LG G2 Kullanıcıları Kulübü

solak17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O hava durum sicakligini gosteriyor ek bir program kurdu sanirim.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladim. Bende eve gitsem de artık su 10c yi yuklesem merak uyandirdi baya :)

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim. Bende eve gitsem de artık su 10c yi yuklesem merak uyandirdi baya :)

Ben yaklasik 5 dakika once yukledim, merak uyanacak birsey yok o kadar heyecanlanmayin. Su guncelleme olayina takintili tek millet biz miyiz yoksa diger milletler de mi boyle bilmiyorum. Telefon guzel iste hem de stabil. Herhangi bir eksiklik goruyor musunuz da guncelleme bekliyorsunuz onu anlamiyorum. Ha elinizde S3 olur 4.3 guncellemesinden sonra telefon rezil hale gelmistir onun duzeltilmesini beklersiniz anlarim da bu telefon icin acil guncelleme gerektirecek birsey yok. Mutlu mutlu kullanin tadini cikarin telefonun :cool:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklasik 5 dakika once yukledim, merak uyanacak birsey yok o kadar heyecanlanmayin. Su guncelleme olayina takintili tek millet biz miyiz yoksa diger milletler de mi boyle bilmiyorum. Telefon guzel iste hem de stabil. Herhangi bir eksiklik goruyor musunuz da guncelleme bekliyorsunuz onu anlamiyorum. Ha elinizde S3 olur 4.3 guncellemesinden sonra telefon rezil hale gelmistir onun duzeltilmesini beklersiniz anlarim da bu telefon icin acil guncelleme gerektirecek birsey yok. Mutlu mutlu kullanin tadini cikarin telefonun :cool:

Zaten "cok kotu guncelleme gelse de rahatlasak ya" diyen birisi olmadim hic bir zaman. Telefonu begenerek yaklasik 1 aylik arastirma sonucu aldim. G2 suanda 4.4 bile almasa, alan telefonlara tas cikartacak kadar stabil bir duzeyde. O yuzden telefon tadini doyasiya cikartiyorum zaten sorun yok ;)

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende güncelleme yaptım daha doğrusu yemek yerken baktım kendi kendine güncelliyo :) merak edecek bi şey yok ben bi değişiklik göremedim bu güncellemeyle değişen nedir arkadaşlar fark olarak neler oldu ekstra anlatabilirmi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bazıları ram'i rahatlattı diyor. Sanırım bendeki v10e olduğu için v10c görmüyor. Ya da aynı özelliklere sahip. Quickmemoda ufak değişiklik var. Ufak tefek laglar vardı onlar giderilmiş. Zaten sorun yoktu yani fazla bi değişiklik yok. Bir de kamera odaklanması hızlandı diyorlar. Çok kullanmadığım için bilmiyorum.

bulutaras

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme bir tek bana mı gelmedi yaws.. "b" olmasına rağmen "Mevcut OS sürümünde en son yazılım sürümünü kullanıyorsunuz." uyarısını alıyorum...
nedeni ne olabilir..

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de şu an güncelliyorum bakalım bariz bir fark görebilecek miyiz.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet biraz once 10c yi aldim. Ram de 100-150 mb lik bi bosluk oldu yani daha fazla kaliyor. En onemlisi ise bana oyle geldi yani 2 aydir kullandigim icin kameradaki odaklanma hizi artmis. Eskiden 1 bucuk saniyede odaklayan kamera simdi suresini hesaplayamadan odaklaniyor. Gercekten bariz farklar olmus.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ram de bi rahatlama olmuş gerçi yinede çok kasmıyoduya ama iyi olmuş kamerada odaklanmada müthiş bir değişim yok ama biraz daha hızlanmış hala biraz geç yada bana öyle geliyo

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce yeni güncelleme olduğu yönünde bir uyarı geldi. Size de geldi mi? Geldiyse nasıl

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8ezyzepe.jpg
dostum bu benim telefon.:) accuweather diye bir program var. onun öyle bir özelliği var. yüksek gerilim hatlarıyla uğraştığımız için hava durumu her zaman lazım oluyor bize :) aslını isterseniz aynı şekilde o satırda tarihi de sürekli gösteren bir programa ihtiyacım var. tarihi görmek için telefonu kilitlemek zorunda kalıyorum. var mı bildiğiniz?

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yje7ade3.jpg
arkadaşlar bir türlü kablosuz depolama olayını beceremedim. Wi fi paylaşımını açıyorum. Pc ile bağlantı kuruyorum. Sonra kablosuz depolamayı açıyorum. Bilgisayardan verilen ip numarasını giriyorum ana bir türlü baglanmıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizi kablolara bağlı kalmaktan kurtaran bir özellik: Wifi Depolama

Bunun için bilgisayarınızın ve telefonunuzun aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Gelelim yapacaklarımıza.

1. Öncelikle telefonumuzdan Wifi Depolama özelliğini aktif ediyoruz.

v8shy.jpg

2. Sonra bilgisayara dönüp bir "windows gezgini" açıyoruz, yani herhangi bir klasörü açıyoruz ve en üstteki adres satırını temizleyip telefonda bize verilen ip adresini aynen resimdeki şekilde adres satırına yazıp "enter"a basıyoruz.

v8sn4.jpg

3. Daha sonra karşımıza bir güvenlik penceresi çıkacak. Burada kullanıcı adı ve şifre'yi telefondaki bilgilere göre dolduruyoruz.

v8sr2.jpg

4. Bağlantı kuruldu. Artık cihazınız bilgisayara sanki bir kabloyla bağlıymış gibi tüm klasörlerinize erişebilirsiniz.

v8ssc.jpg

Normalde bu işlemi, marketten Airdroid uygulamasını kurarak yapıyorsunuz. Tabi airdroid daha kapsamlı bir program. Ancak sadece veri aktarımı için telefon size bu imkanı sunuyor. Böylelikle cihazınızı ekstra programlar kurarak yormamış oluyorsunuz.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizi kablolara bağlı kalmaktan kurtaran bir özellik: Wifi Depolama

Bunun için bilgisayarınızın ve telefonunuzun aynı wifi ağına bağlı olması gerekiyor. Gelelim yapacaklarımıza.

1. Öncelikle telefonumuzdan Wifi Depolama özelliğini aktif ediyoruz.

v8shy.jpg

2. Sonra bilgisayara dönüp bir "windows gezgini" açıyoruz, yani herhangi bir klasörü açıyoruz ve en üstteki adres satırını temizleyip telefonda bize verilen ip adresini aynen resimdeki şekilde adres satırına yazıp "enter"a basıyoruz.

v8sn4.jpg

3. Daha sonra karşımıza bir güvenlik penceresi çıkacak. Burada kullanıcı adı ve şifre'yi telefondaki bilgilere göre dolduruyoruz.

v8sr2.jpg

4. Bağlantı kuruldu. Artık cihazınız bilgisayara sanki bir kabloyla bağlıymış gibi tüm klasörlerinize erişebilirsiniz.

v8ssc.jpg

Normalde bu işlemi, marketten Airdroid uygulamasını kurarak yapıyorsunuz. Tabi airdroid daha kapsamlı bir program. Ancak sadece veri aktarımı için telefon size bu imkanı sunuyor. Böylelikle cihazınızı ekstra programlar kurarak yormamış oluyorsunuz.

Sıkıntı da burada başlıyor. İllaki ayrı bir wifi noktasına mı bağlanmak lazım? Telefondaki wifi yayını özelliğini kullanarak pc ile aynı ağa bağlanmış olmuyor muyuz

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum bu benim telefon.:) accuweather diye bir program var. onun öyle bir özelliği var. yüksek gerilim hatlarıyla uğraştığımız için hava durumu her zaman lazım oluyor bize :) aslını isterseniz aynı şekilde o satırda tarihi de sürekli gösteren bir programa ihtiyacım var. tarihi görmek için telefonu kilitlemek zorunda kalıyorum. var mı bildiğiniz?

Tahmin ettim zaten. Senin soruna gelirsek kitlemene gerek yok yukardaki seffaf bari asagiya indirirsen asagidaki resimdeki gibi tarihi gorursun.

amebymyq.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cihazınız da bilgisayarınız da aynı modeme bağlı olmak zorunda.
Bilgisayarınızda internet tarayıcı DEĞİL, KLASÖR AÇMALISINIZ!
IP adresinin başına 2 adet \\ koymalısınız.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav arkadaşlar herkes telefona romunu yapmış güzel güzel kullanıyor. Ben neredeyse hiç böyle şeyler bilmiyorum. Garanti gitmiyormu ne faydaları var (LG G2) klavye değiştirme felan demişsiniz yapılabiliyormu rom la

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yav arkadaşlar herkes telefona romunu yapmış güzel güzel kullanıyor. Ben neredeyse hiç böyle şeyler bilmiyorum. Garanti gitmiyormu ne faydaları var (LG G2) klavye değiştirme felan demişsiniz yapılabiliyormu rom la

BL kilidini açmadığın sürece garanti gitmez ama BL kilidini açmadan da ROM atılmıyor faydasına gelince bir sürü özellik var ama bence en güzeli ROM atmadan Root layıp orjinal romu kurcalamak çünkü G2 gibi bir telefonda performans için ROM yüklemeye gerek yok sadece G2 değil bir çok üst model telefon içinde böyle düşünüyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
BL kilidini açmadığın sürece garanti gitmez ama BL kilidini açmadan da ROM atılmıyor faydasına gelince bir sürü özellik var ama bence en güzeli ROM atmadan Root layıp orjinal romu kurcalamak çünkü G2 gibi bir telefonda performans için ROM yüklemeye gerek yok sadece G2 değil bir çok üst model telefon içinde böyle düşünüyorum

G2'de BL kilidi açma diye bir şey yok. Duymadım da. Custom rom kuranlar böyle bir şeyden bahsetmedi. G2'ler root konusunda da rom konusunda da garanti konusunda da çok iyi. İstediğin kadar rootla, sil. sayaç yok, iz yok. Bi stock rom at temizle. Garantiden hiçbir şekilde çıkmıyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Bizim anlattıklarımız stock rom özellikleri ya da marketten kurulan uygulamalardır. Root gerektirmeyen, stock bulunan özelliklerden bahsediyoruz.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilen birisi olsa yanımızda yaparken ben de g2 ye bişeyler yapmayı çok isterim :/

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Supermod ben de öyle kullanıyorum:thumbup1: ROM lu kullanan arkadaşlar işinize çok yarayan ne gibi özellikler & uygulamalar & ekstralar var onu anlatır mısınız ben de oynamayı düşünüyorum telefonla yalnız Jungle Heat acayip şarj tüketiyor :angry:

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar sizin market tl ilemi satis yapiyor ben de dolar da

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben baktım bu programa ama erişim engellenmiş başka bi program varmı data internet kullanmayan

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Supermod ben de öyle kullanıyorum:thumbup1: ROM lu kullanan arkadaşlar işinize çok yarayan ne gibi özellikler & uygulamalar & ekstralar var onu anlatır mısınız ben de oynamayı düşünüyorum telefonla yalnız Jungle Heat acayip şarj tüketiyor :angry:

Telefonla oynayan, custom rom kuran yok içimizde. Telefonun kendine has stock özelliklerini anlatıyoruz. Bununla ilgili küçük bi rehber hazırladım Lg forumdan bakabilirsin. Sayfanın biraz aşağılarında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kulaklikta ses dengesi sorunu göremedim ben. Fakat kulaklik yapisi olarak hoşuma gitmedi o yüzden eski telefonum olan samsung s3 kulakliği kullaniyorum. Sorunu çözdüm.