Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
İlk 2 seride LG cihazları fazla sıkmamış ancak sonraki serilerde rom, radyo gibi konularda kısıtlamış.
Bencede radyo çek gereksiz. Bende almanya kitkat romunu kursammı yoksa beklesemmi diye kararsız kaldım çok310k benimki
- - - Mesaj Güncellendi - - -
radyo olmasada olur ne gerek var hem ya
310 k serisiSerisi kaç?
:hammer: Muhtemelen operatörün ile alakalı bu durum
Peki bu manuel yüklenen rom da knock knock özellikleri felan çalışıyormu ki? Ben böle bir rom bulamamıştım 4.4.2 için
Simgeseldir o zaman. Ama daha once H gorunuyordu. Dunden beri H+ oldu. Buna anlam veremedim![]()
Şimdi durumların özeti:
TR romu 4.2.2, avea, H+ var.
TR romu 4.2.2, avea, H+ yok.
Almanya romu 4.2.2, avea, H+ yok.
Almanya romu 4.4.2, avea, H+ var.
Bu durumda ne operatörden kaynaklanıyor diyebiliriz, ne telefondan, ne de yazılımdan. Varsa izahınız dinleriz..
şehir farkliligi ve aveanin surekli yeni vericiler dikmesi ve daha kaliteli bir 3g deneyimi sunmasi desem yalan mi olur?
simgesel degil avea ile ilgili obazen cekmiyo bazen cekio bazen.neti yavaslatio kaliteyi azaltiyo fln
)
şehir farkliligi ve aveanin surekli yeni vericiler dikmesi ve daha kaliteli bir 3g deneyimi sunmasi desem yalan mi olur?
Olur çünkü ben aynı evde 4.2.2 deu rom ile H+ görmüyordum, artık görüyorum.hız değişmedi, yer değişmedi sadece rom değişti. Ama bazılarında rom aynı, hız aynı, yer farklı. Tutarsız yani.
belki sen romu yenileyene kadar avea bir vericiyi daha diktionun bi siniri var ve sinyal kuvveti o siniri gecince H, H+ fln oluyo, belki sinyali artiracak bisi yapmissindir yada yeni attigin romun siniri daha düşüktür
Bu arada galeriden bir fotoyu duvar kağıdı yapınca üstteki durum çubuğunun saydamlığı bozuluyordu, yarı şeffaf siyah çubuk geliyordu. O sorunu da düzeltmişler. Her zaman şeffaf artık.