LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
görüntülerin gerçek tabiki benim yazdıklarımı iyi oku. simgeler bazı romlarda yok cümlen yanlış.
keşke hiç geri gelmeseydin çekilecek insan değilsin yemin ederim.

Buraya beni siz çekin ya da size gıcıklık olsun diye gelmedim, arkadaşlara yardımcı olmak için geri geldim. Sizin düşünceleriniz beni ırgalamıyor. Bilmenizi isterim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Benimki avea. Bazi yerlerde H bazi yerlerde H+ oluyor. Demek ki 4.2.2 turkiye romunda H+ yok.

bende ondan bahsediyorum işte simgeler var ama gözükmüyor. türkcell hatta taksam aveada hemen hemen aynı hızları alıyorum diyelim ama simgeler farklı çünkü o simge hattın maksimum çıkabildiği hızla alakalı. bende avea var arada h+ görüyorum ama türkcellde sürekli h+ umarım anlatabildim.

diğer arkadaşa cevap vermeyi bıraktım anlamak istemeyenlerden olduğu için.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende ondan bahsediyorum işte simgeler var ama gözükmüyor. türkcell hatta taksam aveada hemen hemen aynı hızları alıyorum diyelim ama simgeler farklı çünkü o simge hattın maksimum çıkabildiği hızla alakalı. bende avea var arada h+ görüyorum ama türkcellde sürekli h+ umarım anlatabildim.

Anlatamadigim nokta su. 4.2.2 ile H+ simgesi gelmiyordu :) 4.4 te gelmeye basladi. Dunden beri avea kendini gelistirmis olamaz herhalde :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Anlatamadigim nokta su. 4.2.2 ile H+ simgesi gelmiyordu :) 4.4 te gelmeye basladi. Dunden beri avea kendini gelistirmis olamaz herhalde :)

Hcam siz 422 de tr romu 44 de almnya romu kullaniyosnz dimi arkdasta diyor ulke romundan kaynaklanio olblir

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yahu diyorum ya muhtemelen farklı ülkenin 4.4.2 romu kullandığınız için öyel yazıyor. farklı ülkenin operatörlerine ve basebadlarına göre ayarlanmış olduğu için olabilir diyorum. yukarda da aynısını yazdım. türkiye güncellemesi aldığında belkide hatta büyük ihtimal yazmayacak.
4.2.2 orjinal romun içinden systemui dosyasını açın inceleyin içinde bütün simgeleri göreceksiniz diyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

İşte şimdi oldu. Az önce avea'da H+ görmüyordun, şimdi arada bir görüyorum diyorsun. Evet, benim de öyle. Ben de sürekli H+'da kullanmıyorum. Bu da avea'nın alt yapısıyla alakalı bir durum zaten bunu kimse inkar etmez. Cümleleri eksik kuruyorsun sonra boşuna tartışıyoruz kardeşim.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşte şimdi oldu. Az önce avea'da H+ görmüyordun, şimdi arada bir görüyorum diyorsun. Evet, benim de öyle. Ben de sürekli H+'da kullanmıyorum. Bu da avea'nın alt yapısıyla alakalı bir durum zaten bunu kimse inkar etmez. Cümleleri eksik kuruyorsun sonra boşuna tartışıyoruz kardeşim.

Ikiniz arasindaki bu ufak gerilimin sebebi ne acaba :-)

derins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba tlfonuna yazilim güncellemesi gelen oldumu yoksa.boothern dedigi gibi kurmamz sartmi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam neyse kapatalım şu tartışmayı. Avea yer yer H+ bağlantı sunuyor.
Ancak ben 4.2.2 kullanırken hâlâ aynı evde oturmama rağmen hiçbir zaman H+ simgesi görmedim. [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] 'nun dediği gibi rom ile alakalı olabilir ancak bu kez hem TR hem 4.2.2 kullanıp H+ görenler var. Ortada baya çelişkili bir durum var yani. Akşama kadar konuşsak işin içinden çıkamayız. Avea'nın bizi soktuğu duruma bak hey Allah'ım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben senin kardeşin falan değilim. direkt sana cevap vermeyide bıraktım hakkındaki fikirlerimi zaten belitmişim, bir daha yazmaya luzüm yok.
diğer arkadaşın sorusu üstüne açıklama yapıyorum.

Reaksiyon puanı
2,148
Bu arada konu açılmışken ben de bahsedeyim. Askerdeyken arkadaşa G2 almıştık paralel ithalat artık hangi ülkeden geldi bilmiyorum, neyse.
Avea'nın her zaman E çektiği yerde G2'de H yazıyordu ama verdiği hız 13~15kb/s arası birşeydi, yani E çekiyor ama H yazıyor, güzel çeken yere gidince hız artıyor 1.2mb/s kadar gördüm ama simge yine H idi.
Bu garipliği ben de sezdim hazır siz bahsediyorken yazayım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi durumların özeti:
TR romu 4.2.2, avea, H+ var.
TR romu 4.2.2, avea, H+ yok.
Almanya romu 4.2.2, avea, H+ yok.
Almanya romu 4.4.2, avea, H+ var.

Bu durumda ne operatörden kaynaklanıyor diyebiliriz, ne telefondan, ne de yazılımdan. Varsa izahınız dinleriz..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bir aciklamasi yok. LG bize oyun oynuyor :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu arada konu açılmışken ben de bahsedeyim. Askerdeyken arkadaşa G2 almıştık paralel ithalat artık hangi ülkeden geldi bilmiyorum, neyse.
Avea'nın her zaman E çektiği yerde G2'de H yazıyordu ama verdiği hız 13~15kb/s arası birşeydi, yani E çekiyor ama H yazıyor, güzel çeken yere gidince hız artıyor 1.2mb/s kadar gördüm ama simge yine H idi.
Bu garipliği ben de sezdim hazır siz bahsediyorken yazayım.

aynen durum bu adamım, ordaki hız simgesi o anki hızdan çok baz istasyonunun çıkabileceği hıza denk geliyor. dubai malı solada 3g yazarken avrupa romunda h+ türkiye romunda sabit h yazıyordu, ama hız testleri hep aynı sabit.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Romdan roma fark var o zaman. Ama tr romunda 4.2.2 ile H+ gorenler var. Amaaan neyse ne ya. 4.4 geliyor iste :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Romdan roma fark var o zaman. Ama tr romunda 4.2.2 ile H+ gorenler var. Amaaan neyse ne ya. 4.4 geliyor iste :)

Bu konu hakkında stabil bir şey diyemeyiz. Her şeye göre değişiyor.

Benim 4.2.2 romum da Almanya romuydu, şimdi ki 4.4.2 de Almanya romu. Ben önce de aynı evin aynı odasında oturuyordum, şimdi de aynı evin aynı odasındayım. Önce H+ diye bir şey görmüyordum, hız yine 14-15 mbps idi, şimdi H+ görüyorum hız yine 14-15 mbps.

Uzun lafın kısası boşverin.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O bu degil de hala gelmedimi tr romuna 4.4.2? Takip eden varmi acaba?

Reaksiyon puanı
2,148
aynen durum bu adamım, ordaki hız simgesi o anki hızdan çok baz istasyonunun çıkabileceği hıza denk geliyor. dubai malı solada 3g yazarken avrupa romunda h+ türkiye romunda sabit h yazıyordu, ama hız testleri hep aynı sabit.

Kötü bi durum bence ne çekiyorsa onu yazsın değil mi adamım. :)

CM rom deneyen var mı G2 için, şarjı stock kadar iyi gidiyor mu ve QuickRemote uygulaması var mı?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Kötü bi durum bence ne çekiyorsa onu yazsın değil mi adamım. :)

aynen öyle neyse o olsun. şuan nexusta tam olarak böyle, daha avea ile H dışında simge görmedim, ama aynı cihaza türkcell takınca h+ sabit oluyor vodafone daha denemedim muhtemelen o da H ve H+ arası gidip gelecek. Bunun tam oalrak neyden kaynaklandığını kimse bilemez tabi ama nexusu bu sebepten seviyorum hiçbir benchmarkta yada olayla hilesi hurdası bilmem nesi yok neyse o, tabi yazılımı ana kaynağından googleden almasıdır buna sebep. Yoksa systemui dosyasında 2 image ismini değişirsin H+ hiç sönmez, nys zaten bunlar senin çok iyi bildiğin şeyler.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bütün derdiniz bitti telefonun küçük gereksiz bi simgesine kafayı taktınız demi :D ya e yazsa ne olur orda sen giriyomusun internete ona bak bırak orda ne yazarsa yazsın :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sürekli kafanızı bişeyle meşgul etmek zorunda değilsiniz kafaya takılacak şeyler bittikten sonra lg g2yi kullanmanın keyfini çıkarın mesela :)

bu arada 4k yı gereksiz buldum ama slow motion iyi olur gelirse :)

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürekli kafanızı bişeyle meşgul etmek zorunda değilsiniz kafaya takılacak şeyler bittikten sonra lg g2yi kullanmanın keyfini çıkarın mesela :)

bu arada 4k yı gereksiz buldum ama slow motion iyi olur gelirse :)

cok bir bilgim yok ama sanirim slow motion icin islemci gucu yetmiyor. Apple ancak 64bit mimari sayesinde gerceklestirebiliyor. Oyle olsa Iphone5'e de gelirdi ozellik olarak. Dogrusunu ve sebebini bilen varsa aydinlatsin lutfen

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme Merkezi Uygulamasını çökertecem nerdeyse nerde kaldın be KitKat :P

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
cok bir bilgim yok ama sanirim slow motion icin islemci gucu yetmiyor. Apple ancak 64bit mimari sayesinde gerceklestirebiliyor. Oyle olsa Iphone5'e de gelirdi ozellik olarak. Dogrusunu ve sebebini bilen varsa aydinlatsin lutfen

htc one,one x ve one x+ da slow motion var bunlar donanım olarak g2 den düşük cihazlar aynı şekilde program ile iphone 5 te slow motion video çekmek mümkün ama vermedi işte dangalak apple