LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
naduqagu.jpg

Temalar icin tskler guzel temalar var yuklemenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel bi özellik cidden ozellestirmesi yormadan zaten teli ove ove nazar deydirdim dusurdum teli :D hafif yaralarla atlattik isi :D:D:confused:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Lg nin kendi temalarimi? Kulkanmak icin ekstra birsey yuklemek gerekecekmi

hayir sadece uygulama kurar gibi kuracaksiniz ve tema seciciden bulup kullanicaksiniz, ve ana ekrandaki simgeleri de sadece 1 temadan degil tum temalardan secebilceksiniz , yapmaniz gereken simgeye uzun basili tutmak ve birakip terar basmak ve simgelrr gelir, secenek tusuna basinca da diger tema sekilleri gelir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
naduqagu.jpg

Temalar icin tskler guzel temalar var yuklemenizi tavsiye ediyorum. Çok güzel bi özellik cidden ozellestirmesi yormadan zaten teli ove ove nazar deydirdim dusurdum teli :D hafif yaralarla atlattik isi :D:D:confused:

gecmis olsun kardesim ya :) ta benim icim cız etti :) silikon kilif kullanirsan ve ekran.jelatini.kullanirsan cizik fln olmuyo ve kilifla kullanim daha rahat oluyo :) eline tam oturuyo :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yani mod tema gibi bisi tmm ben tlfonuma sevdigim temaları indiribelirim

yandex linki verdim.isterseniz ordan da indirebilirsiz, guzel temalar da var benim verdiğim linkte, hosunuza gidebilecek, internette de biraz arastirirsaniz bulabilrisiz sanirim.o temalardan

GrknTksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sol hoparlörden sağa göre çok az ses geliyor. Bu sorunla karşılaşan var mı ?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aslında kullanma klavuzunda yazıo solda mikrofon olduğu bu tongaya bende düştüm sağolsun ve kulağı çınlasın bloother söyledi bende klavuza baktım orda yazıodu :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
aslında kullanma klavuzunda yazıo solda mikrofon olduğu bu tongaya bende düştüm sağolsun ve kulağı çınlasın bloother söyledi bende klavuza baktım orda yazıodu :D

turklerin buyuk cogunlugu, basi sıkışmadıkça kullanma klavuzu kullanmaz :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ne demek kardeşim öyle şey olurmu bizde anamızın karnında öğrenmedik özelliklerini önemli değil :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android 4.4.2 kitkat ilk izlenimlerim: (Almanya Vodafone V20A)

60fps video kaydı oldukça iyileştirilmiş. Odak hızı arttırılmış. Açıkçası kamerada neredeyse hata falan kalmamış. Knock on zaten müthişti, hala müthiş. Geçişler hızlanmış ve açılış/kapanış animasyonları eklenmiş. Bir çok minik laglar giderilmiş. Kilit ekranı hava durumu animasyonu değiştirilmiş ve daha güzel olmuş. Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar.

Ancak bir hayal kırıklığı yaşadım. Ana ekran simgelerini sadece kullandığımız temadan seçebiliyoruz. Diğer temalardan seçemiyoruz. Anlayacağınız bu simge değiştirme özelliği pek bi işe yaramıyor artık.. Acaba bu bir hata mıdır? Daha sonra düzeltilir mi? Bilmiyorum.

Varsa da ufak tefek şeyler zamanla giderilir. BİLİYORSUNUZ 4.2.2'DE A,B,C,D,E,F,G,H DİYE 8 TANE VERSİYON YAYINLADILAR. :)