LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni güncelleme ile gelen özelliklerden gözünüze takılan olursa paylaşalım arkadaşlar. Ben bir tane değişim farkettim. Hangouts'un görüntü tipi değişmiş. Android yeni güncelleme ile SMS ile Hangouts özelliğini birleştirmişti. LG de sanırım bu durum ile alakalı bir düzenlemeye gitmiş. Fena olmamış gibi duruyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yeni güncelleme ile gelen özelliklerden gözünüze takılan olursa paylaşalım arkadaşlar. Ben bir tane değişim farkettim. Hangouts'un görüntü tipi değişmiş. Android yeni güncelleme ile SMS ile Hangouts özelliğini birleştirmişti. LG de sanırım bu durum ile alakalı bir düzenlemeye gitmiş. Fena olmamış gibi duruyor.

Nasıl bir düzenleme bu? Bahseder misiniz kısaca?

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklikta ses dengesi sorunu göremedim ben. Fakat kulaklik yapisi olarak hoşuma gitmedi o yüzden eski telefonum olan samsung s3 kulakliği kullaniyorum. Sorunu çözdüm.

Aynen kulaklıktan bende memnun değilim ne hikmetse oturmu kulağa tam olarak sürekli çıkıyo ses çıkışı güzel ama hangi başlığı taktıysam tam olarak tatmin etmedi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen kulaklıktan bende memnun değilim ne hikmetse oturmu kulağa tam olarak sürekli çıkıyo ses çıkışı güzel ama hangi başlığı taktıysam tam olarak tatmin etmedi

Hocam kulağınıza oturan başlıklar alıp deneyin. Mesela samsung'un yassı kulak silikonları olabilir belki.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba dun telefona guncelleme geldı 10c oldu fakat ustten cekıp ındırdıgımız kısayol barında bulunan wifi+mobıl verı,dondurme,ucak modu vs menulerım kayboldu 10c yapıpta o menusu duran var mı arkadaslar :(

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl bir düzenleme bu? Bahseder misiniz kısaca?

Sagdaki dikey cizgi ve onun yan kismi daha once yoktu bende. Simdi boyle bir ozellik gelmis, o tarafi cekip yeni Hangouts sayfasina erisebiliyorsunuz. Daha once bende boyle birsey yoktu guncellemeden sonra geldi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaslar merhaba dun telefona guncelleme geldı 10c oldu fakat ustten cekıp ındırdıgımız kısayol barında bulunan wifi+mobıl verı,dondurme,ucak modu vs menulerım kayboldu 10c yapıpta o menusu duran var mı arkadaslar :(

Herkesin duruyor dostum. Ekran görüntüsü paylaşır mısın?

Arkadaki "orta tuş" ve "ses kısma" tuşlarına aynı anda basılı tutup (parmağını ikisinin ortasına getirip ikisine birden tek parmakla basabilirsin) ekran görüntüsü alana kadar çekme parmağını.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesin duruyor dostum. Ekran görüntüsü paylaşır mısın?

Arkadaki "orta tuş" ve "ses kısma" tuşlarına aynı anda basılı tutup (parmağını ikisinin ortasına getirip ikisine birden tek parmakla basabilirsin) ekran görüntüsü alana kadar çekme parmağını.

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wMljY9.png[/URL][/IMG]

malesef böyle gozukuyor :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum senin cihaz romu tam yükleyememiş. Pc'ye bağlayıp Lg mobile support tool ile yeniden yazılımı formatlaman lazım

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yönlendirebilir misin kardeşim bilmiyorum o işlemi :)

lg yazılımı ile bağladım yükseltme hatalarını gider diye bi menü vardı ona bastım tekrardan bısıyle yapıyor :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yönlendirebilir misin kardeşim bilmiyorum o işlemi :)

lg yazılımı ile bağladım yükseltme hatalarını gider diye bi menü vardı ona bastım tekrardan bısıyle yapıyor :)

Tamam devam etsin. O işlemden sonra düzelecektir =)

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam devam etsin. O işlemden sonra düzelecektir =)

İnşallah büyük hevesle ilk çıktığında aldım tadı güzeldi böyle kalırsa kötü olur :)

ek bi sorum daha var tam olarak bu 10c ile neler düzeltildi ram ve kamera odaklaması yazıyor bu forumda ama resmi olarak bi yazısı var mıdır?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ah be kardeşim şu ekran görüntüsü alma işni bi türlü çözemeyip quickmemodan uğraşıyoduk meğer bir süre basılı tutacakmışız ha..allah senden razı olsun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnşallah büyük hevesle ilk çıktığında aldım tadı güzeldi böyle kalırsa kötü olur :)

ek bi sorum daha var tam olarak bu 10c ile neler düzeltildi ram ve kamera odaklaması yazıyor bu forumda ama resmi olarak bi yazısı var mıdır?

Kesinlikle harika cihaz. Hakkındaki hiçbir olumsuz eleştiriye aldırmayın. Bazı fanboylar çekemiyorlar. Hala hazmedemediler. =)

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle katılıyorum ilk günden bu yana harika almadan da önce çok negatif yorumlar yaptılar bilmeyenler ama çok memnunum samsungdan geçtim lg ye iyi ki de geçmişim...

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle katılıyorum ilk günden bu yana harika almadan da önce çok negatif yorumlar yaptılar bilmeyenler ama çok memnunum samsungdan geçtim lg ye iyi ki de geçmişim...

Fanboy'larin yaptigi yorumlari zaten biz klüb olarak kaale almiyoruz. 20 dakikalik kullanimla telelefon hakkinda atip tutuyorlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adam ilk çıktığında sorunlu bi cihaz bulmuş incelemiş 10-15 dk gelmiş burada bilmişlik taslıyor bi de.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wMljY9.png[/URL][/IMG]

malesef böyle gozukuyor :(

Cok igrenc lan :w00t: Gecmis olsun dostum ins duzelir sorunun boyle kullanmak tam iskencedir ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla işkence oldu 1 gün bana gps i bile açamadım :) neyseki halloldu güncelleme bitti sağolun :)

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ayarlardan onun rengini değiştirebilirsiniz. Beyaz telefon kullanıyorsanız beyaz yapabilirsiniz. Oyunlarda bu tuşlar gizlenemez çünkü oyundan çıkmanız için gerekli olacak. Ekrana dokununca geri gelsin diyorsan, ekrana dokunarak oynadığın her oyunda bu tuşlar gider gelir daha çok canını sıkar.

hocam belki bilirsiniz diye size soriyim dedim.lg nin kendi klavyesinde telefonun ses ayarları açıkken tuşa basma sesi var ya ben bunu bi türlü kapatamadım ya.telefonu sessize alınca klavyeden de ses çıkmıyor ama telefon seslideyken klavyedeki tuşlara basma sesini kapatamadım bi türlü lgnin kendi klavyesinde.bunu kapatmanın yolu var mıdır ?

bu arada başka klavye kullanmak isteyen arkadaşlar Touchpal X Keyboard var.tamamen ücretsiz.benim açımdan mükemmel bir klavye uygulaması denemenizi tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/developer?id=TouchPal&hl=tr

W-u8X8bod8Yexo09UDqiTpHkEjubZJE0T4HTrT7UaIq8gCWHJPiWf10EeW9oM3MFUUY=h310-rw

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sizi kablolara bağlı kalmaktan kurtaran bir özellik: Wifi Depolama

Bunun için bilgisayarınızın ve telefonunuzun aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Gelelim yapacaklarımıza.

1. Öncelikle telefonumuzdan Wifi Depolama özelliğini aktif ediyoruz.

v8shy.jpg

2. Sonra bilgisayara dönüp bir "windows gezgini" açıyoruz, yani herhangi bir klasörü açıyoruz ve en üstteki adres satırını temizleyip telefonda bize verilen ip adresini aynen resimdeki şekilde adres satırına yazıp "enter"a basıyoruz.

v8sn4.jpg

3. Daha sonra karşımıza bir güvenlik penceresi çıkacak. Burada kullanıcı adı ve şifre'yi telefondaki bilgilere göre dolduruyoruz.

v8sr2.jpg

4. Bağlantı kuruldu. Artık cihazınız bilgisayara sanki bir kabloyla bağlıymış gibi tüm klasörlerinize erişebilirsiniz.

v8ssc.jpg

Normalde bu işlemi, marketten Airdroid uygulamasını kurarak yapıyorsunuz. Tabi airdroid daha kapsamlı bir program. Ancak sadece veri aktarımı için telefon size bu imkanı sunuyor. Böylelikle cihazınızı ekstra programlar kurarak yormamış oluyorsunuz.

hocam belki biliyorsunuzdur ama küçük bir bilgi vereyim.klasörde \\192.123.... falan yazıyonuz ya oraya sadece g2 yazsanız bile giriyor telefonun içine.uzun uzadıya rakamlar yazmanıza gerek kalmıyo.sevdim ben bunu :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam belki bilirsiniz diye size soriyim dedim.lg nin kendi klavyesinde telefonun ses ayarları açıkken tuşa basma sesi var ya ben bunu bi türlü kapatamadım ya.telefonu sessize alınca klavyeden de ses çıkmıyor ama telefon seslideyken klavyedeki tuşlara basma sesini kapatamadım bi türlü lgnin kendi klavyesinde.bunu kapatmanın yolu var mıdır ?

Ayarlar > Dil ve Giris > Lg klavye (yanindaki ayarlar isaretine tiklayip girebilirsiniz) > Ek ayarlar'dan klavyedeki sistem sesleri acik olsa bile kapatabilirsin asagidaki tiki kaldirman yeterli
emenyry4.jpg

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
sağolun hocam ya.gören kör diye buna denir.dünden beri giriyom oraya bi türlü göremiyodum o seçeneği ya.şimdi siz diyince gözüme çarptı.çok teşekkürler :) :)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Nexus 5 Siparişi vermiş bulunmaktayım 20 ocakta elime geldiğinde G2 ile karşılaştırıp size fikir ve yorumumu söyleyeceğim

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hayırlı olsun hocam. Teknosa'dan da ön sipariş ile 1400'e satıyorlar şuan. Siz nerden aldınız?

karşılaştırmaya gerek yok aslında :) nexus 5 performans canavarı olacak. ama ek uygulamaları siz bulmak zorunda kalacaksınız.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben galiba yanlıs yaptım ya pc suitede yükseltme hatalarını geri yükle diye birsey vardı onu tıkldım yüklüyor suan ama yanlıs birseymı yaptım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
S3 bozulsa da garantiye gondersem 20 gunde gelmese de tüketici heyetine gitsem parayi iade alsam da g2 alsam ne guzel olur diyesim gelir hep bu kulübü görünce :D