• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Tam koltuğa oturdunuz ve aklınıza birden televizyon açmak geldi. kumandayı arıyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki kumanda odanın öteki tarafında. İşte o an yıkıldığınız an değil artık. Çünkü artık G2 var. :mrgreen:
(az önce başımdan geçmiş bir olaydır. :D )

Tam koltuğa oturdunuz ve aklınıza birden televizyon açmak geldi. kumandayı arıyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki kumanda odanın öteki tarafında. İşte o an yıkıldığınız an değil artık. Çünkü artık G2 var. :mrgreen:
kaç para verdiler bu reklam için :D

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] [MENTION=392241]drnslmz[/MENTION] sanirim 4.4.2 yi rootlu yuklemeyi buldum :D

Cok güzel ama ben beceremem tlfonun beynini sulandirirm die korkudan yapamam.baba parasyla alindi cunku.babam beynimi patlatir :)))

Ama bu olay uydu dijiturk dsmart tvibu yu kapsamiyorki.sadece televizyonu kumanda ediyor

Tvibuyuda kumanda etmedi sadece tv kumandasinin görevini aliyor.

G2 de sınır yoktur :)) ayrica root isi.biraz sakat oldugu icin sabirsizlik.edip denemeyin :)) snra benim.basima kalmasin :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] in gozetiminde yapabilrsin o ayri mesele :P

Hahahahaha cok guldum ya.tamam basina kalmamak icin yapmicam söz😝😝😝😝

:D çünkü daha deneme asamasinda oldugu icin sorun olabilir :) benim.telede olursa cozebilirim yani :)

Haklisin ablacim.boynum kildan ince bu durumda.yardm edebileceginz herseye ediyorsunuz zaten.buda olmayiversin.senimi uzcem😀😀😀
y3asezut.jpg

[MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] abi nerelerdesin gel artik yaa :D

1549492_10153916039580343_1591105914_n.jpg

Haklisin ablacim.boynum kildan ince bu durumda.yardm edebileceginz herseye ediyorsunuz zaten.buda olmayiversin.senimi uzcem😀😀😀
y3asezut.jpg

:)) sagolun :) ben.pek.yardim.edemesem.de :) bu arada kelimeler arasindaki noktalari bosluk tusu.yerine noktaya bastigim icin olyyo ynlislikla yani :) bu yuzden.kusura bakmayin :)

Abi oyle deme bari 😀 yapma etme kamerayı merak ediyorum sadece siz değişiklik fark ettinizmi