LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu masadan alınca telefon bi çatır çutur ediyor ki sorma. hoparlörden o kadar yüksek ses gelmiyor desem yeridir. :P donanım halay çekiyor sanki. telefonu ters çevirmeye korkuyorum o an ekran dökülüp gidecek gibi. :P :D

Ben de telefonda biriyle konuşurken boğukluktan karşıdaki kişi garip garip sesler çıkartıyor zannediyorum. :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Klavyede nokta kisayolu nerede :) bosluk tusunun yanindaki iki tusta virgul var, bosluga cift tiklayincami nokta konuyor sadece :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Klavyede nokta kisayolu nerede :) bosluk tusunun yanindaki iki tusta virgul var, bosluga cift tiklayincami nokta konuyor sadece :)

o virgül olan tuşlardan birinde, en son hangi işareti kullandıysan o kalıyor. Basılı tut ve noktayı seç. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hatta 1 tanesi değil ikisinde de en son hangi işareti kullandıysan o duruyor. En sık kullandığın işaretleri oraya koyup hızlıca kullanabilirsin. örneğin" : ) " işaretleri gibi. =)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kalas gibi bir telefon üretmektense "Senden Öğreniyorum" sloganıyla baya iyi bi iş çıkardı be bu LG. Helal valla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu tekrar arama seçenekleri dışında bir eksiklik göremedim. Onu da 4.4 ile geri getirirler sanırım. kim bilir belki de yeni düzeltme romlarda vardır. =)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kalas gibi bir telefon üretmektense "Senden Öğreniyorum" sloganıyla baya iyi bi iş çıkardı be bu LG. Helal valla.

Kullandıkça sanki beni dinleyerek yapmışlar hissi veriyor telefon ya işte o zaman daha çok seviyorum bu telefonu. Premium his dediğin budur işte. öyle camla, alüminyumla değil, tamamen duygusal.. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şu tekrar arama seçenekleri dışında bir eksiklik göremedim. Onu da 4.4 ile geri getirirler sanırım. kim bilir belki de yeni düzeltme romlarda vardır. =)

Kullandıkça sanki beni dinleyerek yapmışlar hissi veriyor telefon ya işte o zaman daha çok seviyorum bu telefonu. Premium his dediğin budur işte. öyle camla, alüminyumla değil, tamamen duygusal.. =)

Business class gibiyim :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Samsung Note2 Çin kullanıcısıydım G2 den önce arama geldiğinde ortaya dokunup sola kaydırdığımda cevap verme sağa kaydırdığımda meşgul üste kaydırdığımda mesaj ile cevap verme seçeneği çıkıyodu. 4.4 te inşallah buna benzer ama taklit olmayan bişeyler yaparlarsa güzel olur.

Business class gibiyim :)

Kullanıcıya özel Kore'den getirttirdik :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsung Note2 Çin kullanıcısıydım G2 den önce arama geldiğinde ortaya dokunup sola kaydırdığımda cevap verme sağa kaydırdığımda meşgul üste kaydırdığımda mesaj ile cevap verme seçeneği çıkıyodu. 4.4 te inşallah buna benzer ama taklit olmayan bişeyler yaparlarsa güzel olur.

Zaten öyle cevap veriliyor dostum anlamadım ne demek istediğini sanırım. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende nedense tıklamayla cevap veriliyor. Bazende uygulama açıkken yukarda küçük bir kutucuk çıkıyor. Pek dikkat etmedim demek ki :D

Cihaz ekranı açıkken ve ana ekrandayken birisi ararsa tıklamayla.
Cihaz ekranı açıkken ve bir uygulama açıkken yukarıdan inen küçük bildirim penceresiyle. (Buna dikkat bu çok ince ve harika bir düşüncedir)
Cihaz ekranı kapalıyken ise sürükleyerek cevaplama yöntemleri mevcuttur.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihaz açıkken ve ana ekrandayken birisi ararsa tıklamayla.
Cihaz açıkken ve bir uygulama açıkken yukarıdan inen küçük bildirim penceresiyle. (Buna dikkat bu çok ince ve harika bir düşüncedir)
Cihaz kapalıyken ise sürükleyerek cevaplama yöntemleri mevcuttur.

Lg teknik destek gibisin mübarek :D Hiç sürüklemeye denk gelmemiş olmam şaşırttıcı. Demekki telefonun ekranını hiç kapatmıyorum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg teknik destek gibisin mübarek :D Hiç sürüklemeye denk gelmemiş olmam şaşırttıcı. Demekki telefonun ekranını hiç kapatmıyorum :D

Telefonu o kadar inceledik. her şartlarda gözden geçirdim. keşfedemediğim şeyler bile var bence. :D

Telefonu bırakasın gelmiyor ki bu çok normal. :D

Haa unutmadan her şartta cihazı doğrudan kulağına götürerek de ekrana dokunmadan aramayı cevaplayabilirsin. :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya LG G2 için yok G pro için var ama bu MIUI rom nasıl? Türkçe mi? Kullanan var mı forumda ? Belki G2 için de çıkartırlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya LG G2 için yok G pro için var ama bu MIUI rom nasıl? Türkçe mi? Kullanan var mı forumda ? Belki G2 için de çıkartırlar.

G2 için de xda'da var sanırım ama ben sevmiyorum. zaten mıuı temasını kullanabiliyoruz. mıuı arayüzü, ios'a benziyor. Uygulama menüsü yok. tüm uygulamalar ana ekranda ios gibi sayfa sayfa. şahsen ben sevmiyorum. simgeleri hoşuma gidiyor sadece, onları da temasını kurarak kullanıyorum. =)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 için de xda'da var sanırım ama ben sevmiyorum. zaten mıuı temasını kullanabiliyoruz. mıuı arayüzü, ios'a benziyor. Uygulama menüsü yok. tüm uygulamalar ana ekranda ios gibi sayfa sayfa. şahsen ben sevmiyorum. simgeleri hoşuma gidiyor sadece, onları da temasını kurarak kullanıyorum. =)

Heh forumda biri paylaşmıştı sanırım topluca tema klasörü diye bende indirdim kurmuştum. Bende mıuı teması kullanıyorum. Zaten benimde rom kurmak için cesaretim yok :D

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
optimus black kullanırken kendi içindeki mail uygulaması tam rezaletti. o yüzden o zamanlar 3.parti microsoft'un mail uygulamasını kullanıyordum. bu telefonu aldıktan sonra eski alışkanlık ilk günden onu yüklemiştim yine (outlook.com) ve 3-4 aydır da kullanıyordum. bugün kendi mail uygulaması nasıl diye bir kurulum yaptım ve baktım ki çok güzel olmuş. microsoft'un kendi uygulamasından daha kullanışlı ve güzel buldum. outlook.com'u sildim bunu kullanıyorum artık.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tema değil de kullanabileceğimiz iyi bir launcher var mı ? G2 için.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
genel olarak iyi bir launcher da fena olmaz :)

buzz launcher var fena değil. ücretsiz. başka iyi bişeyler var mı?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Go launcher, next launcher, nova,apex, yandex shell, sade ve bir şeyler indirtmeyecek launcher istiyorsanız smart launcher.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buzz Launcher kullandım. Ama sürekli bana bir şeyler indirtecek bir launcher istemiyorum :D Sade olsun canımı yesin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar elimde golddan aldığım paralle ithalat bit g2 var d802. acaba avrupa romunu yükleyebilir miyim flash tool ile sorun çıkar mı?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir bakayim ona. Bi de whatsappa mesaj gelince 1 yazan bi launcher var mi?