LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar ben lg g2 almayı düşünüyorum yanlız kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz.
1.3g çalışıyormu?
2.donma sorunu varmı
3.güncellemeler geliyormu
4.dayanıklılığı nasıl yardımcı olursanız sevinirim bunlar duyduklarım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Avea candır. 8 yıldır kullanıyorum yeterli. :D

mrb arkadaşlar ben lg g2 almayı düşünüyorum yanlız kararsız kaldım bana yardımcı olurmusunuz.
1.3g çalışıyormu?
2.donma sorunu varmı
Hiçbirinde sorun yok. İnce bi kılıfla dayanıklılığı da arttırırsınız.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
1.3g çalışıyormu?
2.donma sorunu varmı

dayaniklilik ile sorunlari var ama şans isi bu, donma olmaz,olsa da kullandigin rom ile alakalidir, guncelleme nisanda gelicek ve 3g hattin aktifse çalışır

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu mobil şebekedeki çekmeme sorunu hatla mı ilgili acaba ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Antalyada süper. Ben ıspartada okudum, orda da süperdi. Bariz geliştirdikleri belli oluyor. 2-3 sene önce hat çekmeyen yerlerde şimdi 3G çekiyor. Bizim evde 15mbps 3G hızı alıyorum.

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu telefonu 1 haftadır araştırıyorum 6-7 tane inceleme videosu izledim hemen hemen herşeyini araştırdım lg'nin yaptığı bu değişiklik insanı biraz hem korkutuyor hemde şaşırtıyor acaba bütün sistemleri oturtmuş mu diye oyüzden iyi bilgi sahibi olmak istiyorum. bence şuan piyasadaki en iyi telefonlardan olduğu kesindir. bu forumdaki herkes lg g2 kullanıcısı galiba?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben bu telefonu 1 haftadır araştırıyorum 6-7 tane inceleme videosu izledim hemen hemen herşeyini araştırdım lg'nin yaptığı bu değişiklik insanı biraz hem korkutuyor hemde şaşırtıyor acaba bütün sistemleri oturtmuş mu diye oyüzden iyi bilgi sahibi olmak istiyorum. bence şuan piyasadaki en iyi telefonlardan olduğu kesindir. bu forumdaki herkes lg g2 kullanıcısı galiba?

kardeşim dgrusunu solemek gerekirse lg rom yapmayi.cok.iyi.bilmiyor buyzden bazi.sorunlar cikar ama bize soylersen hallederiz, piyasadaki.en iyi telefon u almak.istersen g2 almani.tavsiye ederim ama yok illa iphone 5s vs. telefon almak.istiyosan sen bilirsin :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet o kadar detaya inmedim önemli olan orda sensör olduğu :mrgreen:

Bu arada youtube sizde de böyle oldu mu?
5a4aryqa.jpg

Bu ne ya? resmen kemiğe benzetmişler. kendileri yesin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Korkmayın 4 aydır kullanıyorum, hiç sıkıntı çekmedim. Tabi biraz da bilinçli kullanmak gerek.

Bu ne ya? resmen kemiğe benzetmişler. kendileri yesin.

Aynen öyle. Bir şey mi ima ediyorlar anlamış değilim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Korkmayın 4 aydır kullanıyorum, hiç sıkıntı çekmedim. Tabi biraz da bilinçli kullanmak gerek.

Aynen öyle. Bir şey mi ima ediyorlar anlamış değilim.

ben bilincli sorunlar yaratiyorum ama iyi telefon yaa :)

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cüzdan-kılıf kullanan var mı acaba ? Kullanan varsa kullanım görüşlerini bildirebilirse sevinirim :) Teşekkürler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Cüzdan-kılıf kullanan var mı acaba ? Kullanan varsa kullanım görüşlerini bildirebilirse sevinirim :) Teşekkürler.

kullanmadim ama onermem, mesel telefonu birisine vereceksin, icini.bosaltmadan veremesin vs vs.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Cuzdan kilif zor olur bence. Hadi karti cikar hadi karti yerine sok.

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya benim telefonun batarya kullanım oranının çoğunun android sistemi kullanıyor. Resimler alttadır. Bir şey anlamadım.
y6a4uhug.jpg
ny2e4yra.jpg
guge5y4a.jpg

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burda kapatmam gereken uygulama var mı? Varsa nerden nasıl kapatabilirim?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cüzdan kılıf öyle içine para koyduğunuz cüzdanlardan değil arkadaşlar. Kapaklı kılıfın 2-3 tane kart gözü olanlarından. :) Tabi isteyen içine para da koyar ama öyle cüzdan gelmesin aklınıza. :) Biraz karışık bir cümle oldu ama nilgün hanımın önceki sayfada paylaştığı kılıflardan sağdan 2.si cüzdan kılıf olarak geçiyor mesela. Daha teferruatlı cüzdan kılıflar ise bayanlar için tasarlanıyor. Onları erkeklerin kullanması mümkün değil. :D

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cüzdan kılıf öyle içine para koyduğunuz cüzdanlardan değil arkadaşlar. Kapaklı kılıfın 2-3 tane kart gözü olanlarından. :) Tabi isteyen içine para da koyar ama öyle cüzdan gelmesin aklınıza. :) Biraz karışık bir cümle oldu ama nilgün hanımın önceki sayfada paylaştığı kılıflardan sağdan 2.si cüzdan kılıf olarak geçiyor mesela. Daha teferruatlı cüzdan kılıflar ise bayanlar için tasarlanıyor. Onları erkeklerin kullanması mümkün değil. :D

Bu cüzdan kılıflar banka kartlarını bozmasın manyetik alani var ya