

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note 3 biraz daha koyu bi renk cikarmis meydana okadarda fark yok.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=391708]PrestigeMan[/MENTION] note3te kırmızılar biraz daha canlı çıkıyor g2 biraz soluk kalıyor noteün dpı yüksek ama 445 g2 kaç bilmiyorum

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=375924]murat0671[/MENTION] böyle baktığın zaman note3ü görmeden g2 süper resim çekiyor deriz buna bi itirazımız yok ama işte bu aynı resmi ayn modlarda note3 le çekmek gerekiyor farkı görebilmek için eminim note3 beyazları biraz daha canlı çıkarır tek başına anlayamayız resim kalitelerini zaten g2de çok güzel resim çekiyor ben çok resim çektim içerde dışarda note3 acık daha canlı ve parlak çıkarıyor o kadar çok büyük bi fark yok yani

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=375924]murat0671[/MENTION] böyle baktığın zaman note3ü görmeden g2 süper resim çekiyor deriz buna bi itirazımız yok ama işte bu aynı resmi ayn modlarda note3 le çekmek gerekiyor farkı görebilmek için eminim note3 beyazları biraz daha canlı çıkarır tek başına anlayamayız resim kalitelerini zaten g2de çok güzel resim çekiyor ben çok resim çektim içerde dışarda note3 acık daha canlı ve parlak çıkarıyor o kadar çok büyük bi fark yok yani

Samsung bunu hep yapıyor tv lerde aynı çok janjanli görüntü. doğal a en yakın görüntü en iyisidir kısas bu olmalı

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=375924]murat0671[/MENTION] kendi çıplak gözümle bile baktığım halde tv note3ün çektiği kadar canlı gelmiyor gözüme bi hile var burda g2 neyse onu çekiyor çektiğim resme g2yle çıplak gözle baktığım halde tv o kadarda canlı gözükmüyor g2 yle çektiğim gibi görüyorum

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iso değerlerinden kaynaklı parklaklık. Ama o oyunların vedesunu çekerken g2 nin parklaklını yanılmıyorsam açmamışşın. Eğer açsaydın 100 yüz Kamerada daha bulanık gözükürdü. Note 3 de kamera çekiminde iso değeri 400 deer daha yüksek. Ama g2 de 4.4 de mod ile iso değeri arttır birde o şekilde çek note 3 le aynı olduğunu göreceksein.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
iso değerlerinden kaynaklı parklaklık. Ama o oyunların vedesunu çekerken g2 nin parklaklını yanılmıyorsam açmamışşın. Eğer açsaydın 100 yüz Kamerada daha bulanık gözükürdü. Note 3 de kamera çekiminde iso değeri 400 deer daha yüksek. Ama g2 de 4.4 de mod ile iso değeri arttır birde o şekilde çek note 3 le aynı olduğunu göreceksein.

parkalklıklar 2side otomatikti hocam isoda otomatikti çünkü tek tek başka atladığım bi şey olamaz resim modları normal tvnin resmini çekerken bile 2side aynı uazklıkta olsun diye halının kenarını çizgi yaptım öyle çektim aklıma başka bi şey gelmiyor atladığım bi şey olabilir belki

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
xVjOMB.jpg

NOTE3

KZl69o.jpg

G2

fark görebilen varmı benim gözler çokta iyi değil

@OxyGEN sizlerdende hiç bi şey kaçmıyor valla ben bile dikkat etmedim o kadar :)

aynı dostum köküne kadar açtım ikisinede parlaklıklar resim modları 2side normal 2side 13 mp ben bile note3ün biraz daha canlı olduğuna kanaat getirdim uzağı iyi göremem ama yakını iyi görürüm
Kardeş note3 de renkleri çok canlılık kazandrmış buyzden bulanık çıkmış biraz. ama g2 de solgunluk oldugu için gerçek renkler ortaya çıkmış ve bulanıklık ortadan kalmış (renklerin etrafa dağılmasından bahsediyorum)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
canlı canlı bi video daha çekeyim ayarlarınıda kapsayan bir video

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
note3 ekran daha dinamik renklere sahip ama g2 de dogal renk neyse o [MENTION=156007]djvietnam[/MENTION]

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
dapytuvu.jpg
(g2) ile cekilen
utuhemed.jpg
note3 ile cekilen isigi biraz daha dusuk ortamda cektim note3 napcak bakalim diye videoda birazdan geliyor ayar videosu

[video=youtube;LtxbERr3vXY]http://www.youtube.com/watch?v=LtxbERr3vXY&feature=youtu.be[/video]

bi bakın bakalım belki atladığım nokta vardır son resimleri çektiğim ayar videosu işte böyleydi

buda sabah g2yle kahvaltıda çektiğim resim

K4Ny4Y.jpg

[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] bu sefer ayaklarımı göremezsin :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beyler yok mu yardım edecek g2 ye 4.4.2 20B romu kurcam ama beceremiyorum :)