LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Dostlar htc one'a göre karşılaştırma yaparsanız hangisini önerirsiniz

Gorunus olarak eyvallah ona birsey demem senin ne istedigin onemli bende ikisinin arasinda kaldim. Kotu demiyorum guzel telefon benim icin performans ve pil onemliydi tercihim belli g2 oldu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostlar htc one'a göre karşılaştırma yaparsanız hangisini önerirsiniz

Ayrıca da çok canlı kulübümüz var gördüğünüz gibi. =))
Htc One sadece ses konusunda iyi. Diğer her konuda geri kalan bir cihaz. Kararınızı ona göre verin. Tasarım konuları sizin zevkinize kalmış.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
wObEQQ.png

Bu tema cok hosuma gitti ;)

Cidden iyiymiş bende beğendim.

goldentouch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gorunus olarak eyvallah ona birsey demem senin ne istedigin onemli bende ikisinin arasinda kaldim. Kotu demiyorum guzel telefon benim icin performans ve pil onemliydi tercihim belli g2 oldu.

Görünüş olarak htc biraz önde gibi ama önemli olan pil ömrü.Telefonu biraz yoğun olarak kullanıyorum normal kullanımda bile 1 gün sürüyor bendeki htc. yanımda şarj aletiyle dolaşıyorum

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sarj aletini kullanmayi unuttum diyebilirim. Daha tasarruf modunu kullanmadim 4 ay oldu alali telefonu. Aktif olarak kullaniorm telefonu. Gerek oyun gerek internet gerekse fotograf cekimi olsun.

goldentouch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sarj aletini kullanmayi unuttum diyebilirim. Daha tasarruf modunu kullanmadim 4 ay oldu alali telefonu. Aktif olarak kullaniorm telefonu. Gerek oyun gerek internet gerekse fotograf cekimi olsun.

Bayağı iyiymiş o zaman renktaş almayı düşünüyorum çok sağolun bilgilendirme için

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pisman olacagini dusunmuyorum. Bu kulupte her zaman yardimci olabilecek birini bulabilirsin. Her zaman buralardayiz :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Htc temaları da kullanabilirsiniz bu şekilde.
Orjinal launcher
hy7y3u7a.jpg

Smart launcher
3eby9yva.jpg

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Biz gizli bir tarikatiz :D G2Fanümülati:P

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende g2 alıcam da emin deilim g3 çıkabilir diyorlar bide discovery elite var tabi sizce bekliimi diğerlerini yosa g2 alıyımı

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Katiliyorum fazla kullanmadim. Okadar gunluk kulaninim suan 3. Gun %8 aksama kadarda yeter.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3, haziran-temmuz gibi satışa çıkacak deniliyor. Muhteşem olacağı kesin. Arada 4-5 aylık zaman var. Alıp almamak size kalmış. G3 fiyatı yüksek olabilir. Eğer para sorun değil dersen her türlü G2 alırsın, G3 çıkınca satar, G3 alırsın. Para sıkıntı olursa G2 ile yoluna devam edersin.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam 4.4.2 yükledim başarılı bi şekilde fakat dokunmatik şaşırdı ileri diyorum ileri yazan yerin bi tık üstünde algılıyor dokunmatik dokunmatik sorunlu nasıl yapçaz

goldentouch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan zaten htc one kullanıyorum pil süresi haricinde bir sıkıntı yok..En mantıklısı g3'ü beklemek olacak 5 ay bir süre var zaten dedigine göre

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hocam 4.4.2 yükledim başarılı bi şekilde fakat dokunmatik şaşırdı ileri diyorum ileri yazan yerin bi tık üstünde algılıyor dokunmatik dokunmatik sorunlu nasıl yapçaz

Rootsuz muydu cihaz? Nasıl ve hangi yazılımı kurdunuz?

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yavaş yazın biraz 1 saat te 2 sayfa ilerlediniz yetişemiyorum

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rootsuz muydu cihaz? Nasıl ve hangi yazılımı kurdunuz?

yüklemek için root gerekiyor diye root yaptım tekrardan recorwy moda alıp twrp üzerinden full wıpe yaptım daha önceden telefon hafızasına attığım 4.4.2 dosyasını yani şu vodafone ile açılan ekran olan güncelleme dosyasını rarlı bi şekilde attım ordan rom dosyasını install edip yükledim bi yerde yanlışmı yaptık diycem ama ben romları hep bu şekilde yüklerim hiç birinde daha dokunmatikte sorun yaşamadım

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] program versiyonu d80220a vdf -xx bunu kurdum ama dokunmatik şaşırmış durumda

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] program versiyonu d80220a vdf -xx bunu kurdum ama dokunmatik şaşırmış durumda

Arkadaşım hard reset atın. Sizin root yapmanıza gerek yoktu ama bundan dolayı sıkıntı çıkmaz. Sadece işleminiz uzamış.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yüklemek için root gerekiyor diye root yaptım tekrardan recorwy moda alıp twrp üzerinden full wıpe yaptım daha önceden telefon hafızasına attığım 4.4.2 dosyasını yani şu vodafone ile açılan ekran olan güncelleme dosyasını rarlı bi şekilde attım ordan rom dosyasını install edip yükledim bi yerde yanlışmı yaptık diycem ama ben romları hep bu şekilde yüklerim hiç birinde daha dokunmatikte sorun yaşamadım

İşlemi yanlış yapmışsınız. Şimdi farkettim tekrar okuyunca. .kdz dosyasını flashtool ile telefona yüklemeniz gerekiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Siz şimdi kapatın download mod'a alıp flashtool yöntemini kullanın. İndirdiğiniz .kdz uzantılı dosyayı .rar yapmayın sakın. .kdz uzantılı rom'u flashtool'dan seçip yükleyeceksiniz.