Salih00
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar ya ne zaman gelecek bu kitkat
Evet ya 1 aydır durmadan söyluyolar yok bu gun çıkcak yok şu gunArkadaslar ya ne zaman gelecek bu kitkat
Dostlar bu camera 360 arka planda hep calisiyor.bende kaldirmak istemiyorum malum iyi bi program bunun arka planda calismasini.nasil engelleriz
Greenify indirin.
Greenify root istiyor.
root felan gerektirmiyo demi bu program :confused1:Greenify indirin.
Sistem dosyaları için Root istiyor. Kullandım ben
Kurdum calisiyor gibi
Calismiyormus kapatmiyor
google playdan indirmediğin gözükmez, istersen link atıyım indir?Ben teli ilk aldığımda Asphalt 8 yüklemiştim ee sonra hafıza azalınca silmek zorunda kaldım
Şimdi yüklemek istiyorum google playda gözükmüyor![]()
Piano teması var lg smart world da
Maşallah nazar değmesinskorum güncelliğini korusun
Sanırım bu kadar övmek çok oldu
:sly:
![]()
konuyu kaçırdım da (yine ) neyin listesi?Bide ben yapilacaklar listesi istiyorum masaustunde hep gozumun onunde bunun imkani varmi acaba
konuyu kaçırdım da (yine ) neyin listesi?
Ya ana ekranda bi yapılacaklar listesi olsa gözümün önünde hep iyi olurdu g2 de yapabiliyormuyuz bunu xperiada görmustum
haa anladımYa ana ekranda bi yapılacaklar listesi olsa gözümün önünde hep iyi olurdu g2 de yapabiliyormuyuz bunu xperiada görmustum
abi aklıma yeni düştüsen telefonu hep uykuda kullanmışşın
en azından son 3 saat
![]()
Not defteri widget'ı koyun.
Not defteri widget'ı koyun.
abi sen hep beni bozma çabaları içindesin ama yaTelefon uykuda hiç şarj yemiyor ki. Son 1 saat yaklaşık %2 düşüş olmuş. Demekki bir şekilde kullanılmış.![]()
ana sayfada boş bi yere basılı tut yada secenek tusuna bas, widget ekle de ordan görevler yazar widgetlerin altında yada not defteri yazar, bunları resize yapabiliyosunuz buyuzden bos bır yere koyup ordayken kuçultebilirsinizOnu nasil
yapiyoruz zahmet olmazsa anlatir misin
abi sen hep beni bozma çabaları içindesin ama yabelki arka planda bişi açıktır , müzik fln dinliyodur yada ona benzer bişi
yogun kullanmamış yanı
onu anlatmaya çalıştım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ana sayfada boş bi yere basılı tut yada secenek tusuna bas, widget ekle de ordan görevler yazar widgetlerin altında yada not defteri yazar, bunları resize yapabiliyosunuz buyuzden bos bır yere koyup ordayken kuçultebilirsiniz
Hiç olur mu öyle şey
![]()