LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanmadim ama onermem, mesel telefonu birisine vereceksin, icini.bosaltmadan veremesin vs vs.

Zaten cebinde cüzdanı olan insanlarız kılıfı cüzdan olarak kullanacağımı sanmıyorum da hani bana QW den güzel geldi tabi kişiden kişiye değişir. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya benim telefonun batarya kullanım oranının çoğunun android sistemi kullanıyor. Resimler alttadır. Bir şey anlamadım.
y6a4uhug.jpg
ny2e4yra.jpg
guge5y4a.jpg

mirror link i kapat bildirim cubugunu indirip, snra osp on screen phone, kapat snra azalir kullanım

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
LG kullanıcı değilim ama bu fan sayfalarının ilk mesajlarına teknik özellikler görseller vs. yapılsa güzel olur sanırım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Korkmuyon mu yaa ben cok tirsiyom ekran cizilcek diye jelatin + QW kap devam :)

Kasko yaptırdım o yüzden hiçbir şey olmuyor. Yaptırmasam kesin düşer kırılırdı. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG kullanıcı değilim ama bu fan sayfalarının ilk mesajlarına teknik özellikler görseller vs. yapılsa güzel olur sanırım.

Bu kulüp çok farklı. :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kasko yaptırdım o yüzden hiçbir şey olmuyor. Yaptırmasam kesin düşer kırılırdı. :D

Bu kulüp çok farklı. :)

Bu kasko işi nasıl oluyo ya bi anlatsana ben şimdi g2 ye aldktan sonrada kasko yaptrabilirmiyim ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben kaskoyu 90tl ye yaptirdim. Ama kaskoluk bir durum olmadi. Duyduklarim kaskonun para tuzagi oldugudur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benım g2 telefonumda kulak koyduğumuz yerden ses gelıyo bıldırım muzık gıbı aşağıdaki hoperlorden ses gelmıyo ne yapmalıyım

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim dgrusunu solemek gerekirse lg rom yapmayi.cok.iyi.bilmiyor buyzden bazi.sorunlar cikar ama bize soylersen hallederiz, piyasadaki.en iyi telefon u almak.istersen g2 almani.tavsiye ederim ama yok illa iphone 5s vs. telefon almak.istiyosan sen bilirsin :)
almaya karar verdim yardımınız içinde çok teşekkür ederim.

kardeşim dgrusunu solemek gerekirse lg rom yapmayi.cok.iyi.bilmiyor buyzden bazi.sorunlar cikar ama bize soylersen hallederiz, piyasadaki.en iyi telefon u almak.istersen g2 almani.tavsiye ederim ama yok illa iphone 5s vs. telefon almak.istiyosan sen bilirsin :)

almaya karar verdim yardımınız içinde çok teşekkür ederim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar open kitkatlar çıkmış almanya ve portekiz için,rom atmayı bilmediğim için yükleyemiyorum deneyen var mı hiç?