LG G2 Kullanıcıları Kulübü

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostlar bu camera 360 arka planda hep calisiyor.bende kaldirmak istemiyorum malum iyi bi program bunun arka planda calismasini.nasil engelleriz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Almanya vodafone kitkat kullananlar memnunmusunuz?memnunsanız ben de gecmek istiyorum bu 10C nin kamerası öldürecek beni artık,türkiyeye gelecegi yok kitkatkın..

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teli ilk aldığımda Asphalt 8 yüklemiştim ee sonra hafıza azalınca silmek zorunda kaldım
Şimdi yüklemek istiyorum google playda gözükmüyor
confused1.gif

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Piano teması var lg smart world da

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide ben yapilacaklar listesi istiyorum masaustunde hep gozumun onunde bunun imkani varmi acaba

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Telefon uykuda hiç şarj yemiyor ki. Son 1 saat yaklaşık %2 düşüş olmuş. Demekki bir şekilde kullanılmış. :)
abi sen hep beni bozma çabaları içindesin ama ya :D belki arka planda bişi açıktır , müzik fln dinliyodur yada ona benzer bişi :D yogun kullanmamış yanı :D onu anlatmaya çalıştım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Onu nasil
yapiyoruz zahmet olmazsa anlatir misin
ana sayfada boş bi yere basılı tut yada secenek tusuna bas, widget ekle de ordan görevler yazar widgetlerin altında yada not defteri yazar, bunları resize yapabiliyosunuz buyuzden bos bır yere koyup ordayken kuçultebilirsiniz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
abi sen hep beni bozma çabaları içindesin ama ya :D belki arka planda bişi açıktır , müzik fln dinliyodur yada ona benzer bişi :D yogun kullanmamış yanı :D onu anlatmaya çalıştım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ana sayfada boş bi yere basılı tut yada secenek tusuna bas, widget ekle de ordan görevler yazar widgetlerin altında yada not defteri yazar, bunları resize yapabiliyosunuz buyuzden bos bır yere koyup ordayken kuçultebilirsiniz

Hiç olur mu öyle şey :D

hamanevu.jpg