Bloother
Rektör
Performansa gell!akşam 29binlerdeydi, şimdi bu şekilde...
Benimki 35bin'in üzerinde çıktıydı. Seninki düşük çıkmış. Bir de sık sık bu testi yapmayın. Cihazı yoruyor. sonraki testlerde daha düşük sonuçlar veriyor.
Performansa gell!akşam 29binlerdeydi, şimdi bu şekilde...
Merhaba telefon alacağım da max 750 tl ye alınabilecek en iyi telefon nedir acaba ?
Bunun yeri burasi degil. Ama general mobil discovery dusunebilirsin?
Arkadaşlar telefon 65 mb lık bi güncelleme aldıktan sonra yavaşladı sanki o eski seriliği yok gibi. Menüler arası geçişlerde hafif yavaşlamalar var gibi canımı sıktı bu durum acaba 4.4 ile bu durum düzelir mi ? yada eski sürüme geri dönme şansım var mı ?
Bu sorun bazı cihazlarda olabiliyor. Usb ile bilgisayara bağlayıp pc suite ile yükseltme hatası düzeltin.
Şuan deneyecek durumum yok ama en kısa zamanda deneyip olumlu olumsuz sonucu burda paylaşıcam hocam Teşekkür ederim.
Arkadaşlar şimdi de internet hızlarına bakalım mı?Ben Muğla'da en fazla 24Mbit/sn yi gördüm. Bu arada OKLA test programını kullanıyorum (hat turkcell)
![]()
Bu uygulama google play de yok tam ismi nedir
Beyler bi sorum olacak. Nexus 4 kullanıyorum. Lg g2 düşünüyorum. Nexus 4 varken tavsiye edermisiniz birde En ucuza nereden bulabilirim?
Ben yükledim ancak bu program fake. AKK'dan dolayı 3mbps'e düşen internet hızımı 7mbps olarak gösteriyor. 3G'de de 3mbps gösterdi. Halbuki 3G hızım ttnet'ten daha iyi.Speed test yazıp aratınca en başta çıkıyor. Ookla isminde
Beyler bi sorum olacak. Nexus 4 kullanıyorum. Lg g2 düşünüyorum. Nexus 4 varken tavsiye edermisiniz birde En ucuza nereden bulabilirim?
Ben yükledim ancak bu program fake. AKK'dan dolayı 3mbps'e düşen internet hızımı 7mbps olarak gösteriyor. 3G'de de 3mbps gösterdi. Halbuki 3G hızım ttnet'ten daha iyi.
Nexus 4 kullanıyorsanız tabi ki G2 daha iyi, o yüzden tavsiye ederiz. Nexus 5 de düşünebilirsiniz.
Ben yükledim ancak bu program fake. AKK'dan dolayı 3mbps'e düşen internet hızımı 7mbps olarak gösteriyor. 3G'de de 3mbps gösterdi. Halbuki 3G hızım ttnet'ten daha iyi.
Nexus 4 kullanıyorsanız tabi ki G2 daha iyi, o yüzden tavsiye ederiz. Nexus 5 de düşünebilirsiniz.
Peki 16 gb modelinde ilk geldiğinde ne kadar kullanılabilir alan kalıyor. Lg uygulamaları cok yer kaplıyor mu. telefonda 1-2 tane yüksek boyutlu oyun tutabilirim. onun dışında film filan izlemem. 32 gb olanını mı tavsiye edersiniz.