LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şimdi sen benim telefon 310k diyosun bi sorun olmadı diyosunya benimde kanıma giriyosun benimkide 310k ve yapmayım dedikçe içimden bişey bekleme kur kitkatı diyo :) bizim sürümden sonrakilerde bi sıkıntı var sanırım

sende mi 310k sin :D ben indirebilsem kurcaktim zaten ama.inmedi :D TTnet sağolsun izin vermedi :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97

Ben burdan hangisine mailimi yazcam acaba arkadaslar.ikisinide deniyorum olmuyor

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sende haklısın ama lgyide kötülemek istemiyorum adamlar çalısıyo diycemde abi kötülenmiycek gibi değilkii :D :P

ama guzel arayuz yapio adamlar :) hakkini.yemeyelim simdi :) arayuz benim icin cok önemli, bi de bildirim cubugunu asagi.cektigimde ne oluyo o cok.onemli :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG'ye laf var ama G2'ye laf yok beyler. :mrgreen:
Ben her şartta yağ gibi akan başka bir arayüz görmedim.
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION] sen normal güncelleme bekle, sonra bişi olur sana uydum dersin. :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ama guzel arayuz yapio adamlar :) hakkini.yemeyelim simdi :) arayuz benim icin cok önemli, bi de bildirim cubugunu asagi.cektigimde ne oluyo o cok.onemli :)
o konuda haklısın valla adamların arayüzü ve verdiklerine laf yapamayız adamlar işini iyi yapıyor :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION] sen normal güncelleme bekle, sonra bişi olur sana uydum dersin. :D

cok dogru soyledin abi :D lg ye sövebilirsiniz ama g2 ye degil :D dedin sanirim :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@mamiko sen normal güncelleme bekle, sonra bişi olur sana uydum dersin. :D

yok yok o hataya düştüm bikere dahada yapmam ben güncellemeyi bekler orjinal akarım modifiye arabamda olsun telefonumda değil telefonda orjinal iyidir :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

isini yapio ama cok gec yapiyo :D
onuda idare edecez artık :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ama blootherin paylaştığı biz temasını herkeze tavsiye ederim çok ağır ve asil bi hava katıyo telefona ya baktıkça bakasım geliyo yani telefona şuan menülerinde boş boş dolaşasım geliyo :D :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yok yok o hataya düştüm bikere dahada yapmam ben güncellemeyi bekler orjinal akarım modifiye aramda olsun telefonumda değil telefonda orjinal iyidir :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

onuda idare edecez artık :D

sen cesaretini kaybetmissin abi ya :)kisitlama varsa cignemenin.yolu bulnmali bence :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Bende cok isterdim o temayi ama nasl kurcagmi bilemedim.beceremedim.bloot tlfnu sana kargolayimda bana bi kurup yollarmisin :()))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ama blootherin paylaştığı biz temasını herkeze tavsiye ederim çok ağır ve asil bi hava katıyo telefona ya baktıkça bakasım geliyo yani telefona şuan menülerinde boş boş dolaşasım geliyo :D :D

bende statusbar rengini ios7 gibi yaptim eskiye donemiyirum bu yuzden :D cok guzel oldu boyle oyzuden 4.4.2 ye root cikmadan.kurmak iyi olmaz benim.icin :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende cok isterdim o temayi ama nasl kurcagmi bilemedim.beceremedim.bloot tlfnu sana kargolayimda bana bi kurup yollarmisin :()))

Verdiğim linkteki dosya .apk dosyası. indirip uygulama yükler gibi yükleyin. daha önce hiç market dışında uygulama yüklemediyseniz anlatayım.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynen ben cesaretimi kaybettim çünkü çok sıkıntıya girdim telefon yüzünden inanırmısınız bilmem ama 2 ayda tam 9 telefon değiştirdim sonradan lg g2 aldım dedim aradığım bu dahada değiştirmem ve kendimi zor durdurdum. hatta varya bu varken elimde kafayı htc one a takmıştımda allahtan durdurdum kendimi :D :D