LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen hocam zengin olsam ne bakıcam donuyomuş takılıyomuş bi telefon bana şu telefonu getirin diye 1 hafta onu bi hafta başkasını kullanırım biz ekmek nerde daha ucuza satılıyor diye araştıran insanlarız fakirliğin gözü kör olsun ama bu halimizede şükürler olsun bizden bizlerden daha kötü durumda olan insanlar var neyse konu dağılmasın bende isterim bi cebimde z2 bi cebimde gpro2 para çok olduktan sonra demi :)

cok dogru soyledin :) burdan sonuç olarak gpro2 yi en erken 1 yila aliriz biz :D

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar wi fi ye baglanmiyo G2 arkadaşta de var onda sıkıntı yok. . Kaydedildi güvenli diyo ama baglanmiyo Anlamadım ne yapabilirim

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar wi fi ye baglanmiyo G2 arkadaşta de var onda sıkıntı yok. . Kaydedildi güvenli diyo ama baglanmiyo Anlamadım ne yapabilirim

wifi nin onundeki engellerden kurtul ve wifinin kalitesini artir, cunku belli bir kalite ve sinyal olmazsa baglanmiyo

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım daki s3 nasıl bağlanıyor anlamadım aynı yerden aynı modeme Ben baglanamiyorum puff

kullandigin kilif, bulundugunuz konum, duvarlardaki demirlerin yerleri.felan bunlarin hepsi etki eder, bi de wifi guc tasarrufu var. ayarlar,wifi,secenek,gelismis wifi ye gir ve orda wifi optimizasyonunu kapat da oyle dene bide, ayrica iki farkli telefonu karsilastirmamak.lazim

CanBozdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İTİRAF : S5 i gördükten sonra iyiki LG G2 almışım diyorum . Ve LG ye teşekkür ediyorum. G2 her türlü takar ve bazı özelliklerini G2 dan almış. Örneğin: misafir modu menüsü.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefon gorusmem bittikten sonra ekran uygulamalar gelmiyor wallpaper kaliyor arkada reset atmak zorunda kaliyorum roottan midir acaba?

dekapolis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam,

telefonun yazılım bilgileri bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misin?
4.4.2 hangi sürümlere geliyor bakalım.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] aynen telefondaki ilk felsefem odur alacağım bir telefonu aaa çok iyiymiş yaa diye gidip hemen almam aldığı puanlara bakarım video incelemelerini izlerim listedelerdeki sıralamasına bakarım nerde daha ucuz nerde daha avantajlı nerde kampanya var onları araştırırım bu şekilde telefon çıkalı 3 ay olmuş 5 ay olmuş umrumda olmaz o telefonu ben aldığımda 3 5 ay kullanmıycam sonuçta daha o kadar zengin olamadık :) aldımmı benimle birlikte en az 4 5 yıl gitmesi lazım ki araştırmalarım incelemelerim hep bu yönde olur tabiki aylar süren araştırmalarım sonucundada iyi bi şeye yatırım yapmak gerekir almışken aldığıma değsin isterim içime sinsin isterim gözü kapalı şekline şemaline sırf hava olsun diye telefon alan cinslerden değilim :)

Yani söylediklerinin 1-2 yer hariç hemen hemen hepsine katılıyorum bende öyle yapıyorum. Telefonun 4-5 yıl gitmesini beklemiyorum istemiyorumda :)

Ben 5S istiyorum indirimde 2000 TL ydi ama şu an 2149 TL Cumartesi'nden itibaren ay başı ve 2000 TL ye düşmesi zaman alır dediler bende şaşırdım bütçem yine yetip artıyor ama sanırım 2149 TL vermek istemiyorum :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Güncelleme gelenlerin yapım numaraları neyle başlıyo ??

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Pek inanmadim bu guncellemeye. Guncelleme gelse forum calkalanirsi dusunuyorun. Umarim ben yaniliyorumdur :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ne güncellemesi arkadaşlar kitkat den bahsediyosanız ona daha çok mart ayının çıkması lazım bi temiz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar benim g2 imde 10 dk gta San oynuyorum telefon sıcaklığı 45 dereceye kadar yükseliyor bir detelefonum rootlu olmamasına rağmen FM Radyo var(golddan aldım telefonu)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
meraba arkadaşlar benim g2 imde 10 dk gta San oynuyorum telefon sıcaklığı 45 dereceye kadar yükseliyor bir detelefonum rootlu olmamasına rağmen FM Radyo var(golddan aldım telefonu)

gold paralel ithalat satıyor telefonu onlarda radyo açık geliyor lg türkiye garantili tani teknosadan alınanlarda radyo kapalı geliyor ama rootla oda açılabiliyor gta san andreas yüksek grafik içerikli bir oyun olduğundan telefonun ısınması çok doğal çünkü telefon oyunu dondurmadan kastırmadan açmak için son gücüne kadar kullanıyor bi sorun yok yani

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar.Clean master kullanmama bos ram 500 mb civarinda,bu sizce normal mi?Ayrica avea mms desteklemiyor mu yoksa telefon mu mms desteklemiyor?Tesekkürler

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaslar.Clean master kullanmama bos ram 500 mb civarinda,bu sizce normal mi?Ayrica avea mms desteklemiyor mu yoksa telefon mu mms desteklemiyor?Tesekkürler

home tuşuna basılı tutun hemen sağda görev yöneticisine ulaşın orda çalışan uygulamaları kapatın daha sonra clean master ile bi daha hafıza arttırın 750 mb gibi bi alana ulaşmanız mümkün olabilir

Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP AYAR, MMS AYAR, BASKONUS AYAR veya INTERNET AYAR yazarak 5555'a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir.

Her ayar için aynı numara MMS AYAR 5555 gönderin

daha detaylı için ücretsiz 500^ü arayabilirsiniz

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Guncelleme nısana kalmıs gencler. Beklenıldıgı gıbı...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sadece Twıtterdan okudum adamım. Adam gıbı bı kaynak bulayım eklerım. Ins yanlıs haberdır nısana cok var daha