Anladim. Bende eve gitsem de artık su 10c yi yuklesem merak uyandirdi baya![]()
Ben yaklasik 5 dakika once yukledim, merak uyanacak birsey yok o kadar heyecanlanmayin. Su guncelleme olayina takintili tek millet biz miyiz yoksa diger milletler de mi boyle bilmiyorum. Telefon guzel iste hem de stabil. Herhangi bir eksiklik goruyor musunuz da guncelleme bekliyorsunuz onu anlamiyorum. Ha elinizde S3 olur 4.3 guncellemesinden sonra telefon rezil hale gelmistir onun duzeltilmesini beklersiniz anlarim da bu telefon icin acil guncelleme gerektirecek birsey yok. Mutlu mutlu kullanin tadini cikarin telefonun![]()
Biraz önce yeni güncelleme olduğu yönünde bir uyarı geldi. Size de geldi mi? Geldiyse nasıl
dostum bu benim telefon.
Sizi kablolara bağlı kalmaktan kurtaran bir özellik: Wifi Depolama
Bunun için bilgisayarınızın ve telefonunuzun aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Gelelim yapacaklarımıza.
1. Öncelikle telefonumuzdan Wifi Depolama özelliğini aktif ediyoruz.
![]()
2. Sonra bilgisayara dönüp bir "windows gezgini" açıyoruz, yani herhangi bir klasörü açıyoruz ve en üstteki adres satırını temizleyip telefonda bize verilen ip adresini aynen resimdeki şekilde adres satırına yazıp "enter"a basıyoruz.
![]()
3. Daha sonra karşımıza bir güvenlik penceresi çıkacak. Burada kullanıcı adı ve şifre'yi telefondaki bilgilere göre dolduruyoruz.
![]()
4. Bağlantı kuruldu. Artık cihazınız bilgisayara sanki bir kabloyla bağlıymış gibi tüm klasörlerinize erişebilirsiniz.
![]()
Normalde bu işlemi, marketten Airdroid uygulamasını kurarak yapıyorsunuz. Tabi airdroid daha kapsamlı bir program. Ancak sadece veri aktarımı için telefon size bu imkanı sunuyor. Böylelikle cihazınızı ekstra programlar kurarak yormamış oluyorsunuz.
dostum bu benim telefon.accuweather diye bir program var. onun öyle bir özelliği var. yüksek gerilim hatlarıyla uğraştığımız için hava durumu her zaman lazım oluyor bize
aslını isterseniz aynı şekilde o satırda tarihi de sürekli gösteren bir programa ihtiyacım var. tarihi görmek için telefonu kilitlemek zorunda kalıyorum. var mı bildiğiniz?
Yav arkadaşlar herkes telefona romunu yapmış güzel güzel kullanıyor. Ben neredeyse hiç böyle şeyler bilmiyorum. Garanti gitmiyormu ne faydaları var (LG G2) klavye değiştirme felan demişsiniz yapılabiliyormu rom la
BL kilidini açmadığın sürece garanti gitmez ama BL kilidini açmadan da ROM atılmıyor faydasına gelince bir sürü özellik var ama bence en güzeli ROM atmadan Root layıp orjinal romu kurcalamak çünkü G2 gibi bir telefonda performans için ROM yüklemeye gerek yok sadece G2 değil bir çok üst model telefon içinde böyle düşünüyorum
Yav arkadaşlar herkes telefona romunu yapmış güzel güzel kullanıyor. Ben neredeyse hiç böyle şeyler bilmiyorum. Garanti gitmiyormu ne faydaları var (LG G2) klavye değiştirme felan demişsiniz yapılabiliyormu rom la
Arkadaslar sizin market tl ilemi satis yapiyor ben de dolar da
Arkadasin ki tl imiste onun icin sordumBizimki de dolar. Zaten dolar üzerinden satar tl ile ödersin.
Supermod ben de öyle kullanıyorum:thumbup1: ROM lu kullanan arkadaşlar işinize çok yarayan ne gibi özellikler & uygulamalar & ekstralar var onu anlatır mısınız ben de oynamayı düşünüyorum telefonla yalnız Jungle Heat acayip şarj tüketiyor![]()