LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Benimde imzam acik ama burda yazmiyor tapatalktan yollandigi.baska formlarda cikiyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Tapatalktan yazdim. Bu mesaji

uju7a5ab.jpg

nyvaqu2e.jpg

de4u6e9y.jpg
kardes son.resimde sanirim none yazio sende, eger.tapatalktayken.bakiosan.mesjlara, o.zaman tapatalktan.gonderildi.demiyo.haberin.olsn,. pc sitasindeyken.sadece

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Her telefonu g2 gibi ekrana dokunarak acmaya calisiyorum iphone5 kullanan arkadasimin telefonunu knock on varmis gibi acmata kalktim arkadasim diyor napiyosun la :) annemin nokia 1100 telefonunuda oyle acmaya kalktim amaaan napiyom ben yaa oluyorum lg aliskanlirimizi bizdu valla :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] kardesim o guik memoda yaziyi nasl yaziyorsun yaaa benim parmaklarmi kalin geliyor anlamiyorum o kucuk alana yazamiyorum ben :((

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her telefonu g2 gibi ekrana dokunarak acmaya calisiyorum iphone5 kullanan arkadasimin telefonunu knock on varmis gibi acmata kalktim arkadasim diyor napiyosun la :) annemin nokia 1100 telefonunuda oyle acmaya kalktim amaaan napiyom ben yaa oluyorum lg aliskanlirimizi bizdu valla :)

ben o konuya girmek.bile.istemiyom :D galaxy note, s3, s2 3310,6210 ve dahasi.:D benimki.daha beter :D kilt ac tusuna.iki.kez basarak.acmaya.calistim 3310 da :D snra sinirlendim.yere caldim.:P

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hahaha ben bilerek yapıyorum bunu milletin telefonuna :D sonrada aa benim telefondan alışkanlık diyorum :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Ben cozumu buldum galiba mobil veriden girmiyorum modemin wifisinden giriyorum yani pcden girmis gibi gozukuyor olabilirim. ve o yuzden mobil cihazdan yazildi cikmiyor olabilir bilmiyorum ama tahminim bu yonde

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Ben cozumu buldum galiba mobil veriden girmiyorum modemin wifisinden giriyorum yani pcden girmis gibi gozukuyor olabilirim. ve o yuzden mobil cihazdan yazildi cikmiyor olabilir bilmiyorum ama tahminim bu yonde

sen bilgisayardaki.sitden.girince imza gozukmuyo mu ? normalde gozukmesi lazim, dur.deniyim bi, tapatalkta gorukmuyo zaten

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Knock on candir yaw

Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Benim anlamadigim madem boyle olabiliyodu knock on g2. Ilk amiral gemide degil daha once htc one ne bilim s3 veya note2 bunlar ciktiginda donemin en şaşali modelleriydi neden bunlara jnock on destegi sunulmadi o donemde anlamak guc yoksa akillarinami gelmedi oda olabilir

Evet tartismaya acik bir konu.sebep nedir.merak ettim simdi