LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Yeni normal sim kartların çipleri ile micro sim kartların çipleri aynı büyüklükte. Yani sim kartınızın çipi eğer küçükse tekrardan mikro sim kart çıkarttırmanıza gerek yok. hiçbir değişiklik olmayacaktır. @bpekoz
arka planda bir şey şarjınızı gizliden tüketiyor. Pil istatistiklerinden 1. , 2. , 3. sıradaki pil tüketen programlara bakın. Ben telefonu beklemeye bıraktığım zaman wifi açık olsa bile 8-9 saatte maks. %2-%3 şarj gidiyor.
not: yukarıda paylaştığım ekran görüntüsünde 8 saat hiç şarj düşüşü olmamasının sebebi %100'de tam şarj etmemden kaynaklıdır. %99'a bırakılan telefonun 8 saat boyunca şarjının hiç gitmemesini beklemeyin. Bu süre maks. 4 saat falan olur.

valla paranoyak oldum saat başı takip ediyorum pil istatistiklerini. 1 saat 10 dk NSS oynadım %15 gitti Wi-fi falan kapalıydı sadece oyun oynadım. Pil istatistiklerinde sadece sırasıyla ekran, android sistem, android is, medya sunucusu, bekleme modunda, telefon boşta zımbırtıları çalışıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
valla paranoyak oldum saat başı takip ediyorum pil istatistiklerini. 1 saat 10 dk NSS oynadım %15 gitti Wi-fi falan kapalıydı sadece oyun oynadım. Pil istatistiklerinde sadece sırasıyla ekran, android sistem, android is, medya sunucusu, bekleme modunda, telefon boşta zımbırtıları çalışıyor.

Ekran kapalıyken neden pil tüketsin ki. İlginç

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi sorum daha var. saat 02.00 civarı %60 şarjla bıraktım telefonu sabah 11:45 civarı kontrol ettiğimde %50ye inmişti. Wi-fi kapatmıyorum, açık bütün uygulamaları kapatıp bırakıyorum. Bi gecede %10luk şarj nasıl gider sadece wi-fi ile anlamış değilim

Sen kapattıgını sanıyorsun uygulamaları ama kapanmıyor.

Wifi Açıkken Örnegin Whatsapp sürekli senkronize oldugundan hep acık kalır baska bi örnek daha vereyim twitter biri FAV RT Veya Takip ettiginde hemen bildirimi gelir vs vs bunun gibi uygulamalar ile %10 normal...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar htc one s kullaniyorum...yaklasik 2 senedir kardesim sirasiyla htc one x samsung s3 samsung s4 ve en son olarakta samsung note 3 aldi...htc nin kendi kulakliklari bes para etmez...fakat i phone 4s ve 5 5 s kulakliklarini taktigim zaman canavar gibi ses veriyor....ama ayni ses kalitesini kardesimin butun samsung telefonlarinda denedim...ayni kalitede ses vermiyor...cok kisik caliyor....bilginiz olsun...uyuyorsa i phone kulakligi kullanin derim....

BoNuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belki sorulmuştur cevaplanmıştır bilmiyorum ama,
gürcistandan lg g2 almayı düşünüyorum orjinal cihaz tabiki.garantisi imei kaydı vs herşeyi yapılıyomş
vergi dairesinden kayıt fln yaptırılıyomş yine
ama cihazı türkiyede kullanımla ilgili sorun olur mu acaba performansda güncelleme de fln :/

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
e7u4yjy5.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar batarya ile ilgili sorum olacak ; Parlaklık % 100 , 3 saat oyun + WİFİ , 3 Saat WİFİ + Sosyal Ağ + İnternet , Şarjım 1.5 - 2 gün gidiyor sizce iyi mi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yalnız arkadaşlar telefonu kapatıp şarj edin dedi daha uzun gider dedi ben öyle yaptım tam tersi bir durum oldu daha kısa sürede bitti , açıkken devam :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yalnız arkadaşlar telefonu kapatıp şarj edin dedi daha uzun gider dedi ben öyle yaptım tam tersi bir durum oldu daha kısa sürede bitti , açıkken devam :)
@Bloother kardeşin dediği bir şarj işlemi var onu dene derim ben onu yaptım teli sadece konuşmak mesajlaşmak için kullandım resminide attım zaten üst sırada bana o kadar yetti bugünse 3g açık radyo dinledim şarjı anca indi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şarjda şuna dikkat edin:
detyha8u.jpg
mevunyja.jpg

Bu şekilde olmadan şarjdan çekmeyin. Çekerseniz de bir şey olmaz, şart değil ancak zamanınız varsa çekmeyin. Bu şekilde daha uzun dayanır.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şarjda şuna dikkat edin:
detyha8u.jpg
mevunyja.jpg

Bu şekilde olmadan şarjdan çekmeyin. Çekerseniz de bir şey olmaz, şart değil ancak zamanınız varsa çekmeyin. Bu şekilde daha uzun dayanır.

Üstad sana mesaj attım gordunmu acaba 😃

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir şey sorcam ben lg g2'yi bugün aldım da androidi 4.3'e yükseltemedim yardımcı olur musunuz

enjoythelife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi arkadaşta allah rızası için hangi versiyonun kurulu olduğunu nerden öğrenebilceğimizi tarif edebilir mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben yaklaşık 15 gün önce teknosadan aldım içinde hangi sürümü vardır sizce . wi fi ye bağlanınıca bi güncelleme geldi android güncelleniyo dedi ve açıldı kapandı güncellendi . ama hangi sürümü bilmiyorum

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bi arkadaşta allah rızası için hangi versiyonun kurulu olduğunu nerden öğrenebilceğimizi tarif edebilir mi ?

ben yaklaşık 15 gün önce teknosadan aldım içinde hangi sürümü vardır sizce . wi fi ye bağlanınıca bi güncelleme geldi android güncelleniyo dedi ve açıldı kapandı güncellendi . ama hangi sürümü bilmiyorum
Ayarlara gır ordan genel sekmesıne gec en altta telfn hakkında var oraya tıkla yazılım bılgısıne bak en ustte androıd surumu yazıyor buyuk ıhtıml 4.2.2 dır
O gncellemede optımızasyon yni kamera hızı ve ufk defek hata gıderım guncellemesıydi

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Rekor bende sanırım resmini almayı unuttum 36 saat 24 dk şarj etmeden kullandım telefonu baktığımda hala 1 saat 14 dk daha dayanabilecegi ni gösteriyordu internet+oyun+muzik+download+sms+konuşma hepsini kullandım..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Hayatınızda ilk defa mı android ya da akıllı telefon kullanıyorsunuz. Ona göre bilgi verelim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Son 1 haftadır bende kamerayı çalıştırmak istediğimde "ORtam tarayıcısını kullanıp dosyaları taratın" gibi bir mesaj çıkıyor ve kamera açılmıyor. Format zamanı mı geldi nedir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Son 1 haftadır bende kamerayı çalıştırmak istediğimde "ORtam tarayıcısını kullanıp dosyaları taratın" gibi bir mesaj çıkıyor ve kamera açılmıyor. Format zamanı mı geldi nedir?

Virüs mü bulaştı acaba? Format zamanı bu kadar erken gelmez hocam, ben note 1'e format atmadan 9 ay kullandıysam bu 2 sene format istemez. =))
Clean master ile bi gereksiz dosya temizliği yapın bakalım düzelecek mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bir sorunum var. Maxhton web tarayici kullaniyorum. Video izlerken telefonu yan cevirdigimde tuslar kaybolmuyor ve alttaki bant duruyor gidince ise hafif bir sallanmada tekrar geliyor.