LG G2 Kullanıcıları Kulübü

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Biraz önce güncelleme merkezini kontrol ettim ve 520MBlık bir güncelleme vardı ve şu an indiriliyor. Sonunda kitkat sürümüne kavuşuyorum galiba :D

(Not: Cihaz Almanya'dan alınmıştır.)

agyra4uv.jpg

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaşlar birkaç sorum olacak..
1) güncellemeden sonra sarj performansı düşüyormu artıyormu yoksa bi değişiklik olmuyormu?
2) tavsiye edeceğiniz fiyat/performans açısından en uygun kılıf nedir?
3) görüntülü konuşma yok deniyor, doğru mu? (çok sasırdım) doğru ise neden böyle bir telefonda bu özellik olmaz? bu sıkıntıyı aşmanın yöntemi nedir?
4) ve son olarak 32 gb lık modeli bir LG magazasından 1600tl ye buldum. fiyat için ne dersiniz? (LG Türkiye garantili tabiki)

şimdiden cok tesekkur edıyorum..

Görüntülü konuşma var karşılıklı denedim ben hangoustla gayette iyi performans. Guncelleme yapmadim ama guncelleyen arkadaslar memnun %17 performans artisi var lg.kendi video çekti sarz konusuna gelirsek ben normal kullanimim 2gun rahat gidiyor. Gun icerisindede cok oyalaniyorum telefonla. Guncelleyen arkadaslar sarz performansinin dahada iyi oldugunu belirttiler. Fazla oyun severseniz telefon cabuk isiniyor soylemesi

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Biraz önce güncelleme merkezini kontrol ettim ve 520MBlık bir güncelleme vardı ve şu an indiriliyor. Sonunda kitkat sürümüne kavuşuyorum galiba :D

(Not: Cihaz Almanya'dan alınmıştır.)

agyra4uv.jpg

Yeni guncelleme eklemis bi kac ulkeye. Amansiz bekleyis icerisindeyim bende benim cihazda singapur gosteriyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
AME sürümü united arab emirates dir inşallah bir bulamadım

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kullanicilari bu yonden dusunmeleri gerek tek guncelleme yapip hepsine gelmesi gibi neden o ulkeye geliyorda biz beklemek zorundayız diye insanlar sabir taşı oluyor :-D

Seamans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonun Türkiyemi yada başka ülkemi olduğunu nsl anlysnz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben Almanya V10E'ye geri dönüyorum. Ota ile V20B kuracağım :mrgreen:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Geç de olsa güncelleme geliyo hele şükür...
zaten belirtmiştik önceki sayfalarda :D yani 1 ay önceden biliyoduk biz :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] , [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] abi avatarım nası olmş ? :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
zaten belirtmiştik önceki sayfalarda :D yani 1 ay önceden biliyoduk biz :D

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] , [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] abi avatarım nası olmş ? :D

Reklam kokmuş biraz :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar v10E sürümüne geri dönüp v20b yi ota ile alıcaktım fakat v10E sürümünü yükleme bitince telefon açılmadı lg ekranı tekrar tekrar geliyo ne yapmam lazım ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar v10E sürümüne geri dönüp v20b yi ota ile alıcaktım fakat v10E sürümünü yükleme bitince telefon açılmadı lg ekranı tekrar tekrar geliyo ne yapmam lazım ?

Hemen hard reset at ama her şeyin silinecek.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam sen 10E ye dönünce güncelleştirmeyi OTA dan alabildin mi ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
V10E kurdun ama OTA'dan V20B güncellemesi gelmedi mi?

Hayır gelmedi. pc suite ile de güncellemeye baktırdım ama orda da güncellenmenın mevcut olmaması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin diyo. yalnız söyle bir durum var benım telefon 16 gb lik ben 32 lik olanı kurdum open16g yazanları degıl

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır gelmedi. pc suite ile de güncellemeye baktırdım ama orda da güncellenmenın mevcut olmaması kontrol edilemiyor daha sonra tekrar deneyin diyo. yalnız söyle bir durum var benım telefon 16 gb lik ben 32 lik olanı kurdum open16g yazanları degıl

O zaman bir de v10E'nin 16G yazanını kurun isterseniz. sonra yine gelmezse V20B'yi direkt kurun artık manuel olarak. Ben OTA olmasa bile şu rooted yazısını silmek için de v10e kurabilirim.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman bir de v10E'nin 16G yazanını kurun isterseniz. sonra yine gelmezse V20B'yi direkt kurun artık manuel olarak. Ben OTA olmasa bile şu rooted yazısını silmek için de v10e kurabilirim.

anladım hocam tamam birde 16g yazanı deniyim bakalım olacak mı

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
V10E kurdun ama OTA'dan V20B güncellemesi gelmedi mi?

Ortaya koymuşsun LG logosunu :D
LG kullanıcısı oolarak en dogal hakkım bu yanı :D :D samsung a geçersem de onun g sını kullanırım :D :D ama geçeceğimi sanmıyorum :D hemde g ye ne kadar farklı şekil eklenebilir ki :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tam şuanda Android 4.4 KİTKAT güncellemesini indiriyorum Taiwan Romu yüklü hadi bakalım varsa başkaları bilgilendirme benden olsun :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
neresi reklam kokmuş ki :D :D

olabilir ya sonuçta klup burası, yani konusu diye bişi yok, belki görmemiştir fln olabilir yani :)

Bende konu uzerinde daha detayli bilgiye sahip olacagini düşündüm. Bende senin gibi düşündüm

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

sayfasından an itibariyle yayınlanan 4.4.2 güncellemelirini görebilirsiniz. Türkiye için tahminimce yarın öğle vakitlerinde çıkar. Ve güncelleme gözükdüğünde hemen yükleme yapmayınız. Ben daha öncesinde gözükdüğünde 4.4 cihaz yanıyordu orjinal roma dönmek zorunda kalmıstım. Başlangıç bugları olabilir bir süre bekleyin.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bende konu uzerinde daha detayli bilgiye sahip olacagini düşündüm. Bende senin gibi düşündüm
olabilir tabi ama link vererek yaparsan daha iyi olur çünkü bilememiştir, alışamamıştır, buyuzden, yanı seninki sankı kovuyo gibi olmuş oyuzden yani :) yoksa bi sorunum yok :)